Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ήθελα να κάνω μια ερώτηση με αφορμή την κατάργηση των βιβλιαρίων στις τράπεζες . 

Αφορά την προικοδότηση που δικαιούμαι . 

Σαν απαραίτητο έγγραφο είναι το φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης όπου καταγράφεται ο λογαριασμός και το όνομα δικαιούχου .

Τώρα που έχουν καταργηθεί τα βιβλιάρια με τι αντικαθιστάται αυτό ; 

Ευχαριστώ πολύ . 

Δημοσ.

Τί είναι η "προικοδότηση" ?

ontopic

κάνε ένα printout τις κινήσεις του τελευταίου 6μήνου από το internet banking.

Δημοσ.

Σήμερα δημιούργησα τον λογαριασμό και ξέχασα να ρωτήσω για το βιβλιάριο . 

Τί είναι η "προικοδότηση" ?

ontopic

κάνε ένα printout τις κινήσεις του τελευταίου 6μήνου από το internet banking.

Προικοδότηση είναι μια εισφορά να το πω έτσι που λαμβάνει κάθε τέκνο αστυνομικού - στρατιωτικού σαν βοήθημα με το πέρας των 25 χρόνων μέσω κρατήσεων του μισθού του φυσικά.
Έχουν γίνει αρκετές περικοπές και σε αυτό !!! Τέλος πάντων , από το τίποτα κάτι είναι και αυτό . 

Δημοσ.

Και εγώ που πίστευα ότι ο θεσμός της προίκας είναι αναχρονιστικός!!!!!!!!!!

:-D  :-D  :-D 

Με την απόδειξη μεταφοράς χρημάτων στο winbank που έχω αναγράφεται και ο λογαριασμός μου και το όνομα μου , αρκεί λέτε αυτό ; 

Δημοσ.

Μετά από 7 χρόνια μνημονιων υπάρχουν ακόμα τέτοια πράγματα στο δημόσιο;σωτηρια δεν υπάρχει πραγματικά καμια...

Στο Βασίλειο Των Επιδομάτων είναι τουλάχιστον ηλίθιο να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν ακόμα τέτοια πράγματα.

πρώτα θα παγώσει ο ήλιος και μετά θα κοπούνε αυτά.

sorry για το offtopic, δε κρατήθηκα

Δημοσ.

Στο Βασίλειο Των Επιδομάτων είναι τουλάχιστον ηλίθιο να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν ακόμα τέτοια πράγματα.

πρώτα θα παγώσει ο ήλιος και μετά θα κοπούνε αυτά.

sorry για το offtopic, δε κρατήθηκα

Ήρεμα παιδιά, πρόκειται για χρήματα που προέρχονται από κρατήσεις στο μισθό μετά τη γέννηση τέκνου και μάλιστα υποχρεωτικά, ακόμη και αν δεν επιθυμεί ο εργαζόμενος.

• Like 6
Δημοσ.

πολλες κρατησεις παντως.αν τις προσθεσεις στον μισθο που παιρνουν στο χερι,εντελη ποσο κοστιζει ακομη ενας δυ?επεσε κατω απο 3χιλιαρο ή οχι?διοτι στις καλες εποχες,πιστευω οτι το 5χιλαρο ηταν σιγουρακι......

Δημοσ.

πολλες κρατησεις παντως.αν τις προσθεσεις στον μισθο που παιρνουν στο χερι,εντελη ποσο κοστιζει ακομη ενας δυ?επεσε κατω απο 3χιλιαρο ή οχι?διοτι στις καλες εποχες,πιστευω οτι το 5χιλαρο ηταν σιγουρακι......

Εξαρτάται ποιους εννοείς, φαντάζομαι ένας π.χ αστυνομικός και ένας βουλευτής δεν κοστίζουν το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...