likor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Που πετάτε τις λάμπες φθορισμού; Στους κάδους ανακύκλωσης η στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών; Το πρόβλημα ειναι οτι αν πέσει πάνω τους κάποιο βαρύ αντικείμενο γίνεται έκρηξη και μπορεί να τραυματιστεί κάποιος. Υπάρχει κάδος ανακύκλωσης λαμπών;
tsioulak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εγω τις αφήνω στον ηλεκτρολόγο οταν παω να αγοράσω καινούριες. 1
nvel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 οι λαμπτήρες φθορισμού τοποθετούνται για ανακύκλωση μόνο στους ειδικούς κάδους για λαμπτήρες που υπάρχουν στα μαγαζιά που τους πωλούν, δεν τοποθετούνται σε μπλε κάδους σκουπιδιών ή ηλεκτρικών συσκευών
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πετα πια αυτες τις φθορίου και παρε λεντ https://www.ledokosmos.gr/led-lampes
NT1G Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ... Το πρόβλημα ειναι οτι αν πέσει πάνω τους κάποιο βαρύ αντικείμενο γίνεται έκρηξη και μπορεί να τραυματιστεί κάποιος. Υπάρχει κάδος ανακύκλωσης λαμπών; Πυρηνική έκρηξη; Το πρόβλημα τους είναι ότι έχουν υδράργυρο και για αυτό θέλουν προσοχή και σωστή ανακύκλωση. 2
thant Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Συνήθως τα μαγαζιά που πουλάνε λαμπες εχουν και κάδο για ανακύκλωση. Εγω οταν μαζέψω 2-3 καμένες παω στο κατάστημα που θα αγοράσω καινούριες και τις αφήνω εκει...
john_66 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ξεθαβω το θέμα, για να ρωτησω: σε επαρχία αν πάω στον Κωτσόβολο κάποιες λάμπες καμμένες φθορισμού θα γνωρίζουν ή θα μου κάνουν την χάρη και μόλις φύγω θα τις πετάξουν σε κανέναν πράσινο καδο;😛
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Ξεθαβω το θέμα, για να ρωτησω: σε επαρχία αν πάω στον Κωτσόβολο κάποιες λάμπες καμμένες φθορισμού θα γνωρίζουν ή θα μου κάνουν την χάρη και μόλις φύγω θα τις πετάξουν σε κανέναν πράσινο καδο;😛 Παρτους τηλέφωνο και ρώτα τους αν κάνουν ανακύκλωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα