fylatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε σειρά ευκολίας για καλό ξύρισμα έχουμε και λέμε α. Ξυραφάκι ασφαλείας τύπου merkur με closed comb. β. Σαβέτα επειδή δεν έχεις ακονισματα και μαλακίες γ. Φαλτσέτα. Η διαφορά στο ξύρισμα αν ξυρίζεται κανείς μόνος με ασφαλείας ή φαλτσέτα είναι απειροελάχιστη. Η διαφορά με τις πολλαπλών λεπίδων είναι τεράστια και οικονομικά και σε αίσθηση.
logistoulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θα εψηνα κάτι τέτοιο όταν και αν ξαναγυρίσω σε ξύρισμα γιατί πλέον εκμεταλλευομαι την ηλίθια μόδα με τα μούσια για να μην ξυριζομαι ποτέ και μάλλον θα συνεχίσω έτσι για πάντα
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θα εψηνα κάτι τέτοιο όταν και αν ξαναγυρίσω σε ξύρισμα γιατί πλέον εκμεταλλευομαι την ηλίθια μόδα με τα μούσια για να μην ξυριζομαι ποτέ και μάλλον θα συνεχίσω έτσι για πάντα Έτσι ήμουν κι εγώ. Έχω όμως σμήγματορροικη δερματίτιδα και το γύρισα σε clean shave γιατί δεν την παλεύα αλλιώς
logistoulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εμένα μου τα λεγε ο πατέρας μου που έχει μείνει μουσιας από την τελευταία φορά που έπαιζε αυτή η ηλιθιοτητα ('70s-'80s) αλλά δεν τον ακούγα και ξυριζόμουν, πλέον μουσιας για πάντα ακόμα και όταν φύγει από τη μόδα, είναι η μοίρα μου
Alex-V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχω όμως σμήγματορροικη δερματίτιδα Θελω συζητηση μαζι σου οπωσδηποτε. Αν μπορεις στειλε μου pm
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εννοείτε πάντα κόντρα, και όχι δε το κάνω λόγω δουλιάς, ούτε είμαι φαντάρος. Το κάνω γιατί δε γουστάρω τρίχα στο πρόσωπο, αν και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι ελεεινά να ξυρίζομαι. Αλλά είναι μια υποχρέωση που πρέπει να κάνεις άμα θες να δείχνεις σένιος και όχι σαν ταλιμπάν. 1
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εννοείτε πάντα κόντρα, και όχι δε το κάνω λόγω δουλιάς, ούτε είμαι φαντάρος. Το κάνω γιατί δε γουστάρω τρίχα στο πρόσωπο, αν και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι ελεεινά να ξυρίζομαι. Αλλά είναι μια υποχρέωση που πρέπει να κάνεις άμα θες να δείχνεις σένιος και όχι σαν ταλιμπάν. λειζερ τοτε αγαπητε μου. θα τα σκασεις χοντρα βεβαια, αλλα θα ξεμπερδεψεις για μια ζωη
V for Vagelis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εννοείτε πάντα κόντρα, και όχι δε το κάνω λόγω δουλιάς, ούτε είμαι φαντάρος. Το κάνω γιατί δε γουστάρω τρίχα στο πρόσωπο, αν και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι ελεεινά να ξυρίζομαι. Αλλά είναι μια υποχρέωση που πρέπει να κάνεις άμα θες να δείχνεις σένιος και όχι σαν ταλιμπάν. Μήπως το πρόβλημα δεν είναι οι τρίχες αλλά κάποιος ιδεοψυχαναγκασμός σου; (no offense, σοβαρά το λέω)
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μήπως το πρόβλημα δεν είναι οι τρίχες αλλά κάποιος ιδεοψυχαναγκασμός σου; (no offense, σοβαρά το λέω) Μήπως γιατί δε θέλω να δείχνω 10 χρόνια μεγαλύτερος και 20 κιλά βαρύτερος (στη φάτσα) ;
logistoulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μήπως γιατί δε θέλω να δείχνω 10 χρόνια μεγαλύτερος και 20 κιλά βαρύτερος (στη φάτσα) ; ε καλά δε σου δίνουν και 10 χρόνια τα γένια, σου δίνουν αλλά όχι και τόσα μπορείς άλλωστε να μικροδείχνεις και με γένια εγώ πάντως μιας και το ανέφερες επειδή όπως ήδη είμαι με κάνουν από 5 έως 10 χρόνια μικρότερο άμα ξυριστώ είμαι παιδάκος και γελάει ο κόσμος, αν μεγαλοδείχνεις είναι άλλη περίπτωση βέβαια
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ε καλά δε σου δίνουν και 10 χρόνια τα γένια, σου δίνουν αλλά όχι και τόσα μπορείς άλλωστε να μικροδείχνεις και με γένια εγώ πάντως μιας και το ανέφερες επειδή όπως ήδη είμαι με κάνουν από 5 έως 10 χρόνια μικρότερο άμα ξυριστώ είμαι παιδάκος και γελάει ο κόσμος, αν μεγαλοδείχνεις είναι άλλη περίπτωση βέβαια Τα γένια μπορεί να σε κάνουν μικρότερο άμα είσαι 50+. Άμα ο άλλος είναι 20 χρονών παιδί το γένι, αν όχι 30...τότε θα τον κάνουν 25 σίγουρα. Τώρα για το αν μεγαλοδείχνω...παλιά στο γυμνάσιο και στο λύκειο που ήμουν χοντρός μεγαλόδειχνα όντως. Τώρα που είμαι αδύνατος, συνήθως με κάνουν μικρότερο η μερικές φορές έχει τύχει να με κάνουν και ίσα στην ηλικία. Και αυτό ξυρισμένος, αξύριστος δεν έχω παρουσιαστεί πουθενά οπότε...μια 5-10ετία μεγαλύτερο στάνταρ. Οπότε, δεν... Βασικά ποτέ δε γούσταρα το γένι, και ειδικά από τότε που έγινε μόδα το σιχαίνομαι πιο πολύ. Βλέπεις τον άλλον 50-55 χρονών που μια ζωή ήταν ξυρισμένος, και ξαφνικά αποφάσισε να αφίσει μούσι για να είναι in. Και άμα είσαι και αδύνατος όπως εγώ δε σου πάει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι στους χοντρούς πάει περισότερο γιατί τους κρύβει τα μάγουλα. Βασικά έτσι πάει: Στους χοντρούς το μούσι αδυνατίζει. Στους αδύνατους παχαίνει. Στους γέρους το μούσι μικραίνει. Στους νέους μεγαλώνει. Α και να μη ξεχάσω να αναφέρω και το τραγικό man bun αλλά και τα ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι που κάνουν οι πιο πολύ σήμερα. Σε συνδυασμό με το μούσι είναι απλά εμετός, για τον πούτσο μόδα και δε μπορώ να καταλάβω γιατί να ακολουθήσει κάποιος. Είναι αστείο. ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΣΧΟΣ....ΑΙΣΧΟΣ. 2
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το τοσο κολλημα σου. Συγνωμη κιολας. Υπαρχει καποια νομοθεσια απο τα παλια χρονια που φτιαχτηκε ο ανθρωπος οτι πρεπει να μην εχουν γενια οι αντρες αλλιως θα τους καψει ο θεος? Υπαρχει καπου που να λεει οτι ξυρισμενος εισαι πιο ομορφος? Πανε κανε λειζερ ρε αδερφε και μην σχολιαζεις για το πως ειναι ο αλλος. Και οχι δεν ειναι μοδα. Καποιοι ναι το κανουν για την κωλομοδα. Καποιοι αλλοι ομως οχι. Ειναι το τι πηγαινει στον καθενα. Εμενα ρε φιλε δεν μου παει το ξυρισμενος. Εχω γενια 3 ημερων και ακουω συνεχεια κομπλιμεντα και απο γυναικες και απο αντρες οτι φαινομαι πιο αρρενωπος. Σε αλλους δεν πανε τα γενια και ειναι πιο ομορφοι ξυρισμενοι. Ηρεμησε λιγο με το κολλημα σου. φιλικα στο λεω
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το τοσο κολλημα σου. Συγνωμη κιολας. Υπαρχει καποια νομοθεσια απο τα παλια χρονια που φτιαχτηκε ο ανθρωπος οτι πρεπει να μην εχουν γενια οι αντρες αλλιως θα τους καψει ο θεος? Υπαρχει καπου που να λεει οτι ξυρισμενος εισαι πιο ομορφος? Πανε κανε λειζερ ρε αδερφε και μην σχολιαζεις για το πως ειναι ο αλλος. Και οχι δεν ειναι μοδα. Καποιοι ναι το κανουν για την κωλομοδα. Καποιοι αλλοι ομως οχι. Ειναι το τι πηγαινει στον καθενα. Εμενα ρε φιλε δεν μου παει το ξυρισμενος. Εχω γενια 3 ημερων και ακουω συνεχεια κομπλιμεντα και απο γυναικες και απο αντρες οτι φαινομαι πιο αρρενωπος. Σε αλλους δεν πανε τα γενια και ειναι πιο ομορφοι ξυρισμενοι. Ηρεμησε λιγο με το κολλημα σου. φιλικα στο λεω Η αλήθια είναι ότι έχω κάνει μια συνεδρία για λέιζερ στο πρόσωπο πριν 3 χρόνια, αλλά πονάει πιο πολύ από το σώμα (έχω κάνει στήθος και κοιλιά), και αυτό το καιρό δε βγαίνω για άλλη συνεδρία.
Alex-V Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εχω ακουσει οτι εχει καποιο πονο ναι, αλλα σκεψου οτι θα ξεμπερδεψεις για παντα και δεν θα ψαχνεις μετα για ξυραφια και πινελα. Ισως να τα δινεις σιγα σιγα τα χρηματα, αν βεβαια συμφωνουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις