Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φτάνει η σκάλα.μιλησα με τους γείτονες τελικά αλλά το θέμα είναι ότι ο γάτος δεν έρχεται.αν δεν γυρίζουν οι ιδιοκτήτες έγκαιρα μάλλον τον χανω.

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν φτάνει η σκάλα.μιλησα με τους γείτονες τελικά αλλά το θέμα είναι ότι ο γάτος δεν έρχεται.αν δεν γυρίζουν οι ιδιοκτήτες έγκαιρα μάλλον τον χανω.

Καλά σοβαρολογείς τώρα; δεν πρόκειται να δεις ιδιοκτήτες τέτοιες μέρες...τουλάχιστον όχι μέχρι την Τετάρτη. Πάρε τηλέφωνο την πυροσβεστική να έρθει άμεσα και σε κάποια φιλοζωική παράλληλα. Απαίτησε από την πυροσβεστική να έρθει και θα έρθει (μπορεί να σου αναφέρουν για πρόστιμο κλπ, λόγω του οτι δεν είναι στις αρμοδιότητες της, αλλά αυτό είναι το λιγότερο...)

Και προς θεού, διαβάζω διάφορα εδώ μέσα που σου γράφουν να δοκιμάσεις με σκάλες κλπ, μην κάνεις ριψοκίνδυνα πράγματα και κινδυνεύσεις και εσύ στο τέλος...

• Like 3
Δημοσ.

Ψάξε για μεγαλύτερη σκάλα τότε, τι εννοείς μίλησες με τους γείτονες αλλά ο γάτος δεν έρχεται; Αφού μίλησες τους είπες να περάσεις να πας να τον πιάσεις;

Μην περιμένεις το γατί να γυρίσει μόνο του, αν έχει τρομάξει και είναι χτυπημένο δεν θα επιστρέψει μόνο του.

Οι ιδιοκτήτες είναι σε διακοπές ή απλά λείπουν αυτήν την ώρα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρολογείτε εδώ καίγεται όλη η Ελλάδα και θα κάτσουν οι πυροσβέστες να ασχοληθούν με το γατί; δεν είναι λύση και δεν πρόκειται. Μην βλέπετε πολλές αμερικανικές ταινίες.

• Like 8
Δημοσ.

Μίλησα με τους διπλανούς, το είδαν, το φωνάξαμε αλλά δεν έρχεται. Πρέπει να μπω στο μπαλκόνι των παραδιπλανών για να τον πιάσω, πράγμα ανέφικτο και παράνομο. Δεν ξέρω. Ελπίζω να γυρίσουν μέχρι την Τρίτη με το τσούρμο. Πόσες μέρες θα αντέξει χωρίς νερό και φαγητό;

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρολογείτε εδώ καίγεται όλη η Ελλάδα και θα κάτσουν οι πυροσβέστες να ασχοληθούν με το γατί; δεν είναι λύση και δεν πρόκειται. Μην βλέπετε πολλές αμερικανικές ταινίες.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είναι η κοπέλα, αλλά τουλάχιστον στο κέντρο (Αθήνα-Καλλιθέα) που είμαι εγώ μια χαρά ερχόντουσαν στο παρελθόν για τέτοια ζητήματα. Δεν νομίζω κιόλας να τρέχουν αυτοί στις πυρκαγιές που αναφέρεσαι, εκτός και αν είναι σε τέτοια περιοχή με πυρκαγίες (για αυτό είπα ότι δεν γνωρίζω την περιοχή που βρίσκεται η κοπέλα)...

Μίλησα με τους διπλανούς, το είδαν, το φωνάξαμε αλλά δεν έρχεται. Πρέπει να μπω στο μπαλκόνι των παραδιπλανών για να τον πιάσω, πράγμα ανέφικτο και παράνομο. Δεν ξέρω. Ελπίζω να γυρίσουν μέχρι την Τρίτη με το τσούρμο. Πόσες μέρες θα αντέξει χωρίς νερό και φαγητό;

Προφανώς, το γατί είναι χτυπημένο, αλλιώς και μόνο του θα είχε δοκιμάσει να φύγει από εκεί. Μην περιμένεις να γυρίσουν, δεν θα γυρίσουν νωρίς και αν πάλι γυρίσουν Τρίτη όπως λες το γατί δεν παίζει να αντέξει. Είναι χτυπημένο και ταλαιπωρημένο, δεν πρόκειται να αντέξει γενικώς για πολύ, ήδη έχεις αργήσει...

Δημοσ.

Αν μπεις στο μπαλκονι των διπλανων (αυτων που δεν σε αφηνουν) εχεις προσβαση στο μπαλκονι που βρισκεται ο γατος σου;

Δημοσ.

https://www.facebook.com/Angels-Team-Athens-258927374521330/?fref=ts

Πες το σ αυτούς. Θα σκάσουν μύτη σίγουρα αν δουν το μήνυμα σου και θα πλακώσουν και τους γείτονες στο ξύλο 

https://www.facebook.com/Angels-Team-Athens-258927374521330/ παρε αυτους αν εισαι Αθηνα,αμεσως τρεχουν αν εχει θεμα καποιο ζωακι. μην το αφηνεις αλλο ετσι ελεος.

Α με πρόλαβε άλλος :P 

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είναι η κοπέλα, αλλά τουλάχιστον στο κέντρο (Αθήνα-Καλλιθέα) που είμαι εγώ μια χαρά ερχόντουσαν στο παρελθόν για τέτοια ζητήματα. Δεν νομίζω κιόλας να τρέχουν αυτοί στις πυρκαγιές που αναφέρεσαι, εκτός και αν είναι σε τέτοια περιοχή με πυρκαγίες (για αυτό είπα ότι δεν γνωρίζω την περιοχή που βρίσκεται η κοπέλα)...

Προφανώς, το γατί είναι χτυπημένο, αλλιώς και μόνο του θα είχε δοκιμάσει να φύγει από εκεί. Μην περιμένεις να γυρίσουν, δεν θα γυρίσουν νωρίς και αν πάλι γυρίσουν Τρίτη όπως λες το γατί δεν παίζει να αντέξει. Είναι χτυπημένο και ταλαιπωρημένο, δεν πρόκειται να αντέξει γενικώς για πολύ, ήδη έχεις αργήσει...

Έσω έχουν γυρίσει πίσω από τις άδειες 3 φίλους μου στην Αττική (νότια μάλιστα που είσαι και εσυ) για τις φωτιές στον καλάμο είναι λογικό να ανταποκριθούν στην κλήση για γατί. Το καλύτερο είναι αυτό που είπα. Ας προσπαθήσει να το ταΐσει κάπως κ να το ποτίσει κ αύριο πρωί έναν μεταφορέα με γερανακι

Μην το αφήσεις για Τρίτη το ζωντανό θα το χάσεις!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πες το σ αυτούς. Θα σκάσουν μύτη σίγουρα αν δουν το μήνυμα σου και θα πλακώσουν και τους γείτονες στο ξύλο 

σιγουρη λυση,αυτος ο τυπος κανει τα παντα για τα ζωακια.

σιγουρη λυση,αυτος ο τυπος κανει τα παντα για τα ζωακια.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτά μπες εσύ τώρα και μπορείς να τους δώσεις εξηγήσεις αμαρτία από των θεό τώρα να πεθάνει το γατί αλληλεγγύη στης μέρες μας δεν υπάρχει δυστυχώς :/ 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα είχα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα πάντως, το μόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι δικαιολογίες της κακιάς ώρας.

Η σκάλα είναι κοντή και δεν φτάνει, η πυροσβεστική δεν έρχεται, οι διπλανοί λείπουν, το φωνάζω αλλά δεν έρχεται, πως να μπω στο ξένο μπαλκόνι, ανέφικτο...

Πλάκα μας κάνεις; ΞΕΝΟ γατί να ήταν θα το είχα σώσει 15 φορές μέχρι τώρα, να είναι το ΔΙΚΟ μου χτυπημένο και να ταλαιπωρείται από τον ήλιο, την δίψα και την πείνα και θα το αφήσω και θα πέσω το βράδυ για ύπνο γιατί δεν απαντάνε στο κουδούνι οι διπλανοί;;;

Μας δουλεύεις;;

Πάρε την Πυροσβεστική, πάρε την αστυνομία, πάρε όποιον θες μέχρι να σου απαντήσει κάποιος.

Και αν σε γράψουν όλοι, βρες τρόπο και χτύπα κουδούνια μέχρι να μπορέσεις να πας στο μπαλκόνι να σώσεις το ζώο σου!

Είστε διπλανά διαμερίσματα και θα σε περάσουν για κλέφτη επειδή μπήκες 15" στο μπαλκόνι τους να πάρεις το χτυπημένο κατοικίδιο σου; Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Και κάθεσαι και γράφεις στο Ινσόμνια ενώ το ζωντανό βασανίζεται παραδίπλα και λέμε "υπομονή μέχρι την Τρίτη, μπορεί να έχνουν γυρίσει οι γείτονες";;;

Βρες πρόσβαση για το μπαλκόνι και μάζεψε το! Δηλαδή σοβαρά, σκέφτεσαι να πέσεις για ύπνο κυρία σήμερα το βράδυ;;

• Like 9
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη είμαι. Δεν έχω πρόσβαση παρά μόνο με σκάλα στο μπαλκόνι που είναι..ποια μεταφορική με γερανακι θα ερθει;

δεν εχεις προσπαθησει καν να παρεις να ρωτησεις μια μεταφορικη! η αληθεια ειναι δεν φαινεται να σε πολυ ενδιαφερει,εχει ηδη μια μερα και βαλε εκει και σκεφτεσαι να το αφησεις κι αλλο;;; και λες ειναι και τραυματισμενο! εγω απο την πρωτη στιγμη θα ειχα χαλασει τον κοσμο για να το παρω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...