amveria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σε όλες και όλους, Μιλάμε τώρα για μία υπηρεσία που έχει clients σε 3 πλατφόρμες υπολογιστών και που με το υγιές σύστημα που ακολουθεί μόνον αύξηση των χρηστών της μπορεί να περιμένει. Έχω 1 account και μπαίνω από έναν σταθερό ή έναν φορητό με linux και windows και τα δύο, όχι ταυτόχρονα εννοείται. Και έχω αγοράσει μέχρι στιγμής καμιά 10 αριά τίτλους με μέσο όρο τιμής τα 5-6 ευρώ, τα περισσότερα σε προσφορές. Αν περίμενα να πέσει στην αντίληψή μου πότε θα έβρισκα hard copy σε προσφορά ίσως και να μην τους αγόραζα ποτέ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν εκεί που θα βρίσκεσαι δεν θα έχεις internet δεν θα έχεις πρόσβαση για να παίξεις off line mode εάν προηγουμένως δεν έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις. Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν θα έλεγα μπράβο και μόνον μπράβο σε μία υπηρεσία πρότυπο. Υ.Γ. το εν λόγο παιχνίδι που αναφέρει το άρθρο με το ρεκόρ συμμετοχών είναι πολύ πρόσφατο και όμως έχει καταφέρει να εκθρονίσει πολλούς άλλους μεγάλους τίτλους.
Giannakos83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χρήστες στο εξωτερικό απάντησαν.... https://www.giantbomb.com/steam/3015-718/forums/why-we-should-be-hating-steam-and-not-xbox-one-1440045/
Agony Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ θέλω να δω αν καβαλήσει το καλάμι το Steam σαν το PSN που ηταν δωρεάν παλιά, και βάλει καμία συνδρομή και το Steam να γελάμε... Και όχι τίποτα άλλο τα πάντα σε pc είναι πλέον steam origin serials.
Agony Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια παρατήρηση. Το psn έχει 70εκ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Το ps+ έχει 26,4εκ. συνδρομητές. Απλά το αναφέρω γιατί κάποιοι πιθανόν να τα μπερδεύουν. Το Steam τα πάει πολύ καλά και βλέπω να συνεχίζει να αυξάνεται μιας και οι κονσόλες έχουν καταντήσει PC. Τι εννοείτε έχει καταντήσει σαν τα pc ? μπορούν οι κονσόλες να αναβαθμιστούν? μπορεί να παίξει το ps4 παιχνίδια που έχουμε από ps1 ps2 ps3 ? Μπορούν οι κονσόλες να βάλουν ότι λειτουργικό θέλει κάποιος? μπορούν οι κονσόλες να έχουν triple screen or 21:9 support ? μπορούν οι κονσόλες να δεχτούν όλα τα περιφερειακά? μπορούν να έχουν όλα τα bluetooth headphones ? μπορουν να είναι εντελώς αθορυβες ? μπορούν να έχουν ποντίκι in game με πληκτρολόγιο? μπορούν να πάρουν m2 ssd? κτλ κτλ κτλ κτλ..... ? Δεν νομίζω ότι οι κονσόλες είναι κοντά στα pc το αντίθετο θα έλεγα. 5
Agnwstos_X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το σημαντικο νουμερο ειναι τα 33 εκατομμυρια καθημερινα. Γιατι και εγω εχω steam και μπηκα μονο για να κατεβασω τα δωρεαν παιχνιδια. Χιλιες φορες να εκλεινε και να βλεπαμε half life 3 παρα αυτο.
txcellas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οι server του steam σε online παιχνίδι (left 4 dead 2) είναι χειρότεροι από οτιδήποτε άλλο!
yokki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τι εννοείτε έχει καταντήσει σαν τα pc ? μπορούν οι κονσόλες να αναβαθμιστούν? μπορεί να παίξει το ps4 παιχνίδια που έχουμε από ps1 ps2 ps3 ? Μπορούν οι κονσόλες να βάλουν ότι λειτουργικό θέλει κάποιος? μπορούν οι κονσόλες να έχουν triple screen or 21:9 support ? μπορούν οι κονσόλες να δεχτούν όλα τα περιφερειακά? μπορούν να έχουν όλα τα bluetooth headphones ? μπορουν να είναι εντελώς αθορυβες ? μπορούν να έχουν ποντίκι in game με πληκτρολόγιο? μπορούν να πάρουν m2 ssd? κτλ κτλ κτλ κτλ..... ? Δεν νομίζω ότι οι κονσόλες είναι κοντά στα pc το αντίθετο θα έλεγα. βαθιές ανάσες. καλά το λέει ο προηγούμενος. έχουν καταντήσει σαν PC. εννοεί ότι είναι μινι PC με custom OS, οι οποίες πλέον τις αναβαθμίζουν πιο συχνά από παλιότερα με το να βγάζουν variations βλέπε PS4->PS4 Pro -> PS whateverisnextsoon , XOne -> XOneX -> XXXOneXXXOneXWhatever. πλέον ο κύκλος ζωής τους είναι αισθητά μικρότερος από παλιότερα και είναι και κατανοητό. 2
yokki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χρήστες στο εξωτερικό απάντησαν.... https://www.giantbomb.com/steam/3015-718/forums/why-we-should-be-hating-steam-and-not-xbox-one-1440045/ internet explorer? 4 χρόνια παλιό είναι αυτό.
Damachi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Γιατι συγκρινετε κατι σχεδων τσαμπα (Counter-Strike και Dota 2 τα ΤΣΑΜΠΑ top) με 2 ακριβες υπηρεσιες ?
vste Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μου αρεσουν οι συγκρισεις μεταξυ μιας δωρεαν πλατφορμας και 2 επι πληρωμη. Λατρευω το Steam (και σε αντιθεση με αρκετους εχω αγορασει παρα πολλα παιχνιδια απο αυτο) αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπη η συγκριση. Οποιοσδηποτε εχει PC με Windows η με linux μπορει να εχει Steam. Το εχω εγκατεστημενο, λογο Steam Link, στο βασικο PC, στην ταμπλετα και στο Htpc. Απο την αλλη χρειαζεσαι Playstation για το PSN και Xbox για το Live. Οποτε καλη για marketing η συγκριση αλλα, ξαναλεω, λιγο ατοπη. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το άρθρο το διάβασε κανείς σας; Δεν συγκρίνει το Steam με τις επί πληρωμή υπηρεσίες, συγκρίνει το Steam με τις αντίστοιχες δωρεάν υπηρεσίες των κονσολών. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το άρθρο το διάβασε κανείς σας; lolwut? Πολλά θες... 1
overpower Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 H Σονυ εχει κανα 1.5 δις έσοδα απο της συνδρομες 1 δις η Μικρομαλακη η Βαλβε??? Δεν χρειαζεσαι συνδρομες για να εχεις εσοδα. BTW καταλαβαινεις οτι σε αυτο τον τομεα ειναι καλυτερη η Valve μιας και δεν ζηταει επιπλεον κερατιατικα για να παιξεις και online, ε? Steam sales, δεν έχεις τον κίνδυνο από τα κλειδάδικα και αρκετά ακόμα. Έχουν πέσει ban από keystores Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος ή bans επειδη αγορασες απο κλειδαδικα. Αν υπηρχε, θα ειχε αφαιρεθει η επιλογη εισαγωγης παιχνιδιου σε οποιαδηποτε πλατφορμα (valve, origin κτλ) εδω και καιρο. Πολυ πιθανο επειδη ειναι πιο φθηνα, να τεσταρουν σε εκεινα τα κλειδια hacks. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος ή bans επειδη αγορασες απο κλειδαδικα. Αν υπηρχε, θα ειχε αφαιρεθει η επιλογη εισαγωγης παιχνιδιου σε οποιαδηποτε πλατφορμα (valve, origin κτλ) εδω και καιρο. Πολυ πιθανο επειδη ειναι πιο φθηνα, να τεσταρουν σε εκεινα τα κλειδια hacks. ^^Αυτό βασικά. Στη χειρότερη περίπτωση να σου αφαιρεθεί το κλειδί του παιχνιδιού που είναι shady, ban δεν έχει πέσει ποτέ για κλειδί. Και συν τοις άλλοις, δεν έχει καμία αποκλειστικότητα το Steam στα κλειδάδικα, μια χαρά αγοράζω cd-keys και στο X1 μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα