Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω στα news στο ιντερνετ αρκετα συχνα εδω και κατι μηνες (γυρω στους 30κατι) καθε φορα ειδήσεις του στυλ "ο ταδε έγραψε στο τούρτες, απαντησε, ανακοινωσε κουλουπου.

Να ταν ηθοποιος, να ταν τραγουδιστης, να ταν Suntan ο καρλος Σαντανα να πω. Οι πιο πολλοί ειναι πολιτικοί! Τι παιζει με το Twitter ρε παιδια;

Γιατι δεν γινεται τι ιδιο και με το facebook; Επίσης, πως καταλαβαινουν αν τα προφιλ εκει ειναι αληθινα και οχι ψευτικα; Οτι ανεβαζει πχ ο ταδε πολιτικός, που ξερουν αν το προφίλ εκεινο ειναι το αληθινό, και αυτο που γραφει το εγραψε ο ιδιος;

Μου κανει εντυπωση ολο αυτο. Δεν χρησιμοποιω πολυ facebook, οποτε δεν εχω μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιαξω Twitter instagram κπλ sosial ιστικα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα φτιάξει για να κάνουμε tweet αυτά που γράφει ο Μ2000 αλλά μετά το έκλεισα.

Δημοσ.

Στο τουρτες λεει, χαχαχαχα. Κορρεκτορ forever.

Συνηθως στους πολιτικους και απο τον χωρο του θεαματος, τα accounts ειναι verified, μην με ρωτησεις τη διαδικασια διοτι δεν την γνωριζω.

Κατα τα αλλα το twitter εχει αμεσοτητα. Επισης το οριο του κειμενου ειναι αρκετα μικρο αρα πολλες φορες το περιεχομενο ειναι περιεκτικο. Τελος μπορεις να διαβασεις τα tweets χωρις να απαιτειται λογαριασμος.

Επιπλεον οσο αναφορα τους πολιτικους, εχει μια μορφη "επισημης ανεπισημοτητας".

Μεσω αυτου μπορουν να κανουν επισημες δηλωσεις μεχρι και να ανεβασουν φωτο με ζωγραφισμενα πεη σε γραβατα. (ψαξε για τον Καμμένο, epic)

Εαν το φερεις στα μετρα σου (εχοντας λογαριασμο) μπορεις να ενημερωνεσαι για οτι μπορεις να φανταστεις, μεσα απο την ροη των tweets.

Το ωραιο με το twitter ειναι οτι μπορει να παρει πολλες μορφες. Εχει live feed σε καταστασεις οπως σεισμους και καθε ειδους καταστροφες ή μπορεις να λαβεις customer support απο αρκετες εταιρειες στο εξωτερικο μιας και το twitter εχει μεγαλυτερο κυρος ή απλα μπορεις να διαβαζεις χιπστερικες ατακες για τον Τσιπρα απο κατι random κουλτουριαριδες.

Δημοσ.

Έχω ένα Account το οποίο το έχω μόνο για να ακολουθώ μερικά πολιτικά πρόσωπα, για να ενημερώνομαι και καμιά φορά για διαγωνισμούς.

Αλλά σπανίως το χρησιμοποιώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...