redhotstef Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ζωντας στην Αθηνα δεν ειχα πρόβλημα ποτε την ηχορύπανση. Και αυτοκινητα να περνανε απ εξω και γλεντια να υπαρχουν, δεν με νοιάζει κοιμαμαι πχ. ...... Αυτο ηταν πρόλογος. Σημερα γυρησα απο χωριο, και τωρα που ημουν στο δωμάτιο μου ακουγα αχνα εναν ηχο υψηλης συχνοτητας, ο οποιος ηξερα πως ακουγεται για αυτο και τον ονομαζω ετσι. Γυριζω το κεφάλι και αυξομειωνεται. Λεω τι διαολο βουλωσαν τα αυτια μου. Οχι. Κοιταω να δω αν τον παραγουν ηλεκτρικες συσκευές στο δωματιο μου φορτιστες πριζες κλπ, παλι οχι. Βγαινω στο μπαλκονι και ο ηχος γινεται πιο ξεκαθαρος. Οποτε προερχεται απ εξω. Τι μπορει να ειναι, η λαμπα του δημου, καποιο αεροκοντισιον γείτονα, καποιος συναγερμος; Συνεχιζει να ακουγεται και τωρα και ειναι σπαστικός. Αν κλεισω το τζαμι δεν τον ακουω αλλα δεν ειναι λυση αυτή, με τετοια ζεστη κοιμαμαι με παραθυρο ανοιχτο δεν εχω αεροντισιον στο δωματιο μου. Δεν ξερω αν κανει και την ημέρα αυτο το θορυβο, δεν τον ειχα ξαναπαρατησει πιο πριν. Δεν νομιζω να ειναι καλο να τον ακους συνεχεια. Φοβαμαι
evoracing Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Και εγώ είχα το ίδιο θέμα και τελικά ήταν το ερκοντίσιον του γείτονα. Αλλά όπως και να χει ότι καίει ρεύμα μπορεί να παράγει και τον ήχο. Η λύση είναι ωτοασπίδες και υπομονή ένα μήνα να φύγει το καλοκαίρι. Διαφορετικά προσπάθησε να απομονώσεις τον ήχο για να καταλάβεις από που έρχεται.
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Οι ήχοι από τα κλιματιστικά είναι πολύ περίεργοι. Από τον ακάλυπτο χώρο υπάρχει ένας στην απέναντι πολυκατοικία που λειτουργεί το κλιματιστικό, έχω ακούσει τον θόρυβο και ολα καλώς. Αν κλείσω το παράθυρο της κουζίνας που κοιτάει στον ακάλυπτο και προχωρήσω πιο μέσα στο σπίτι ακούγεται ο θόρυβος εντονότερος ενώ κάποιες φορές τρίζει και ένα τζάμι όταν λειτουργεί η μονάδα, παρόλο που είναι σε διπλανό κτίριο σχεδόν απέναντι δεν ξέρω τι παίζει, ο ήχος διαδίδεται και μέσα από τα αντικείμενα με διαφορετικό τρόπο. Για το πρόβλημα του ts, υπομονή και πιστεύω δεν θα υπάρχει τις επόμενες μέρες, τώρα όσο και να ψάχνει δεν θα βγει άκρη. 1
redhotstef Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Οποτε τα αεροντισιον φταινε.. Ο ηχος προς το παρον, εδω και μια ωρα εχει σταματήσει ευτυχως, αλλα οπως ειπατε, δεν βλεπω να τον γλυτωνω αυριο. Θα προσπαθήσω να δω καταλαβω ποιο φταιει ακριβως και ισως κανω καποια νυξη στο γειτονα να το φτιάξει, αν φτιάχνεται. Ας ειναι, ευχαριστω για τις απαντησεις. Μπορει να κλειδωθει.
sanaeriko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εντωμεταξύ είναι αυτοί οι σπαστικοί σιγανοι ενοχλητικοί ήχοι που για μια στιγμή σε κάνουν να αναρωτιέσαι fuck το ακούω μόνο εγώ?? Αυτό ήταν τρελάθηκα??
PostHelper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εντωμεταξύ είναι αυτοί οι σπαστικοί σιγανοι ενοχλητικοί ήχοι που για μια στιγμή σε κάνουν να αναρωτιέσαι fuck το ακούω μόνο εγώ?? Αυτό ήταν τρελάθηκα?? Κλεινεις τα αυτια και αν συνεχισεις και τον ακους πραγματι εχεις προβλημα. Αν οχι τοτε ειναι πραγματικος ηχος και να χαιρεσαι που εχεις καλυτερη ακοη απο τους αλλους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Πιο πιθανό είναι να έχει χάλια ηχομόνωση το σπίτι.
