Προς το περιεχόμενο

Iphone se 64gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ένα κλειδομενο iPhone se θέλω να το ξεκληδοσω θέλω Κάπιος να μου πει αλήθεια αν ξεκληδονη ένα iPhone έχω δοκιμάσει video στο youtube που υπόσχονται παράκαμψη iCloud και είναι πολλά τα video πολλές εφαρμογές που και καλά υπόσχονται ξεκληδοσα ακόμα και απο black list το μόνο που έχω καταφέρω είναι να βάλω ένα κκωδικό στο Wi-Fi στη Dns και να μπενη σε ένα server γενικά πολύ ψέμα παίζεται γύρο από το θέμα σκέφτηκα ακόμα και να τα σκασω αλλά μάλλον θα με κοροϊδέψουν ας μου πει κάποιος έμπορος το γινετε αν θα ξεκληδοσω το iPhone μου

Δημοσ.

Κλεμμένο κινητό αγόρασες,δεν έχει σχέση αν το πλήρωσες ή όχι το κλεμμένο παραμένει κλεμμένο. 

Τα iphone δεν ξεκλειδώνουν και πολύ εύκολα (δεν ξέρω τι παίζει με αλλαγή motherboard και το κόστος της),πάντως καλύτερα να μην μπλέξεις παραπάνω. 

Δημοσ.

Αυτό δεν το ξέρω παντός έχει ενεργοποιημένο my iPhone εκτός από iCloud και είναι black list που το τσέκαρα έχω δοκιμάσει πόσα κόλπα μέχρι online server που και καλά το ξεκληδονη τρίχες ψέματα κάνεις δεν μπωρη να το ξεκληδοση

Αυτό δεν το ξέρω παντός έχει ενεργοποιημένο my iPhone εκτός από iCloud και είναι black list που το τσέκαρα έχω δοκιμάσει πόσα κόλπα μέχρι online server που και καλά το ξεκληδονη τρίχες ψέματα κάνεις δεν μπωρη να το ξεκληδοση

Δημοσ.

Μεγάλη μαγκιά της apple . Έτσι και ο τελευταίος να το μάθει ότι τα iphone δεν ξεκλειδώνουν και να σταματήσει,έστω η ακούσια κλεπταποδοχή!

• Like 1
Δημοσ.

Χαρήκατε εεεεε το ξεκληδοσα Ευχαριστώ για το φαρμάκι μερικών αλλά τα πάντα ξεκληδονουν και στην τελική το πλήρωσα δεν μου το χάρισαν

Δημοσ.

Χαρήκατε εεεεε το ξεκληδοσα Ευχαριστώ για το φαρμάκι μερικών αλλά τα πάντα ξεκληδονουν και στην τελική το πλήρωσα δεν μου το χάρισαν

Ναι αμέ, και εγώ μόλις πέταξα στο διάστημα και επέστρεψα. Δεν ξεκλειδώνει μεγάλε, ας πρόσεχες όταν το αγόραζες.

Επίσης πες μας και από του το πλήρωσες; Να ξέρουμε τι συζητάμε. Ποιο κατάστημα σου έδωσε κλειδωμένο Iphone;

Ή μην μου πεις ότι το πήρες από κανέναν μαύρο, θα πέσω από τα σύννεφα πραγματικά. Για πάρε τον μαύρο, πακιστανό ή όποιος και να ήταν και πηγαίνετε σε ένα αστυνομικό τμήμα, να δούμε τι γνώμη θα έχουν οι αστυνομικοί, αφού στο φινάλε το πλήρωσες δεν στο χάρισαν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...