duende Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 μωρε καλα θα κανεις, το θεμα ειναι το "φεσι" ποιος θα το πληρωσει στο σκηνικο που εγραψα πιο πανω, απ'οτι μας ειχε πει συγγενης της κοπελας που ειχε ερθει με την αστυνομια, δε δεχονταν κανεις να παραγραψει οποιοδηποτε χρεος αν δε τους συλλαβουν. μιλαμε 20 χρονων και να βρεθει ξαφνικα να χρωσταει 250 χιλιαρικα..μη σου κατσει..
volos27 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 το φεσι θα το πληρωσει η αποζημιωση που θα ζητηθει
Knight of Mercy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτό το "Βιολάκι" με τα εκατοντάδες παραμάγαζα κινητής υπηκόων Μπαγκλαντές-Πακιστάν-Αφγανιστάν κ.λ.π. οικομικών μεταναστών και τα "Στραβά μάτια" των εταιρειών Κινητής πρέπει να σταματήσει.Ανευ εξουσιοδότησης, έχω εντοπίσει ότι η διεύθυνσή μου, μονοκατοικία, χρησιμοποιείται για περισσότερες απο 13 συνδέσεις σε όνομα, μάλλον, Άραβα.Ευτυχώς πρόκειται για καρτοκινητά.Η Εταιρεία Κινητής δεν ασχολείται με το ζήτημα, δεν απαντά σε έγγραφη διαμαρτυρία, η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι.Οτι χαρτί και να προσκομίσει κανείς, γραμμή του δίνουν.ΗΜΑΡΤΟΝ
duende Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 καλα, δε μπορεις να βρεις ποιο "μαγαζι" κανει τις συνδεσεις στο ονομα σου? μηνυση δε παιζει? για να κανει συνδεση θελει ταυτοτητα και αφμ σου. αυτα που τα βρηκε? ποια εταιρεια ειναι?
Shadows Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτό το "Βιολάκι" με τα εκατοντάδες παραμάγαζα κινητής υπηκόων Μπαγκλαντές-Πακιστάν-Αφγανιστάν κ.λ.π. οικομικών μεταναστών και τα "Στραβά μάτια" των εταιρειών Κινητής πρέπει να σταματήσει. Ανευ εξουσιοδότησης, έχω εντοπίσει ότι η διεύθυνσή μου, μονοκατοικία, χρησιμοποιείται για περισσότερες απο 13 συνδέσεις σε όνομα, μάλλον, Άραβα. Ευτυχώς πρόκειται για καρτοκινητά. Η Εταιρεία Κινητής δεν ασχολείται με το ζήτημα, δεν απαντά σε έγγραφη διαμαρτυρία, η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οτι χαρτί και να προσκομίσει κανείς, γραμμή του δίνουν. ΗΜΑΡΤΟΝ Kαι δηλαδη αν ενας απο αυτους κανει τιποτα θα μπλεξεις εσυ ετσι απλα?
volos27 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πηρα την κοσμοτε κ τους λεω οτι η εξουσιοδοτηση ειναι ακυρη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κ λεει ποιος σας το ειπε αυτο ,λεω ο δικηγορος μου,θα την κοιταξει το δικο μας νομικο τμημα κ θα σας πουμε αν ειναι ακυρη,λεω δεν εχει το γνησιο της υπογραφης κ λεει εμεις κοιταμε αν γραφονται σωστα τα στοιχεια της ταυτοτητας
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κοίταξα και εγώ μία που έχω από την πρεσβεία μας στο Λονδίνο. Είναι γεμάτη στρογγυλή σφραγίδα Ελληνική Δημοκρατία (μεγάλη). Δύο σε κάθε σελίδα. Και μια μικρή στο τέλος (όπως παραπάνω).
duende Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πηρα την κοσμοτε κ τους λεω οτι η εξουσιοδοτηση ειναι ακυρη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κ λεει ποιος σας το ειπε αυτο ,λεω ο δικηγορος μου,θα την κοιταξει το δικο μας νομικο τμημα κ θα σας πουμε αν ειναι ακυρη,λεω δεν εχει το γνησιο της υπογραφης κ λεει εμεις κοιταμε αν γραφονται σωστα τα στοιχεια της ταυτοτητας δικηγορο εχετε καποιο δικο σας, η απο νομικη προστασια (τυπου arag κλπ)? για την ιστορια απλα
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πηρα την κοσμοτε κ τους λεω οτι η εξουσιοδοτηση ειναι ακυρη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κ λεει ποιος σας το ειπε αυτο ,λεω ο δικηγορος μου,θα την κοιταξει το δικο μας νομικο τμημα κ θα σας πουμε αν ειναι ακυρη,λεω δεν εχει το γνησιο της υπογραφης κ λεει εμεις κοιταμε αν γραφονται σωστα τα στοιχεια της ταυτοτητας Χα χα χα! Να ζητήσεις και την ηχογράφηση του διαλόγου που είχατε! 1
SnapShot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πηρα την κοσμοτε κ τους λεω οτι η εξουσιοδοτηση ειναι ακυρη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κ λεει ποιος σας το ειπε αυτο ,λεω ο δικηγορος μου,θα την κοιταξει το δικο μας νομικο τμημα κ θα σας πουμε αν ειναι ακυρη,λεω δεν εχει το γνησιο της υπογραφης κ λεει εμεις κοιταμε αν γραφονται σωστα τα στοιχεια της ταυτοτητας μην ασχολείσαι άλλο την έχουν χαμένη την υπόθεση τους αφήνεις να σας τρέξουν και στην συνέχεια νομικά θα παίξεις το πάρτα όλα
volos27 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 εχουμε δικηγορο Χα χα χα! Να ζητήσεις και την ηχογράφηση του διαλόγου που είχατε! πηραμε τηλ στο καταστημα που εκδοθηκανε τα συμβολαια ,που ειναι στα μουδανια ενω εμεις ειμαστε βολο,κ ειπανε, ναι ειχατε ερθει στο καταστημα κ τα πηρατε
logistoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 όχι επικύρωση μπορείς να κάνεις σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία που έχουν την στρογγυλή σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας κεπ αστυνομία σχολείο νοσοκομείο ικα οτα πρεσβείες κοκ σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ανοίξτε τα μάτια σας δεν είστε πεντάχρονα Σωστά στο στρατό φτιάχναμε υπεύθυνες δηλώσεις και βεβαίωνε κάποιος αξιωματικός με τη δική του σφραγίδα και έμπαινε και η στρογγυλή της μονάδας
volos27 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πουθενα ,δηλωμενη ειναι μια διευθυνση που εμενε η κοπελα πριν κανα χρονο αλλα δεν σταλθηκε κατι εκει,τα νουμερα αυτα χρησιμοποιηθηκανε μεχρι να τους γινει φραγη γιατι δεν πληρωθηκε ποτε λογαριασμος
fylatos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγώ στη θέση της θα έκανα και μία ερώτηση στον Τειρεσία να δω μην έχει γίνει κι άλλη μαλακία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα