Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δικαστήριο με αυτή την κρίση αθώος; τουλάχιστον στα 1500 τον κόβω.

αυτό απο που προκείπτει ? επάνω του κατάλαβα οτι τα βρήκαν , αν όντως είχε κάνει χρήση δεν ξέρω κατα πόσο θα βγει απλά αθώος , ίσως φάει καμπάνα με αναστολή όπως ένας φίλος

Αναστολή τρώνε όλοι, το θέμα είναι πόσα θα πλερώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται συμπόνια, μια απάντηση ήθελα στα ερωτήματά μου, για να ξέρω τι επρόκειτο να γίνει με τον χαζό τον αδερφό μου.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οικονομική δυσκολία, αλλά θεωρώ ότι τα ερωτήματα σου μπορούν να απαντηθούν μόνο από ειδικό, δηλαδή δικηγόρο.

Αν ήταν μόνο το δίπλωμα το πρόβλημα, πάει στο διάολο, αλλά η κατοχή μικροποσοτητας; ακόμα και αν σου απαντήσει κάποιος, πως μπορείς να βασιστείς στα λόγια του; Εγώ θα ήθελα τη γνώμη του ειδικού για ένα τέτοιο δύσκολο ζήτημα.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως και να έχει ο αδερφός σου έχει λάθος. δεν ξέρω τι ποσότητα δικαιολογεί προσωπική χρήση η όχι. Αν θες να τον προστατέψεις , όσο και αν είναι αυτό εφικτό , πιστεύω με δικηγόρο θα γίνει. Και προσπάθησε να του βάλεις μυαλό.

Δημοσ.

Που τον έπιασαν με το αυτοκίνητο, τον σταμάτησαν όταν οδηγούσε;

Λογικά αν δεν χτύπησε κανέναν ή αν δεν προκάλεσε καμιά ζημιά το πρόστιμο πρέπει να πληρώσει μόνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οικονομική δυσκολία, αλλά θεωρώ ότι τα ερωτήματα σου μπορούν να απαντηθούν μόνο από ειδικό, δηλαδή δικηγόρο.

Αν ήταν μόνο το δίπλωμα το πρόβλημα, πάει στο διάολο, αλλά η κατοχή μικροποσοτητας; ακόμα και αν σου απαντήσει κάποιος, πως μπορείς να βασιστείς στα λόγια του; Εγώ θα ήθελα τη γνώμη του ειδικού για ένα τέτοιο δύσκολο ζήτημα.

Όχι, μα τι λες, αφού εδώ τη βγάλαμε την απόφαση, διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα.

Και γιατί να έχουμε φράγκα για κάποιον ειδικό, αφού μπορούμε και τα ξέρουμε όλα μόνοι μας. Ή θα μας διορίσει το δικαστήριο δικηγόρο (που ΔΕΝ χρειάζεται αλλά λέμε τώρα) γιατί... έτσι. Γιατί είναι τσάμπα λεφτά. 

Σιγά τώρα, εδώ υπάρχει ολόκληρο internet που μας τα λέει αυτά.... 

• Like 15
Δημοσ.

Με ξεπερνά η όλη φάση με τα διπλώματα στην Ελλάδα (δε θα ασχοληθώ με τη ναρκ. ουσία).

Σε πιάνουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα, εμφανίζεις δίπλωμα με ημερομηνία μεταγενέστερη της παράβασης και όλοι αλαλάζουν "αθώος".

Σκοτώνεις κόσμο χωρίς δίπλωμα, είσαι φονιάς (ναι όντως είσαι). Δηλαδή, η διαφορά ενός αθώου από ένα φονιά, είναι μία στιγμή τύχης ή ατυχίας, να το πω. Αλλά είπαμε : εδώ όλα τυχαία γίνονται.

• Like 4
Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα που πηρε το δίπλωμα δεν θα σταματάει στο πρώτο μπλόκο της αστυνομίας μεχρι να πετάξει τις ναρκωτικές ουσίες.θα ειναι πιο άνετος.Δεν σύμφωνω με ολα,αλλα συμβαινουν γύρω μας διαφορά περιστατικά,αρκεί να μην βλάψουν ανθρωπο που δεν φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...