Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω στην ζωή μου τίτλο ειδήσεως που να περιέχει την λέξη "ζουλήξεις"!!!

Άλλο ένα άχρηστο gimmick. Τουλάχιστον αυτό με το δακτυλικό αποτύπωμα έγινε χρήσιμο όταν το έβαλαν στην πλάτη και μπορείς να ξεκλειδώνεις το κινητό σου ενώ το κρατάς.

Αυτό το "ζουληχτό" το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τον κόσμο να του γλιστράει το κινητό από το χέρι κατά το ζουληγμα και να του πέφτει.

Δημοσ.

Κουνα το απανω μου ακουμπα το. Εγω στο δινω κι εσυ αμα θελεις ζουλα το.

Αμα ειναι και αυτο στο ενα χιλιαρικο, μονο φανατικοι φραγκατοι θα το παρουν παλι.

Δημοσ.

Και να μην το έβαζα σε "εισαγωγικά" δηλαδή ε; Δηλαδή πως μεταφράζεται το "squeeze"; Αν έβαζα να το "σφίξεις" θα ήταν καλύτερα; Μήπως "πρεσάρεις"; Ζουλήξεις!

Εντωμεταξύ, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε τίτλο. Σοκαρίστηκες ε; LOL

Φίλε για πλάκα το είπα! Απλά και μόνο που είδα στον τίτλο το "ζουλήξεις" με έπιασαν τα γέλια! Πρέπει να το παραδεχτείς πως είναι κάπως αστείο. Και στα χρόνια που ζούμε να σου πω μας χρειάζεται το γέλιο. Η πολύ σοβαροφάνεια βλάπτει. Οπότε +1 κι από μένα για τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι εκτός Ελληνικής γλώσσας δηλαδή η λέξη "ζουλάω"; Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται; Τι προσπαθείς να μου πεις; Επίσης, η λέξη τοποθετήθηκε ανάμεσα σε εισαγωγικά.

Μάλιστα. Θα το έχω υπόψη μου αυτό ότι δεν γνωρίζουν Ελληνικά.

Αφού το ζουλάω είναι καλή επιλογή, γιατί να το βάλεις σε εισαγωγικά;  :-D

Το τι προσπαθώ να σου πω είναι προφανές: Όπως και στα πορτοκάλια, υπάρχουν ποιότητες. Τρώγονται και του Lidl, αλλά δεν προτιμάς από καλό μανάβικο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού το ζουλάω είναι καλή επιλογή, γιατί να το βάλεις σε εισαγωγικά;  :-D

Γιατί το ζουλάς εικονικά και όχι ...κανονικά (αλλιώς θα έπρεπε να παραμορφώνεται...) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...