HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ο γιατρός; Όχι βρε, θα κάνετε κουβέντα για το τι ομάδα είσαι. 1
mylo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Α το ειδικό λαδάκι του χορταρεα μη ξεχάσεις να βάλεις. Λύνει όλα τα προβλήματα...
blueangel3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Πάρε Sylfio και παστώσου. Ειναι λιγο ακριβή,ετσι ; Θα κανει δουλειά ; Μόνο αν μαυρισω απο τον ηλιο θα το καλυψω κάπως...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Το να μαγειρεύετε ... ντυμένοι δεν παίζει ε? 2
countass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τώρα κάποιοι θα πουν,κομπογιαννίτης κι έτσι,αλλά....έχω δοκιμάσει μέλι που μου είχαν πει και είχε φοβερά αποτελέσματα.Είναι επουλωτικό το μέλι και μαλακτικό.Πασάλειψέ το,μπορεί να κολλάει λίγο αλλά εντάξει το ξεπλένεις αργότερα.Απλά γενικά όλα αυτά,όπως και οι κεραλοιφές θέλουν προσοχή απ'την άποψη ότι πρέπει να αναπνέει αρχικά η πληγή για να κλείσει,και μετά θες επούλωση.Δεν πρέπει πχ με την μία να την κλείσεις με κάτι όπως η κοιραλοιφή,γιατί θα κάνει καμιά κρούστα από πάνω και η πληγή μέσα παίζει να μολυνθεί.Θες πρώτα λοιπόν κανα οινόπνευμα,πρόπολη για απολύμανση.Αλλά καλύτερα να μην ρωτάς σε τεχνολογικό φόρουμ τέτοια θέματα 2
blueangel3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Το να μαγειρεύετε ... ντυμένοι δεν παίζει ε? Εε μεσα στη ζεστη τι να κανω ; Ηθελα να κανω και λιγο φιγουρα και τελικα μου βγηκε ξινη. @countass τι εννοείς ανοικτή πληγη ; Αν εχω καταλαβει η πληγη κλειστή ειναι και εχει ξεραθεί...εχει πάρει μια σκούρα απόχρωση του δέρματος. 1
countass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ναι γενικα μιλαω.εσενα τωρα θα εχει ψιλοκλεισει.
papoys1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Για την κεραλοιφη εχω διαβάσει πολλά.Κανει δουλειά οντως ; Που μπορω να βρω ; https://www.sensities.com/kallyntika/peripoiisi-prosopou/kiraloifes-prosopou/4372/paradosiaki-viologiki-keraloifi-olivellenic Έχει πολλές η συγκεκριμένη σελίδα ρίξε βλέφαρο. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει εγώ απλά φτιάχνω δικιά μου με κερί μέλισσας , βαλσαμόλαδο ή σπαθόλαδο , και ρίχνω και καμιά σταγόνα αιθαίριο έλαιο αν έχω κάποιο σχετικό. Τη δίνω δωρεάν σε κανένα φίλο αν θέλει μη κατηγορηθώ και για εμπορία μαντζουνιών Αν είσαι κοντά στο Γέρακα Αττικής στείλε π.μ. να σου φτιάξω ένα βαζάκι φυσικά δωρεάν προσφορά.
funbreaker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δεν το πιστεύω ότι συνεχίζετε να του δίνετε συμβουλές για ματζούνια. 1
countass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εσυ παρε χαπια και αλοιφες με το παραμικρο αν το θες.εγω φάρμακα παιρνω σπανια,οταν νιώσω οτι δεν μπορω να κανω κατι διαφορετικο.κι αλλοι ετσι νιωθουν.η συμβατικη ιατρικη δεν ειναι η μονη που υπαρχει,ουτε η καλυτερη λυση πάντοτε.ξερω αρκετους ανθρωπους που εχουν βοηθηθει απο ματζουνια ετσι οπως τα λες.κι αλλους που με ενα πονοκεφαλο χτυπανε αναβραζον.
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ας πάρει τα ματζούνια... και μετά όταν μολυνθεί η πληγή ή όταν δεν φύγει το σημάδι με τίποτα ας πάει να τον σώσει η σύγχρονη ιατρική. 2
McNerd Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 για μεγάλα καψίματα αν αυτό που φοβάσαι είναι το σημάδι, είσαι αφελής. έχεις μεγάλες πιθανότητες να μολυνθεί και να τρέχεις (προς το νοσοκομείο φυσικά) 1
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ...εγώ που είχα καεί (έφυγε το δέρμα σαν πέτσα γιαουρτιού) προ διετίας με μπόλικο κοχλαστό νερό που "πήδηξε πάνω μου" καθώς μου έφυγε από τα χέρια η χύτρα μέσα στον νεροχύτη, μια χαρά σημάδι μου άφησε (φάση "λωρίδα μπέικον") στην κοιλιά (κοιλάρα δηλαδή, τίγκα στο ξύγκι) στα 40-κάτι μου : έντονη αλλαγή χρώματος της περιοχής (άσπρη κοιλιά-κοκκινωπό σημάδι) για πάνω από έναν χρόνο (τώρα έχει ψιλοασπρίσει πια, αλλά ο ουλώδης ιστός παραμένει φυσικά). Θυμάμαι ότι ο φαρμακοποιός που έτρεξα κάτι μου είχε πει για κρέμες κλπ που θα βοηθήσουν το αισθητικό κομμάτι, αλλά επειδή ανέκαθεν αυτό είναι ένα κομμάτι που το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα αρχίδια, δεν πήρα τίποτα. Πούλβο έρριξα κι εγώ, νομίζω, και μου έβαλε ο φαρμακοκακοποιός κι ένα ειδικό επίθεμα (αλμυρό στην τιμή, φάση 20άρικο νομίζω) με τζελ από κάτω για να μη κολλήσει στην πληγή κλπ. Η οποία πληγή έτσουζε, πόναγε (σε φάση "έφαγα γροθιά στην κοιλιά"), γαμιότανε και με γάμαγε για αρκετές μέρες/δεν μπορούσα να ξαπλώσω-κοιμηθώ κτλ. Ούτε που θυμάμαι τί έκανα τελικά (παίζει να την άφησα εκτεθειμένη να ξεραθεί για βδομάδες, όταν έφυγε το επίθεμα με το τζελ μετά από 2-3 24ωρα) και τελικά δεν πήγα ποτέ σε γιατρό. <-> ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Δεν αναφέρεις να πονάς, αλλά αν δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες, ίσως ν' αρχίσει να σ' ενοχλεί οσωνούπω. Προφανώς ούτε η ίδια φάση είμαστε, ούτε το ίδιο είδος καψίματος έχουμε, αλλά μετά από τις δικές μου μαλακίες θα σου έλεγα πως το καλύτερο θα είναι να το δει γιατρός, στην καλύτερη χειρουργός ή έστω δερματολόγος. Αλλά και γενικός παθολόγος κάτι είναι από το τίποτα. Αυτός θα σου πει τί είναι το καλύτερο να κάνεις, ειδικά αν δεν γουστάρεις το σημάδεμα. Το νοσοκομείο είναι ένα θέμα βέβαια (ειδικά αν είσαι Αττική), ή έστω σε ένα Κέντρο Υγείας από αυτά που βρίσκονται σε διάφορους απομακρυσμένους δήμους, καθώς πέφτει ταλαιπωρία, αλλά... Αν πάλι δεν σε χαλάει να πληρώσεις επίσκεψη σε ιδιώτη (χειρουργό ας πούμε), καν' το άμεσα. Εν τω μεταξύ δεν έχω κάτι ενάντια στα "πρακτικά φάρμακα" -τουναντίον- αλλά επειδή συνήθως πλακώνεται ο κόσμος στα διάφορα και στα άσχετα, καλύτερα (αν σε ενδιαφέρει πώς θα πάει το έγκαυμα) να δεις έναν γιατρό όπως είπα.
Shadows Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Οταν παθαινεις γρατζουνια αραζεις,αμα παθεις βαθυ κοψιμο πας νοσοκομειο το ιδιο με το εγκαυμα,μεχρι να επουλωθει πληρως ακομα και να μην φαινεται μεγαλη η ζημια ειναι ανοιχτη πληγη καιπαντα πιθανο να μολυνθει,περα απο αυτα θα βασανιζεσαι αδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα