Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανοίγουν Γιατί δεν είναι δικό τους το σπίτι.ειναι φιλοξενούμενοι.

ναι να φερουν ολοκληρο πυροσβεστικο οχημα για μια γατα, πολυ λογικο. εμενα μου ειχαν φυγει κατι παπαγαλακια επρεπε να καλεσω και εγω κανενα καναντερ μπας και τα εβρισκε αλλα δεν το σκεφτηκα τοτε.

Και να το αφήσω να ψοφήσει ε;

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ανοίγουν Γιατί δεν είναι δικό τους το σπίτι.ειναι φιλοξενούμενοι.

Και τους ειναι δύσκολο να ανοίξουν για λίγο για να βοηθήσεις το γατί?

Ότι να ναι

Πάρε ξανα την πυροσβεστική η ακόμα και καμια φιλοζωική μήπως σε βοηθήσουν κάπως αυτοί

Κρίμα ειναι να το αφήσεις εκεί το ζωάκι

Δημοσ.

Βρες τρόπο κ πετά του φαγητό και βρέξε το μπαλκόνι να πίνει νερό και έναν μεταφορέα να τον πληρώσεις να σε ανεβάσει με το μηχάνημα του να το πάρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Και τους ειναι δύσκολο να ανοίξουν για λίγο για να βοηθήσεις το γατί?

Ότι να ναι

Πάρε ξανα την πυροσβεστική η ακόμα και καμια φιλοζωική μήπως σε βοηθήσουν κάπως αυτοί

Κρίμα ειναι να το αφήσεις εκεί το ζωάκι

Παρε και την φιλοζωικη αν και δεν ξερω πως ακριβως θα μπορεσουν να σεβοηθησουν αυτοι.Ισως πιεσουν τους γειτονες να ανοιξουν την προτα για να μπορεσεις ετσι να σωσεις το γατι.

Δημοσ.

Σε τίποτα εθελοντές πυροσβέστες πήγες μήπως έχουν κανα όχημα με σκάλα και κάνουν τη δουλίτσα μπαμ μπαμ πάντως αν μπορεις απο καποια γωνιτσα να του πεταξεις λιγο λιγο τροφη ωστε να ερθει σε σενα αλλιώς πήδα από μπαλκόνι σε μπαλκονι τι να σε πω

• Like 1
Δημοσ.

όντως μπορέις να περάσεις από το δικό σου μπαλκόνι στον γειτόνων σουν που δεν ανοίγουν την πόρτα και μετά στο μπαλκόνι που είναι το γατί;

Δημοσ.

Γάμα την πυροσβεστική. Αν περιμένεις από αυτήν θα πεθάνει το γατί.

Πιάσε όλους τους γείτονες που συνορεύουν με το συγκεκριμένο μπαλκόνι και ζήτα να περάσεις. Τι πάει να πει δεν ανοίγουν επειδή είναι φιλοξενούμενοι; Τι δικαιολογία των οπισθίων είναι αυτή;

Αν δε βγάλεις άκρη τότε να σκεφτείς την περίπτωση να φωνάξεις μεταφορική με γερανό.

Το πως πήγε εκεί μην το ψάχνεις, εγώ έχω να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις αρκετές φορές με τις γάτες που έχω στο πατρικό μου. Ώρες ώρες απλά αναρωτιέσαι αν βγάζουν φτερά και πετάνε και προσγειώνονται στα πιο άκυρα σημεία.

Σε τίποτα εθελοντές πυροσβέστες πήγες μήπως έχουν κανα όχημα με σκάλα και κάνουν τη δουλίτσα μπαμ μπαμ πάντως αν μπορεις απο καποια γωνιτσα να του πεταξεις λιγο λιγο τροφη ωστε να ερθει σε σενα αλλιώς πήδα από μπαλκόνι σε μπαλκονι τι να σε πω

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ, να δει αν μπορέσει να πάει μπαλκόνι μπαλκόνι.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζουν καν οι συγκεκριμένοι ότι έχασα εγώ γατί.δεν ξέρουν καν Ποιος χτυπούσε την πόρτα.μπορει να είναι και κωφοί. Εγώ υποθέτω ότι είναι φιλοξενούμενοι Γιατί δεν τους έχω ξαναδεί και ο.ιδιοκτητης λείπει.επισης αν πάρω σκάλα και μπω στο μπαλκόνι τους μάλλον θα μου κάνουν μήνυση.οπως και αν ψοφήσει εκεί μέσα.

Δεν μπορώ να πηδήξω Μονή. Δεν είναι κολλητά τα μπαλκόνια.

Δημοσ.

Τι όροφο είναι το μπαλκόνι για να μπορείς να φτάσεις με σκάλα; 

Αν έχεις την δυνατότητα κάντο και άσε τους άλλους να πάνε μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο (που δεν θα κάνουν τίποτα να είσαι σίγουρη).

Δημοσ.

Δεν γνωρίζουν καν οι συγκεκριμένοι ότι έχασα εγώ γατί.δεν ξέρουν καν Ποιος χτυπούσε την πόρτα.μπορει να είναι και κωφοί. Εγώ υποθέτω ότι είναι φιλοξενούμενοι Γιατί δεν τους έχω ξαναδεί και ο.ιδιοκτητης λείπει.επισης αν πάρω σκάλα και μπω στο μπαλκόνι τους μάλλον θα μου κάνουν μήνυση.οπως και αν ψοφήσει εκεί μέσα.

Δεν μπορώ να πηδήξω Μονή. Δεν είναι κολλητά τα μπαλκόνια.

Πηγαινε απλα και κρατα το χερι σου πατημενο στο κουδουνι πανω εε θα ανοιξουν μετα απο 2 λεπτα τι σκατα ποση αντοχη να ακουνε το κουδουνι

Δημοσ.

Βαλε καποιο χαρτι στην εισοδο της πολυκατοικιας η την πορτα τους, σε περιπτωση που κοιμουντε η κατι αλλο για να το δουν.

Δημοσ.

Πηγαινε απλα και κρατα το χερι σου πατημενο στο κουδουνι πανω εε θα ανοιξουν μετα απο 2 λεπτα τι σκατα ποση αντοχη να ακουνε το κουδουνι

Το μόνο που θα καταφέρει είναι να τους νευριάσει και να μην την αφήσουν σίγουρα. Όπως είπα αν μπορεί με οποιωνδήποτε τρόπο να φτάσει στο μπαλκόνι ας το κάνει και οι άλλοι μετά ας χτυπάνε την κεφάλα τους στον τοίχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδοποιήσε την φιλοζωική και θα σε βοηθήσουν αυτοί να τους πιέσεις να ανοίξουν την πόρτα ειδάλως θα σου βρούνε λύση για να ανέβεις επάνω στο μπαλκόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Βρες το τηλεφωνο των ιδιοκτητων, ειτε απο τη γειτονια, ειτε απο καποιο καταλογο βαση διευθυνσης-επωνυμου στο κουδουνι, social media κλπ και επικοινωνησε μαζι τους για αρχη.

Εξηγησε τους την κατασταση και αν δεν εχουνε προβλημα ας μιλησουν με τους γειτονες που δεν σε αφηνουν να περασεις στο μπαλκονι.

Απο εκει και περα καμια σκαλωσια - σκαλα, οτιδηποτε τελος παντων μπορει να φτασει ως το συγκεκριμενο μπαλκονι απο καποιο σημειο στο οποιο εχεις προσβαση, δεν υπαρχει;

ΥΓ. Η πυροσβεστικη θα μπορουσε να βοηθησει αλλα μαλλον ειναι και για αυτους δυσκολη περιοδος για να ασχοληθουν με τετοια περιστατικα. Ξαναδοκιμασε τους αλλη μια φορα παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...