Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

300 mb την ημέρα είναι υπερβολικά πολλά για τη χρήση που λες ότι κάνεις. Καλύτερα να έκλεινες το 4g σε πρώτη φάση και να χρησιμοποιείς μόνο 3G. 

Το 3g, 4g δηλωνουν ταχυτητα. Ενα αρχειο 100mb θα κατεβει και στις 2 περιπτωσεις, την μια σε 5 λεπτα, την αλλη σε 1.

Ξανα λεω, frog με 4gb 4.44 ευρω (και δωρο 1gb με καθε 10 ανανεωσης)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 3g, 4g δηλωνουν ταχυτητα. Ενα αρχειο 100mb θα κατεβει και στις 2 περιπτωσεις, την μια σε 5 λεπτα, την αλλη σε 1.

Ξανα λεω, frog με 4gb 4.44 ευρω (και δωρο 1gb με καθε 10 ανανεωσης)

Αυτό ακούγεται καλό, για εκεί με βλέπω να καταλήγω.

Δημοσ.

Αυτό ακούγεται καλό, για εκεί με βλέπω να καταλήγω.

Μάλλον μόνο frog και vodafone international μπορούν να σε καλύψουν σε αυτά που θέλεις.

Δημοσ.

αυτα τα φοιτητικα η προνομιακα whats up, q, cu που πωλουνται σε αγγελιες ειναι αξιοπιστα?

ψαχνω κατι να σπασω το συμβολαιο μου και οι κυριες απαιτησεις μου ειναι καλο σημα για Αθηνα με 2-3 GB internet το μηνα + 1000 λεπτα ομιλιας.

προς τα που να κοιταξω?

Οταν ειναι απο πακετα που μοιαζουν με φοιτητικα αλλα στην ουσια δεν απαιτουν να εισαι φοιτητης, τοτε πρεπει να πεσεις σε χοντρο μ@λ@κα για να γινει η στραβη, τωρα με τα πραγματικα φοιτητικα υπαρχει ο "κινδυνος" οτι μπορει ανα πασα στιγμη ο φοιτητης να το κοψει.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι

Σχετικα με τη κοσμοτε και τα giga now

Απ οτι ειδα στο τιμοκαταλογο μπορω (σαν wathc up) με 8 ευρω (η δεκα αλλα ειναι σε προσφορα) να εχω 10gb το μηνα.

Εχω καιρο να βαλω καρτα στο κοσμοτε νουμερο μου, το εχω μονο για να με παιρνουν. Για τα αλλα εχω φοιτητικο CU.

Σκεφτομαι να βαλω το giga now γιατι η κοσμοτε εχει και το καλυτερο σημα επιπλεον.

Αλλα δεν εχω καταλαβει τη διαδικασια. Η προσφορα των 8€ ειναι το μηνιαιο πακετο. Υπάρχουν και αλλα πακετα εβδομαδας μερας κι ΣΚ νομιζω με μικροτερες τιμες.

Μπορω να ενεργοποιήσω κατευθειαν το μηνιαιο η πρεπει να τα ενεργοποιήσω ολα μαζι.

10 gb με μονο 8 ευρω (αντε 10) μου φαινεται παραξενο να ειναι τοσο γεναιοδωροι..

Δημοσ.

Με το φοιτητικό μαζεύονται τα mb σε σημείο που δεν μπορείς να τα ξοδέψεις. Αφενώς γιατί είναι too much, αφεταίρου επειδή η vodafone έχει ηλίθια πολιτική στα x-gb / μέρα (δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό) και ακόμα και hotspot να κάνεις με το 4g για να τα μοιράσεις, όταν φτάσεις σε αυτό τον αριθμό, πέφτει σε 3g η σύνδεση για την υπόλοιπη μέρα.

Συν οτι τα πακέτα που προσφέρει για λεπτά / μηνύματα συμφέρουν έναντι άλλων

Κάθε μήνα έχεις 600mb δωρεάν χωρίς ανανέωση, άν έχεις γνωστούς με cu παίρνεις 100mb/άτομο (μέχρι 3 άτομα) κάθε φορά που κάνουν ανανέωση υπολοίπου, 500mb κάθε φορά που κάνεις ανανέωση (10ευρώ) + τα mb απο το πακέτο που θα επιλέξεις (εάν επιλέξεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...