DrLo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 έρχεται από το κτίριο ή από το δρόμο ? Υπάρχει κοντά κάμια κολώνα με μετασχηματιστή ?
sphinxgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Κολόνα με μετασχηματιστή ή λάμπα δρόμου. Διαφορετικά κλιματιστικό. Η μαλακία με τα κλιματιστικά είναι πως μόνο ένα πράγμα κάνει θόρυβο. Ο μεγάλος ανεμιστήρας που κουνιέται και μεταδίδει κραδασμούς στο κτήριο. Η λύση είναι φοβερά απλή αλλά κανείς δεν την κάνει. Βγάζεις το κάλυμμα του κλιματιστικού και βάζεις ένα λίγη μόνωση ή σφίγγεις τις βίδες του ανεμιστήρα. Φοβερά απλή υπόθεση. Επίσης στα ποδαράκια του κλιματιστικού πουλάνε με 10€ λαστιχένια ποδαράκια που απορροφούν κάθε κραδασμό και θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σε κάθε εγκατάσταση 1
redhotstef Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Πιο πιθανό είναι να έχει χάλια ηχομόνωση το σπίτι. Δεν μενουμε σε στουντιο, ουτε σε κλαμπ. Ο ηχος ακουγοταν απο το μπαλκονι απο το δρομο. Οταν εκλεινα τη τζαμαρια δεν ακουγα τιποτα παντως. Φοβηθηκα καπως επειδη ειχα δει ενα επεισοδειο στα x files οπου ενα πειραμα του στρατου με υψηλες συχνοτητες επηρεασε τα κεφαλια ολων των ζωντων οντων στη περιοχη που ειχαν την δυνατότητα να ακουν, καθως μια γρια κουφη δεν ειχε πεθανει, τα πουλια πεθαναν, η γυναικα πεθανε, ο αντρας θα πεθαινε αν δεν κινουταν συνεχώς ανατολικα..... Κλπ οσοι πιστοι πιστευω το ειχατε δει το επεισόδιο
nvel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κοντά κάμια κολώνα με μετασχηματιστή ? οι μετασχηματιστές παράγουν ακουστικό θόρυβο χαμηλής συχνότητας (100Hz), τα κλιματιστικά μπορεί να παράξουν υψiσυχνο θόρυβο λόγω τις υψηλής συχνότητας λειτουργίας του inverter
HamerZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Κολόνα με μετασχηματιστή ή λάμπα δρόμου. Διαφορετικά κλιματιστικό. Η μαλακία με τα κλιματιστικά είναι πως μόνο ένα πράγμα κάνει θόρυβο. Ο μεγάλος ανεμιστήρας που κουνιέται και μεταδίδει κραδασμούς στο κτήριο. Η λύση είναι φοβερά απλή αλλά κανείς δεν την κάνει. Βγάζεις το κάλυμμα του κλιματιστικού και βάζεις ένα λίγη μόνωση ή σφίγγεις τις βίδες του ανεμιστήρα. Φοβερά απλή υπόθεση. Επίσης στα ποδαράκια του κλιματιστικού πουλάνε με 10€ λαστιχένια ποδαράκια που απορροφούν κάθε κραδασμό και θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σε κάθε εγκατάσταση Σε τι τύπου μαγαζί πάμε να τα ζητήσουμε; Μπορεί να μπουν εύκολα σε είδη εγκατεστημένο κλιματιστικό;
sphinxgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Σε τι τύπου μαγαζί πάμε να τα ζητήσουμε; Μπορεί να μπουν εύκολα σε είδη εγκατεστημένο κλιματιστικό; Εύκολα βρίσκεις https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9+%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=FtGaWfvoCsnv8Aer9KC4AQ Το κλιματιστικό κάθεται στη βάση σε 4 βίδες. Βγάζεις τις βίδες, το σηκώνεις σιγά σιγά 1 εκατοστό και το βιδώνεις σε αυτά. Εύκολο είναι. Αρκεί να σηκώσεις το κλιματιστικό λίγο με κάποιον άλλο παρέα
nvel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 ο σκοπός των αντικραδασμικών είναι η απομόνωση των δονήσεων που παράγουν τα κινούμενα μέρη ενός κλιματιστικού και διαδίδεται μέσω των δομικών στοιχείων και όχι ο ακουστικός θόρυβος που παράγει η λειτουργία των ηλεκτρονικών και μηχανικών μερών του
jennyV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είχα το ιδιο πρόβλημα στο πατρικό μου. Κάθε καλοκαίρι, για 5 χρόνια, άκουγα όλο το βράδυ έναν ήχο σαν υπόκωφο μουγκρητο. Η γειτονιά ήταν πολύ ήσυχη κι ειδικά τη νυχτα ακουγοταν και καρφίτσα να πέφτει. Ο συγκεκριμενος ήχος ήταν μονότονος αλλά πολύ εκνευριστικός, ειδικά για κάποιον που είχε και προβληματα ύπνου, όπως εγώ, και δυσκολευόταν να κοιμηθει. Εν τέλει κατάλαβα ότι ήταν το κλιματιστικό του πρώτου ορόφου της απέναντι πολυκατοικίας(εμείς ήμασταν σε ψηλό όροφο). Ευτυχώς το αντικατέστησε κάποια στιγμή κι ησυχάσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα