Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο υπολογιστή που έχω επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω drop fps και γενικά κάποιο lag σε εφαρμογές και γενικά στα windows !Τον υπολογιστή τον είχα πάει κυρίως για gaming και η αναβάθμιση που θέλω να κάνω είναι επίσης για gaming .Μην φανταστείτε ότι θέλω να παίζω τα τελευταία παιχνίδια σε ultra settings να μπορώ να παίζω τα τελευταία games των τελευταίων 1-2 χρώνων σε αξιοπρεπεί γραφικά

Το σύστημα που έχω είναι το παρακάτω

CPU:INTEL I7 2600K

GPU:AND 6970 2 gb

RAM:8 2gb

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ:800 WATT

ΜΗΤΡΙΚΉ:GIGABYTE GA-P67A UD4 B3

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πόσα διαθέτεις? Αλλάζεις GPU σίγουρα, και τροφοδοτικό (αν είναι no name), γι' αυτό δες το μοντέλο/κατασκευαστής. RAM τι εννοείς με το "8 2GB"?

Δημοσ.

Πόσα διαθέτεις? Αλλάζεις GPU σίγουρα, και τροφοδοτικό (αν είναι no name), γι' αυτό δες το μοντέλο/κατασκευαστής. RAM τι εννοείς με το "8 2GB"?

Έχω γύρω στα 400 ευρώ.ραμ 8 γκιγκα απλά έγινε λαθος

αν θες να ξοδέψεις "λίγα" , τότε πας σε 1060/6GB και καθάρισες

Μόνο αλλαγή κάρτα γραφικών δηλαδή πιστεύει ς?

Δημοσ.

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!

Δηλαδη αν εχει ενα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/5466964/Approx-800W-Power-Supply.html μπορειτε να πειτε οτι καθαρισε?

Επισης αν εχει οθονη 720p, TI την κανει την καινουργια καρτα?

Πιο το μοντέλο του τροφοδοτικου;
Ssd έχεις;

Και μοντελο οθονης..?

Κατι ακομα σημαντικο...

"ΠΟΙΟ" το ποσο που διαθετεις για αναβαθμιση?

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!

Δηλαδη αν εχει ενα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/5466964/Approx-800W-Power-Supply.html μπορειτε να πειτε οτι καθαρισε?

Επισης αν εχει οθονη 720p, TI την κανει την καινουργια καρτα?

Και μοντελο οθονης..?

Κατι ακομα σημαντικο...

"ΠΟΙΟ" το ποσο που διαθετεις για αναβαθμιση?

Λοιπον συγνμη για την καθυστερηση το τροφοδοτικο μου ειναι το Corsair GS800 η οθονη μου ειναι αρκετα καλη σηκωνει 1080 και τωρα το πιο ακραιο ειναι 300 ευρω απλα δεν ξερω αν αξιζει α κανω αναβαθμιση η απλα να παρω καινιυργιο υπολογιστη

ευχαριστω

Δημοσ.

Kαινουργιο υπολογιστη δεν θες ακομα. Η καρτα σου θελει αλλαγη, ακομα και με μια 1060 θα δεις τρομακτικες διαφορες. Τα περισσοτερα games τα παιζει σε ultra settings. Ακομα και η 1060 3gb τα καταφερνει με ελαχιστες παραχωρησεις. 

Απο εκει και περα αλλα 8 gb ram δεν θα ηταν ασχημα, αν και προσωπικα δεν θα αγοραζα ram σε τοσο παλια πλατφορμα. Οποτε παρε καρτουλα και δες πως τα παει και μετα κρινεις τι αλλο χρειαζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...