NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ποτε καταργηθηκε ρε παιδια το βιβλιαριο τραπεζης ? Δηλαδη αυτο που εχω απο εθνικη ειναι αχρηστο ? Θα σε γελασω γιατι εχω να πιασω στα χερια μου βιβλιάριο τράπεζα τουλάχιστον μια 10ετια
GothicCrusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ολες οι Τραπεζες αν δεν εχουν βιβλιαριο δινουν ενα καρτελακι με τα στοιχεια του λογαριασμου . Δεν ισχύει για όλες πια Γιάννη. Πολύ πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας και δεν μου έδωσαν τίποτα και απόρησα κιόλας. Ποτε καταργηθηκε ρε παιδια το βιβλιαριο τραπεζης ? Δηλαδη αυτο που εχω απο εθνικη ειναι αχρηστο ? Δεν καταργήθηκε αν έχεις ταμιευτηρίου. Άχρηστο εξάλλου δεν είναι καθώς έχει τους αριθμούς πάνω. Ούτως ή άλλως αυτούς μόνο χρειάζεσαι.
D4rkshadow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εγω παντος εχω βιβλιαρια απο 3 τραπεζες και τα χρησιμοποιω και τα 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν ισχύει για όλες πια Γιάννη. Πολύ πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας και δεν μου έδωσαν τίποτα και απόρησα κιόλας. Σου δινουν και το εχω δει σε συναδελφο σιγουρα βεβαιωση με το ονομα σου και τα στοιχεετου λογαριασμου αν το ζητησεις τουλαχιστον.Εσυ πως ξερεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου ? Πως εδωσες στον εργοδοτη τον αριθμο του λγαριασμου αφου ειναι μισθοδοσιας ?
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Είχαν πει πως θα τα καταργήσουν μέχρι το τέλος του έτους. Τη βδομάδα που μας πέρασε πάντως, η Εθνική μου έδωσε νέο βιβλιάριο επειδή γέμισε το παλιό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εγω παντος εχω βιβλιαρια απο 3 τραπεζες και τα χρησιμοποιω και τα 3 Δεν εχουν καταργηθει τα υπαρχοντα . 1
GothicCrusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε εμένα συνέβηκε μετά βεβαιότητας. Άνοιξα μισθοδοσίας στην Εθνική, το συνδέσανε με την κάρτα και με το ebanking και τέλος. Μου είπαν από e-banking μπορείς να κάνεις τα πάντα.
eidikos33 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τα καταργουν επειδη ειναι χρονοβορα η διαδικασια να σου βγαζουν καινουργιο βιβλιαριο και πολυδαπανο θεωρω! Τωρα με τις καρτες και με τα capital controls καθημερινα οι κινησεις ειναι απειρες οποτε τα βιβλιαρια γεμιζουν πανευκολα
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε εμένα συνέβηκε μετά βεβαιότητας. Άνοιξα μισθοδοσίας στην Εθνική, το συνδέσανε με την κάρτα και με το ebanking και τέλος. Μου είπαν από e-banking μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στον εργοδοτη τι εδωσες ? Αν δεν ηθελες καρτα και ebanking ?Αν θελεις να κανεις απο γκισε αναληψη ?
GothicCrusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Στον εργοδοτη τι εδωσες ? Αν δεν ηθελες καρτα και ebanking ? Είμαι αυτοαπασχολούμενος. Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα τι θα γινόταν αν υποθετικά έλεγα ότι δεν θέλω κάρτα και e-banking, γιατί ούτως ή άλλως με βολεύουν πολύ. Εγω παντος εχω βιβλιαρια απο 3 τραπεζες και τα χρησιμοποιω και τα 3 To ότι τα «χρησιμοποιείς» είναι λίγο τυπικό. Και να μην τα έχεις μαζί σου αν έχεις ταυτότητα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Οπότε λίγο πολύ τα βιβλιάρια είναι μόνο για εσένα. - edit- Για να μην το γενικεύω αυτό ξέρω ότι ισχύει σίγουρα για Eurobank και εθνική που τις περισσότερες φορές δεν τα παίρνω καν μαζί μου πια.
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν καταργήθηκε αν έχεις ταμιευτηρίου. Άχρηστο εξάλλου δεν είναι καθώς έχει τους αριθμούς πάνω. Ούτως ή άλλως αυτούς μόνο χρειάζεσαι. ναι ταμιευτηρίου εχω , μου κανει εντυπωση γιατι σε οσες συνναλαγες εχω με το δημοσιο μου ζητανε φωτοτυπια βιβλιαριου σκετο ΙΒΑΝ δεν δεχονται
GothicCrusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ναι ταμιευτηρίου εχω , μου κανει εντυπωση γιατι σε οσες συνναλαγες εχω με το δημοσιο μου ζητανε φωτοτυπια βιβλιαριου σκετο ΙΒΑΝ δεν δεχονται Χμμ, Ναι για το δημόσιο παίζει να έχεις δίκιο. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο αντίστοιχο χαρτί που αν το ζητήσεις θα στο εκτυπώνουν. Ίσως να μπορείς να το εκτυπώσεις και μόνος σου μέσω e-banking αλλά πράγματι δεν το γνωρίζω να σου πω σίγουρα. Πάντως στον ιδιωτικό χώρο μόνο με IBAN είσαι οκ
The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι για μισθοδοσίας και εμπορικούς λογαριασμούς δεν δίνουν. Για τους υπόλοιπους ισχύει το βιβλιάριο. Αλλωστε και η Πειραιώς πρόσφατα έβαλε αυτόματο μηχάνημα ενημέρωσης βιβλιαρίων. Αν και πρακτικά άχρηστο είναι το βιβλιάριο, τη στιγμή που στην ενημέρωση σου τυπώνει μόνο τις 10 τελευταίες συναλλαγές.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε εμένα συνέβηκε μετά βεβαιότητας. Άνοιξα μισθοδοσίας στην Εθνική, το συνδέσανε με την κάρτα και με το ebanking και τέλος. Μου είπαν από e-banking μπορείς να κάνεις τα πάντα. Οι λογαριασμοί μισθοδοσίας δεν είχαν ποτέ βιβλιάρια, γιατί ειναι τρεχούμενοι
GothicCrusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Οι λογαριασμοί μισθοδοσίας δεν είχαν ποτέ βιβλιάρια, γιατί ειναι τρεχούμενοι Ναι βρε συ. Η συζήτηση ξεκίνησε για το καρτελάκι σε παράθεση αυτών που έγραψε ο Γιάννης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα