zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. Και ο γείτονας που τελικά μπόρεσες να μιλήσεις είναι δίπλα σε σένα προς το γατί ε; Προσπάθησε να κάνεις αυτό που σου έγραψα. Βάλε μια πλατιά σανίδα ας πούμε ή κάτι άλλο παρόμοιο να φτιάξεις μια γέφυρα από το μπαλκόνι του γείτονα στο μπαλκόνι που είναι το γατί. Θέλει χρόνο γιατί είναι φοβισμένο, λογικό είναι. Αν μείνεις κι εσύ στο μπαλκόνι του γείτονα και το φωνάζεις ή του έχεις λίγο φαγητό στην πλευρά σου θα έρθει μετά από λίγο πιστεύω. Τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει και έπιασε. (Εκτός αν έχει χτυπήσει που είπες και δεν μπορεί να κουνηθεί...). Καλή τύχη, ελπίζω να πάνε όλα καλά! 2
ca6mio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πρωι πρωι ρώτα τους ενοίκους στον κάτω όροφο και αν δεχτούν να βοηθήσουν ψαξε για πτυσσομενη σκάλα ανω των τριών μέτρων.
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 θεσσαλονικη δεν καιγεται τιποτα...αυτη την στιγμη περασα απο Αγιου Δημητριου και οι πυροσβεστες αραζαν ταβλακι και καφε, αν ειχα δουλεια οκ φυσικα ποιος το χεζει το γατακι αλλα αφου δεν εχουν δουλεια ας πανε 20 λεπτα δεν χαθηκε ο κοσμος.Καποια στιγμή είχε βγει μια διαφήμιση του ΕΚΑΒ εκείνη με τα τηλεφωνικά καλώδια στη μέση του δρόμου.Το νόημα ήταν ότι δεν πρέπει να παίρνει ο κάθε ένας τηλέφωνο για την οποιαδήποτε μαλακια και απασχολεί το ΕΚΑΒ και κινδυνεύουν άλλοι με μεγαλύτερα πρόβληματα. Πράξτε ανάλογα. Τελευταία φορά που ειδα την πυροσβεστική να κατεβάζει γατί από δέντρο !!!! ( μα πήρε ο άλλος την πυροσβεστική να κατεβάσει γατί από το δέντρο !!!! ) ήταν με μάνικα. 1
Baator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καποια στιγμή είχε βγει μια διαφήμιση του ΕΚΑΒ εκείνη με τα τηλεφωνικά καλώδια στη μέση του δρόμου. Το νόημα ήταν ότι δεν πρέπει να παίρνει ο κάθε ένας τηλέφωνο για την οποιαδήποτε μαλακια και απασχολεί το ΕΚΑΒ και κινδυνεύουν άλλοι με μεγαλύτερα πρόβληματα. Πράξτε ανάλογα. Τελευταία φορά που ειδα την πυροσβεστική να κατεβάζει γατί από δέντρο !!!! ( μα πήρε ο άλλος την πυροσβεστική να κατεβάσει γατί από το δέντρο !!!! ) ήταν με μάνικα. Φίλε μου, προφανώς δεν σε απασχολεί το θέμα, ούτε μπορείς να καταλάβεις τι είναι να έχεις χτυπημένο το ζώο σου και να μην μπορείς να το βοηθήσεις. Συνέχισε να βοηθάς αυτούς που καίγονται εσύ ή τις υπόλοιπες σοβαρότερες ασχολίες σου και άσε τα γατιά σε εμάς που έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να σκοτώσουμε. Ή πες ότι μισείς τα ζώα και στην καλύτερη σε αφήνουν αδιάφορο να τελειώνουμε. Λες και πήγε η γυναίκα και τράβηξε από το μανίκι τους πυροσβέστες που παλεύουν με τις φλόγες για να έρθουν να την βοηθήσουν. "Μαλακία" το ότι αγχώνεται η άλλη που είναι χτυπημένο το ζώο της και δεν μπορεί να το πάρει σπίτι, άστο καλύτερα να ψοφήσει και πάρε άλλο, τόσα έχει, αυτό θα ήταν το λογικό...Εξάλου έχει και παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε, με τις γάτες θα ασχολούμαστε τώρα... 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 είδα στο θυροτηλεφωνο τα ονοματα αυτων που μενουν εκει.βρηκα τα τηλέφωνα στο whitepages.ελπιζω να ισχυουν.αυριο πρωί θα τους πάρω.μηπως και δεν αργήσουν να γυρίσουν. ή αν δε γυρίσουν να στείλουν κάποιον συγγενή που έχει τα κλειδιά. να αφήσουν τον ιδιοκτήτη να μπει μέσα. Δεν ξέρω τι να τους πω. εσείς τι θα λέγατε αν σας έπαιρνε ένας άγνωστος και σας αναστατώνε ετσι; ο γάτος έκλεισε 24ωρο στο μπαλκονι. Κάντε τα πάντα να σωθεί το γατί. Γαμηστε τον κόσμο που καίγεται, σιγά τώρα, το γατί να σωθεί. η συνεισφορά σου στο θέμα μηδενικήdon't bother
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω τι να τους πω. εσείς τι θα λέγατε αν σας έπαιρνε ένας άγνωστος και σας αναστατώνε ετσι; Πες πως πήγε το ζώο, είναι ήδη εκεί 2 μέρες και μάλλον χτυπημένο και αν και δοκίμασες άλλους τρόπους -"ώστε να μην σας ενοχλήσω, σλουρπ"- έως και πυροσβεστική+αστυνομία, δεν, κι οπότε "αν είναι εφικτό σας παρακαλώ, σλουρπ...". Την αλήθεια δλδ, τι άλλο, πως θέλεις να μπεις να μυρίσεις τις γαρδένιες τους; "Εμείς", θα δίναμε την άδεια και για κλειδαρά με -απαραίτητη προϋπόθεση- παρουσία δικού μας ανθρώπου. Αλλά δεν ξέρεις αυτοί τι φρούτα είναι, δοκίμασε εσύ και βλέπεις τι θα πούνε, μην κωλύεσαι προεξοφλώντας αρνητικές αντιδράσεις. Κατα τ' άλλα, αυτά που ήδη αναφέρθηκαν. 1. Σκάλα από τον πρώτο 2. Γέφυρα "σκαλωσιά" από τον 2ο, να γυρίσει μόνο του 3. Πέρασμα τροφής-νερού με σακούλα κρεμασμένη σε κάτι με τσιγκέλι: (σκουπόξυλο+κρεμάστρα, ενωμένα χερούλια (κόλλησε ο εγκέφαλος, πως στο διάολο λέγονται αυτά) από τέντες κλπ. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 είδα στο θυροτηλεφωνο τα ονοματα αυτων που μενουν εκει.βρηκα τα τηλέφωνα στο whitepages.ελπιζω να ισχυουν.αυριο πρωί θα τους πάρω.μηπως και δεν αργήσουν να γυρίσουν. ή αν δε γυρίσουν να στείλουν κάποιον συγγενή που έχει τα κλειδιά. να αφήσουν τον ιδιοκτήτη να μπει μέσα. Δεν ξέρω τι να τους πω. εσείς τι θα λέγατε αν σας έπαιρνε ένας άγνωστος και σας αναστατώνε ετσι; ο γάτος έκλεισε 24ωρο στο μπαλκονι. η συνεισφορά σου στο θέμα μηδενική don't bother Το ότι έχεις ενα γατί που φροντίζεις και κάποια στιγμή σου έφυγε, σε απαλλάσσει από την ευθύνη.ΟΚ. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όχι τι θα λέγατε αν ησασταν οι άλλοι που έχετε το σπίτι. φοβάμαι μην είναι περίεργοι και φάω μήνυση. στην τελική γιατί όλες σχεδόν οι πολυκατοικίες που χτίζονται είναι κολλητά η μια στην αλλη; Δεν τους κοβει να αφηνουν κενα ενδιαμεσα; Θα ειχαμε απόφυγει αυτά τα δράματα τώρα. Το ότι έχεις ενα γατί που φροντίζεις και κάποια στιγμή σου έφυγε, σε απαλλάσσει από την ευθύνη. ΟΚ. έχω αναφέρει κάπου ότι δεν φταίω εγω; αυτό που κολλάει τωρα;
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τέσπα, σου εύχομαι να το παραλάβεις σε άριστη κατάσταση.
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όχι τι θα λέγατε αν ησασταν οι άλλοι που έχετε το σπίτι. φοβάμαι μην είναι περίεργοι και φάω μήνυση. στην τελική γιατί όλες σχεδόν οι πολυκατοικίες που χτίζονται είναι κολλητά η μια στην αλλη; Δεν τους κοβει να αφηνουν κενα ενδιαμεσα; Θα ειχαμε απόφυγει αυτά τα δράματα τώρα. έχω αναφέρει κάπου ότι δεν φταίω εγω; αυτό που κολλάει τωρα; Ναι, δεν πρόλαβες το έντιτ μου: "Εμείς", θα δίναμε την άδεια και για κλειδαρά με -απαραίτητη προϋπόθεση- παρουσία δικού μας ανθρώπου. Αλλά δεν ξέρεις αυτοί τι φρούτα είναι, δοκίμασε εσύ και βλέπεις τι θα πούνε, μην κωλύεσαι προεξοφλώντας αρνητικές αντιδράσεις. Τα υπόλοιπα που λες για τις οικοδομές -αν όντως τα εννοείς- είναι αστειότητες.
soteras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Η μονη λυση ειτε σκαλα ειτε αμα ξερεις που αραζουν να τους πεις ρε παιδια εχω αυτο και αυτο το θεμα μπορειτε να ερθετε χωρις να εχω παρει τηλεφωνο ή οχι
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όχι τι θα λέγατε αν ησασταν οι άλλοι που έχετε το σπίτι. φοβάμαι μην είναι περίεργοι και φάω μήνυση. στην τελική γιατί όλες σχεδόν οι πολυκατοικίες που χτίζονται είναι κολλητά η μια στην αλλη; Δεν τους κοβει να αφηνουν κενα ενδιαμεσα; Θα ειχαμε απόφυγει αυτά τα δράματα τώρα. έχω αναφέρει κάπου ότι δεν φταίω εγω; αυτό που κολλάει τωρα; ρε συ πες μας σε ποια περιοχη εισαι ; Στην πυροσβεστικη καθονται τετοια ωρα δεν εχουν φωτια πουθενα στη θεσσαλονικη.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δεν είναι αστειότητα αλλά γελοιότητα για να χτίζουν περισσότερα κτίρια.το ένα πάνω στο άλλο. πρέπει να τους προλάβω εντωμεταξύ Γιατί αν πχ γυρίσουν αύριο το πρωί και το δουν και τρομάξουν τι γινεται; ή αν πάθει κάτι και δουν ένα νεκρό γατι; Άνω τούμπα είμαι. τους πήρα και μόνο που δεν με διαολοστειλαν ,θα τους ξαναπάρω τωρα;
christakos07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δεν μπόρεσες κάπως να τον ταΐσεις σήμερα;Ή έστω λίγο νεράκι ακόμη και με το λάστιχο που προτάθηκε;
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όχι που θα κολλήσω εγώ στο ότι είναι παράνομο και θα βάλω σε κίνδυνο την ζωή του γατιού. Καλά κατούρα και λίγο να πούμε που το θα το παίζουμε επικίνδυνες αποστολές και θα θεωρήσουμε τώρα και ως δεδομένο να μπουκάρουμε σε ξένες ιδιοκτησίες από ταράτσες μπαλκόνια και να ανυψώνουμε αυτοκίνητα επειδή δεν προσέχουμε το ζώο μας και δεν λαμβάνουμε μέτρα προστασίας. Τα περι φτερών και πηδήματος σε ταράτσες τα ακούω βερεσέ, να μην αφήνεις τις γάτες σου να βγαίνουν στην ταράτσα αν δεν θες να έχεις τέτοια προβλήματα, βάλε πλαστικό πλέγμα και κάλυψε όλο το μπαλκόνι να μην μπορεί να φύγει η γάτα παραδίπλα. Κάλυψε τα κάγκελα της αυλής και κάνε το σπίτι φρούριο για να μην το σκάει η γάτα έξω και έχεις προβλήματα. Η θεία μου που έχει γάτες σε διαμέρισμα και αντιμετώπιζε όλο τέτοια θέματα, έβαλε ένα πλαστικό πλέγμα σαν αυτά που βάζουμε στα κάγκελα της βεράντας για τα μωρά και ηρέμισε, πλέγμα όχι μόνο στα κάγκελα αλλά κλείσιμο όλου του μπαλκονιού, οι γάτες πηδούσαν στα διπλανά μπαλκόνια μέχρι και επάνω στην ταράτσα από το κουτί του κλιματιστικού και τις έψαχναν στα διπλανά κτίρια. Μια φορά η γάτα πήδηξε στο πεζούλι από το παράθυρο του διπλανού, εκεί δεν υπάρχει μπαλκόνι αλλά μόνο παράθυρο, το πατζούρι ήταν κλειστό και όταν το άνοιξε ο ιδιοκτήτης έσπρωξε την γάτα και την έριξε στο κενό, η γάτα τραυματίστηκε και έσπασε κάτι κόκαλα, σώθηκε πάντως. Όσο για το περιστατικό με το αυτοκίνητο που αναφέρεις, αν ήμουν ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που σηκώσατε με γερανό και είχανε προκληθεί ζημιές στο αμάξι μου θα σου είχα κάνει αγωγή. Οχι που θα κάτσω να ανεχθώ να κάνει ο άλλος οτι γουστάρει στην περιουσία μου επειδή ήταν αμελής και του έφυγε η γάτα του. Για το πρόβλημα της ts, με βάση την φωτογραφία που έβαλε, βρείτε τους από κάτω που το μπαλκόνι τους είναι μακρύτερο από των από πάνω που είναι εγκλωβισμένη η γάτα, βάλτε μια σκάλα και προσπαθήστε να ανεβείτε είτε να πάρετε το γατί είτε να του βάλετε φαγητό και νερό, δεν πρόκειται να φύγουν από τις διακοπές τους οι ιδιοκτήτες για το γατί, χρειάζεστε σχετικά ψηλή σκάλα για να πάτε εκεί οχι την κλασσική που έχουμε όλοι στα σπίτια μας για να ανεβαίνουμε στο πατάρι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις