Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω μόνος μου για διακοπές για κανένα τριήμερο

Ξέρετε κανένα μέρος με θάλασσα να προτείνετε όπου να μπορείς να κάνεις και γνωριμίες στο συγκεκριμένο μέρος;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ρε φιλε,φτανει,μην στελνετε αλλους στην χαλκιδικη....ελεος,απο εκει που κατεβαινα σε οποιαδηποτε παραλια μου καρφωνοτανε στο μυαλο,σιγουρος για την καθαροτητα,περσι και φετο εχω απογοητευτει.βρηκα τρει παραλιεςστο δευτερο,που χωρις κυμα,ειχαν περιεργο χρωμα,κιτρινιζαν αρκετα....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι εξαρτάται απο το χαρακτήρα σου.

Όπου και να πας άμα είσαι καλός στις γνωριμίες θα τα καταφέρεις.

Δημοσ.

Για Μύκονο σε βλέπω.. Είχα κάτσει δυο βδομάδες μόνος μου έναν Αύγουστο. Όταν γύρισα είχα μαζέψει τηλέφωνα για όλο το χειμώνα, if you know what I mean :)

Δημοσ.

Για Μύκονο σε βλέπω.. Είχα κάτσει δυο βδομάδες μόνος μου έναν Αύγουστο. Όταν γύρισα είχα μαζέψει τηλέφωνα για όλο το χειμώνα, if you know what I mean :)

Απο ποιο φυλο? :P

Ειναι μια καλη ευκαιρια για εξωτερικο παντως

• Like 5
Δημοσ.

Τηλεφωνικο καταλογο θα ανοιγες :-D , η τις γνωρισες το καλοκαιρι για να τις πηδηξεις το χειμωνα :-D

• Like 1
Δημοσ.

:P :P :P "Ο καλός ο μύλος όλα τ'αλέθει" δε λένε; :) Μόνο ο πελεκάνος τη γλύτωσε (από μένα τουλάχιστον).. Πλάκα-πλάκα όταν περνούσαμε έξω από το Pierro's όλοι η παρέα τρώγαμε sexual harassment (μιλάω για άλλες χρονιές)

Καλά πάνε χρόνια.. Τώρα πια για να πας Μύκονο και να περάσεις το ίδιο καλά με παλιά πρέπει να 'σαι το λιγότερο Σαουδάραβας πρίγκηπας και δεν λέει και Αύγουστο.. Στο κάμπινγκ του paradise έχω δει να κάνουν γνωριμίες εύκολα.. Κολυμβήθρα του Σιλωάμ βέβαια.. Πάντως άλλο νησί δεν μπορώ να σκεφτώ κατάλληλο για τον φίλο μας. Στην Πάρο π.χ. μόνος σου για καμάκι δεν πας με τίποτα. Ίσως στην Ίο για καμιά Ιρλανδέζα, τώρα τον Αύγουστο έχει πολλές. Και Χαλκιδική φυσικά.. Spasiba baby :)

Κρήτη Χερσόνησο επίσης πολύ καλές αναμνήσεις. Το μέρος δε λέει πολύ, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα..

• Like 2
Δημοσ.

Στη Μύκονο έχει πολλά... Νακια και αρκετούς γκει οκ.. Αν πας μπορεί να φας και 3-4 φίλες μαζί γιατί όσες πάνε εκεί πάνε για τέτοια γούστα, για εκμάθηση.

Στην Ίο αν πας θα χρειαστείς και υλικό μαζί για να κερνάς και να τις μαμάς...

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε φιλε,φτανει,μην στελνετε αλλους στην χαλκιδικη....ελεος,απο εκει που κατεβαινα σε οποιαδηποτε παραλια μου καρφωνοτανε στο μυαλο,σιγουρος για την καθαροτητα,περσι και φετο εχω απογοητευτει.βρηκα τρει παραλιεςστο δευτερο,που χωρις κυμα,ειχαν περιεργο χρωμα,κιτρινιζαν αρκετα....

μάλιστα, επειδή υπάρχουν βρωμιαριδες να μη πάει Χαλκιδική ο κόσμος. Παρεμπιπτόντως στο δεύτερο πόδι ήμουν και ήταν μια χαρά...
Δημοσ.

Eχω φιλο-γνωστο, που κανει πολλες εξορμησεις μονος του.Ειναι μοτοσυκλετιστης και του αρεσει η περιπετεια, η οδηγηση και η διαδρομη.

Που πας;

Παω να κανω τον γυρο τις Πελοποννησου.

Κανονισες κατι;

Οχι ξεκιναω και οτι βγει.

Πολυ τις γουσταρω αυτες τις φασεις.Βεβαια αλλο να πας καπου για το φυγην και το ταξιδι και αλλο για να γνωρισεις γυναικα για πηδημα.Αλλα οι καλυτερες φασεις γινονται εκει που δεν το περιμενεις.Να φυγεις απο Καρδιτσα στο ετσι-ξεκαρφωτο με ενα σακκιδιο και να γνωρισεις την θεα σε ενα μπαρ τις Καλαματας.

• Like 2
Δημοσ.

Καλή περίπτωση είναι και η Ρόδος.

Κατεβαίνουν Σκανδιναυές  με τσάρτερ για 7ήμερα -10ήμερα με σκοπό να γνωρίσουν Μεσογειακούς άντρες γιατί οι 

δικοί τους είναι ψυχροί.

Βέβαια τριήμερο δε λέει γιατί τα έξοδα είναι αρκετά.

• Like 2
Δημοσ.

Χαλκιδική, Ρόδος, Κρήτη, Ίος, όλα αυτά για ένα τριήμερο

Με την υπόθεση ότι ο νηματοθέτης είναι εξ Αθηνών ορμώμενος οι περισσότερες προτάσεις τον έχουν να ταξιδεύει πιο πολλές ώρες από όσες θα κάτσει...

Δημοσ.

Απο Αθηνα ειμαι

Σορρυ Απορριπτω Μυκονο, δεν ειμαι για τετοια μερη

Ιο, Ροδο εχω παει οποτε τα απορριπτω κι αυτα

Κρητη θεωρω πολλες ωρες ταξιδι για ενα τριημερο

Καλαματα επισης γιατι ειναι η καταγωγη μου

Χαλκιδικη ψηνομαι να παω οπως τα λετε,

Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μερος στην Χαλκιδικη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...