toyo73 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αρχισε να ξυριζεσαι με ξυραφι ασφαλειας και με καλα ξυραφακια. https://www.youtube.com/watch?v=2IuA8HGacJw Παντως το συγκεκριμενο βιντεο, μονο ως παραδειγμα προς μιμηση δεν ειναι. Μαλλον προς αποφυγει.Ο τυπος ξυριζεται μεχρι τα ματια και μεχρι κατο στο λαιμο.Τελειως αθλια γραμμη γενιων.
web_assasin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Περιεργα προβληματα εχεις αεκτζη,αλλα εχουμε συνηθισει.Αντε να σου απαντησω,παρε μια καλη ξυριστικη.
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Παντως το συγκεκριμενο βιντεο, μονο ως παραδειγμα προς μιμηση δεν ειναι. Μαλλον προς αποφυγει.Ο τυπος ξυριζεται μεχρι τα ματια και μεχρι κατο στο λαιμο.Τελειως αθλια γραμμη γενιων. Το εδωσα ως παραδειγμα βαθυ ξυρισματος. Οντως ξυριζεται κανεις πολυ καλα με ξυραφι ασφαλειας. Δεν εχει αφησει γενια, δεν ειμαι σιγουρος τι θες να πεις.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Είμαι από τους καταραμένους που ακόμα και όταν ξυριζονται αφήνουν αυτή τη γκριζομπλε σκιά. Και όσες φορές και να το περάσω μένει εκεί το πουστικο. Μακάρι να μην έβγαζα γένια ποτέ και να μην παιδευομουν κάθε μέρα με το ξύρισμα...γιατί δε γουστάρω τα γένια με την καμία. Αλλά.... Τι ξυράφι χρησιμοποιείς; Τα παίρνεις και κόντρα;
fylatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κρέμα ή λάδι για πριν το ξύρισμα, μια καλή κρέμα ξυρίσματος με πινέλο, ξυράφι merkur futur με ρύθμιση στο 2-2.5 και καλές λεπίδες (προτείνω τις feather). Αν δεν είσαι σαν παιδί νηπιαγωγείου εμένα να με κρεμάσουν ανάποδα. Χρειάζεσαι μια αρχική επένδυση 80-90Ε. 1
Alex-V Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κρέμα ή λάδι για πριν το ξύρισμα, μια καλή κρέμα ξυρίσματος με πινέλο, ξυράφι merkur futur με ρύθμιση στο 2-2.5 και καλές λεπίδες (προτείνω τις feather). Αν δεν είσαι σαν παιδί νηπιαγωγείου εμένα να με κρεμάσουν ανάποδα. Χρειάζεσαι μια αρχική επένδυση 80-90Ε. Το κακο με τις λεπιδες ειναι οτι δεν τις βρισκεις παντου δυστυχως. Αθηνα ναι οκ. Επαρχια ομως χαιρετα μου τον πλατανο. Μονο online και τις χρυσοπληρωνεις με τα εξοδα αποστολης. Αλλα ναι. Τρελα το ξυρισμα με safety razor. Απιστςυτο αποτελεσμα
fylatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το κακο με τις λεπιδες ειναι οτι δεν τις βρισκεις παντου δυστυχως. Αθηνα ναι οκ. Επαρχια ομως χαιρετα μου τον πλατανο. Μονο online και τις χρυσοπληρωνεις με τα εξοδα αποστολης. Αλλα ναι. Τρελα το ξυρισμα με safety razor. Απιστςυτο αποτελεσμα Εγώ δεν είμαι αθήνα αλλά αγοράζω 50 μαζεμένες από το wellshaved 2.4E μεταφορικά. Σε σχέση με το να χρησιμοποιείς gillette με 314 λεπίδες βγαίνει 1/10 σε κόστος. Εγώ έχω βολευτεί με τα feather.
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το κακο με τις λεπιδες ειναι οτι δεν τις βρισκεις παντου δυστυχως. Αθηνα ναι οκ. Επαρχια ομως χαιρετα μου τον πλατανο. Μονο online και τις χρυσοπληρωνεις με τα εξοδα αποστολης. Αλλα ναι. Τρελα το ξυρισμα με safety razor. Απιστςυτο αποτελεσμα Με αγορες πχ 30ε πολλοι εχουν δωρεαν μεταφορικα. Και βγαζεις σχεδον χρονο τακτικου ξυρισματος με τοσα. Εγω εκανα αποσβεση στο εξαμηνο με το ξυραφι ασφαλειας μου (merkur 34c) και τα λοιπα παρελκομενα. Ειμαι τωρα στο δευτερο χρονο και εχω γλυτωσει πανω απο 300ε σε σχεση με τα συμβατικα ξυραφια.
fylatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι γίνεται γρήγορα η απόσβεση σε σχέση με τη συνδρομή στα 12λέπιδα. Επίσης κάνουν και γαμώ τα ξυρίσματα. 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως Ευελπίδων ξυριζομουν 2 φορές την μέρα, 6:00 και ~15:00 μέχρι που πήρα το κλασικό σπαστό old school ξυράφι και το έφτασα στο μια φορά στις δυο μέρες. Πρόσεχε μην σφαχτεις όμως.
logistoulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πηγαινε ρωτα για lazer. Οι γυναικες κανουν παντως αλλα θελει πολλες συνεδριες μεχρι να σταματησουν να βγαινουν εντελως Έλεος ρε φίλε τι λέιζερ; Είσαι άντρας βγάζεις γενιά, τι είναι αυτά που λες;
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έλεος ρε φίλε τι λέιζερ; Είσαι άντρας βγάζεις γενιά, τι είναι αυτά που λες;Δεν σημαίνει ότι του αρέσει κιόλας. Και καταγόμαστε από τον πίθηκο, σημαίνει ότι όλοι εμείς που δεν έχουμε μούσια και στην πλάτη είμαστε κάτι λιγοτερο;
logistoulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως Ευελπίδων ξυριζομουν 2 φορές την μέρα, 6:00 και ~15:00 μέχρι που πήρα το κλασικό σπαστό old school ξυράφι και το έφτασα στο μια φορά στις δυο μέρες. Πρόσεχε μην σφαχτεις όμως.Όταν λες old school τι ή μάλλον ποιο ακριβώς εννοείς; Είναι εύκολο να μάθει κανείς τη διαδικασία; Δεν σημαίνει ότι του αρέσει κιόλας. Και καταγόμαστε από τον πίθηκο, σημαίνει ότι όλοι εμείς που δεν έχουμε μούσια και στην πλάτη είμαστε κάτι λιγοτερο; Ρε φίλε ούτε κι εγώ έχω τρίχες στη πλάτη και μούσια βγάζω το αναμενόμενο της ηλικίας μου όχι κάτι τρελό Και ούτε λέω κάτι για κάποιον που δε βγάζει πολλά γενιά επειδή έτσι είναι ο οργανισμός του, αλλά να κανεις λέιζερ στη μάπα να γίνεις σπανος είναι κάπως ξεφτίλα Ακόμα και στις γυναίκες το θεωρώ ηλίθιο όσο και αν είναι ευκολία.
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Όταν λες old school τι ή μάλλον ποιο ακριβώς εννοείς; Είναι εύκολο να μάθει κανείς τη διαδικασία; Ρε φίλε ούτε κι εγώ έχω τρίχες στη πλάτη και μούσια βγάζω το αναμενόμενο της ηλικίας μου όχι κάτι τρελό Και ούτε λέω κάτι για κάποιον που δε βγάζει πολλά γενιά επειδή έτσι είναι ο οργανισμός του, αλλά να κανεις λέιζερ στη μάπα να γίνεις σπανος είναι κάπως ξεφτίλα Ακόμα και στις γυναίκες το θεωρώ ηλίθιο όσο και αν είναι ευκολία. Κάνει πολύ βαθύ ξύρισμα, αλλά έτσι και σου ξεφύγει ή σε πιάσει λόξιγκας όταν ξυρίζεσαι, μπορεί να πεθάνεις. Ναι συμφωνώ, ούτε εγώ θα έκανα, απλά το βρήκα λίγο ακραίο το πως το έθεσες πριν. Προσωπική άποψη πάντα, μην παρεξηγηθώ.
Alex-V Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εννοει το "μαχαιρι" η αλλιως straight razor, την παλια λεπιδα που ξυριζαν οι μπαρμπερηδες. Οι τιμες τους ειναι αρκετα τσιμπημενες. Αλλα μιλαμε για τελειο ξυρισμα και οπως ειπε ο sheogorath αν δεν εχεις κανει εξασκηση θα πετσοκοπεις. Πρεπει να εχεις εμπειρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις