Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που πετάτε τις λάμπες φθορισμού; Στους κάδους ανακύκλωσης η στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών;

Το πρόβλημα ειναι οτι αν πέσει πάνω τους κάποιο βαρύ αντικείμενο γίνεται έκρηξη και μπορεί να τραυματιστεί κάποιος. Υπάρχει κάδος ανακύκλωσης λαμπών;

Δημοσ.

οι λαμπτήρες φθορισμού τοποθετούνται για ανακύκλωση μόνο στους ειδικούς κάδους για λαμπτήρες που υπάρχουν στα μαγαζιά που τους πωλούν, δεν τοποθετούνται σε μπλε κάδους σκουπιδιών ή ηλεκτρικών συσκευών

Δημοσ.

...

Το πρόβλημα ειναι οτι αν πέσει πάνω τους κάποιο βαρύ αντικείμενο γίνεται έκρηξη και μπορεί να τραυματιστεί κάποιος. Υπάρχει κάδος ανακύκλωσης λαμπών;

Πυρηνική έκρηξη;

Το πρόβλημα τους είναι ότι έχουν υδράργυρο και για αυτό θέλουν προσοχή και σωστή ανακύκλωση.

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως τα μαγαζιά που πουλάνε λαμπες εχουν και κάδο για ανακύκλωση.

Εγω οταν μαζέψω 2-3 καμένες παω στο κατάστημα που θα αγοράσω καινούριες και τις αφήνω εκει...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θέμα, για να ρωτησω: σε επαρχία αν πάω στον Κωτσόβολο κάποιες λάμπες καμμένες φθορισμού θα γνωρίζουν ή θα μου κάνουν την χάρη και μόλις φύγω θα τις πετάξουν σε κανέναν πράσινο καδο;😛

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Ξεθαβω το θέμα, για να ρωτησω: σε επαρχία αν πάω στον Κωτσόβολο κάποιες λάμπες καμμένες φθορισμού θα γνωρίζουν ή θα μου κάνουν την χάρη και μόλις φύγω θα τις πετάξουν σε κανέναν πράσινο καδο;😛

Παρτους τηλέφωνο και ρώτα τους αν κάνουν ανακύκλωση. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...