totem_lost Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σίγουρα αλλά και στις δυο περιπτώσεις για το ίδιο αδίκημα δεν σε τρέχουν; Παραβίαση ιδιωτικής περιουσίας. Τέσπα, εγώ το είπα με το σκεπτικό οτι αφού γνωρίζει το θέμα όλη η πολυκατοικία θα μπορούσε να το κάνει με τους πάντες παρόντες. Σε καμία περίπτωση στα μουλωχτά.
krami Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Όντως, αν και παράνομο άλλαξε όνομα στο κουδούνι και φέρε κλειδαρά. Είναι έκτατη η κατάσταση. αν ο κλειδαρας εχει σπουδασει και στην τυφλιδα ακομα καλυτερα 5
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ποιά πολυκατοικία γνωρίζει το θεμα; την από πάνω ρώτησα μόνο που βρίσκονται οι από κάτω της. είπε δε γνωρίζει. θα βρω ένα καλάμι τώρα μπας και φτάσω να το τάισω.νερο πως θα του δωσω;
kaktos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ποιά πολυκατοικία γνωρίζει το θεμα; την από πάνω ρώτησα μόνο που βρίσκονται οι από κάτω της. είπε δε γνωρίζει. θα βρω ένα καλάμι τώρα μπας και φτάσω να το τάισω.νερο πως θα του δωσω; Νερό με λάστιχο ρίξε και θα πάει, αλλά μην καθησυχάσεις με αυτά...αυτές είναι λύσεις μέχρι αύριο το πρωί...
BlueBlade Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ θα είχα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα πάντως, το μόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι δικαιολογίες της κακιάς ώρας. Η σκάλα είναι κοντή και δεν φτάνει, η πυροσβεστική δεν έρχεται, οι διπλανοί λείπουν, το φωνάζω αλλά δεν έρχεται, πως να μπω στο ξένο μπαλκόνι, ανέφικτο... Πλάκα μας κάνεις; ΞΕΝΟ γατί να ήταν θα το είχα σώσει 15 φορές μέχρι τώρα, να είναι το ΔΙΚΟ μου χτυπημένο και να ταλαιπωρείται από τον ήλιο, την δίψα και την πείνα και θα το αφήσω και θα πέσω το βράδυ για ύπνο γιατί δεν απαντάνε στο κουδούνι οι διπλανοί;;; Μας δουλεύεις;; Πάρε την Πυροσβεστική, πάρε την αστυνομία, πάρε όποιον θες μέχρι να σου απαντήσει κάποιος. Και αν σε γράψουν όλοι, βρες τρόπο και χτύπα κουδούνια μέχρι να μπορέσεις να πας στο μπαλκόνι να σώσεις το ζώο σου! Είστε διπλανά διαμερίσματα και θα σε περάσουν για κλέφτη επειδή μπήκες 15" στο μπαλκόνι τους να πάρεις το χτυπημένο κατοικίδιο σου; Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Και κάθεσαι και γράφεις στο Ινσόμνια ενώ το ζωντανό βασανίζεται παραδίπλα και λέμε "υπομονή μέχρι την Τρίτη, μπορεί να έχνουν γυρίσει οι γείτονες";;; Βρες πρόσβαση για το μπαλκόνι και μάζεψε το! Δηλαδή σοβαρά, σκέφτεσαι να πέσεις για ύπνο κυρία σήμερα το βράδυ;; Πολύ σωστός αδερφέ, Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις που να μην είναι Extreme (να πάρεις κλειδαρά που ακούστηκε παράδειγμα) να το κάνεις χωρίς δισταγμό Και φυσικά μην αφήσεις το γατί με την ελπίδα ότι θα έρθει ο γείτονας την Τρίτη... Πάντως τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αν είσαι σίγουρη ότι δεν μπορείς να βρεις κάποια λύση άμεσα, τότε πέσε για ύπνο και πρωί πρωί κάλεσε κάποιον να σε βοηθήσει. Βάλε επίσης μια φωτογραφία της πολυκατοικίας αν θες να δούμε όντως πως έχει η κατάσταση. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2017 από BlueBlade 1
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πολύ σωστός αδερφέ, Την προηγούμενη φορά που είχα χαθεί το γατί μου το βρήκα κολλημένο κάτω από μηχανή αυτοκινήτου, με συνοπτικές διαδικασίες πήραμε το εργαλείο (ξεχνάω το όνομα) και σηκώσαμε ολόκληρο το ξένο αμάξι στον αέρα για να βγάλουμε το γατί. Το να πηδάω ταράτσες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο πια. Όχι που θα κολλήσω εγώ στο ότι είναι παράνομο και θα βάλω σε κίνδυνο την ζωή του γατιού. Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις που να μην είναι Extreme (να πάρεις κλειδαρά που ακούστηκε παράδειγμα) να το κάνεις χωρίς δισταγμό Και φυσικά μην αφήσεις το γατί με την ελπίδα ότι θα έρθει ο γείτονας την Τρίτη... Πάντως τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αν είσαι σίγουρη ότι δεν μπορείς να βρεις κάποια λύση άμεσα, τότε πέσε για ύπνο και πρωί πρωί κάλεσε κάποιον να σε βοηθήσει. Βάλε επίσης μια φωτογραφία της πολυκατοικίας αν θες να δούμε όντως πως έχει η κατάσταση. Χαχαχα και να πέσεις σε μαλακα άνθρωπο, μετά θα σώζουν και εσένα με το γατί.
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία. Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε σημείο που δεν μπορούσα να πάω. Φτιάξαμε μια ας πούμε γέφυρα, βάλαμε και φαγητό από την πλευρά μας και μετά από κάποιο ώρα σιγά σιγά ήρθε.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. 1
vairass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. η μονη λυση ετσι οπως το βλεπω....να βρεις εναν φιλο σου που να ειναι γυμνασμενος....να πηδηξει στον δευτερο οροφο διπλα σου, απο εκει να παει στον 3ο οροφο να σου πεταξει τον γατο και τελος. Αλλιως θα πρεπει να βρεις σκαλα σιδερενια και να πας μονος αλλα δεν σε κοβω .
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Κάντε τα πάντα να σωθεί το γατί. Γαμηστε τον κόσμο που καίγεται, σιγά τώρα, το γατί να σωθεί. 3
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Κάντε τα πάντα να σωθεί το γατί. Γαμηστε τον κόσμο που καίγεται, σιγά τώρα, το γατί να σωθεί. θεσσαλονικη δεν καιγεται τιποτα...αυτη την στιγμη περασα απο Αγιου Δημητριου και οι πυροσβεστες αραζαν ταβλακι και καφε, αν ειχα δουλεια οκ φυσικα ποιος το χεζει το γατακι αλλα αφου δεν εχουν δουλεια ας πανε 20 λεπτα δεν χαθηκε ο κοσμος.
McNerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. κρινοντας απο τη φωτο που ανεβασες: αυτοι που μενουν στον 1ο οροφο κατω απο το γατι, αν πας εκει και βαλετε μια σκαλα κατι να ανεβετε να το πιασετε το σκασμενο; σορι κιολας 5
Baator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 κρινοντας απο τη φωτο που ανεβασες: αυτοι που μενουν στον 1ο οροφο κατω απο το γατι, αν πας εκει και βαλετε μια σκαλα κατι να ανεβετε να το πιασετε το σκασμενο; σορι κιολας Είναι μια λογική λύση αυτή, η διαφορά στο μήκος ανάμεσα στο μπαλκόνι του 1ου και του 2ου είναι μεγάλη, σκάλα άνετα χωράει. Θέλει να κάνεις λίγο το κομάντο, αλλά πιστεύω είναι εφικτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις