Alex-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ στο οποιο εχει σπάσει η βαση του στην οθονη. Συγκεκριμενα το σιδερακι που ειναι ο αξονας. Εκανα μια αποπειρα με μια ειδικη κολλα που σε 16 ωρες γινεται πετρα, αλλα με το που ξαναεδεσα παλι το λαπτοπ, εσπασε στο σημειο. Τι μπορω να κανω?
coolerman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Κόλλησε την με tig, δύο "τσιμπήματα" με την ακίδα. Σε σιδηρουργειο θα πας. 1
Alex-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Θα πιασει με ηλεκτροκολληση πιστευεις ε;
Alex-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα για να παρω απο ebay. Επισης δε μπορω να περιμενω 20 25 μερεε. Δεν ειναι για εμενα
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Πόντα τότε, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Δεν ξερω τι μέταλλο είναι, αλλα μια φορά που χρειάστηκα, πήγα σε έναν που κολλούσε εξατμίσεις.
soteras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εκει μονο με καμια ηλεκτροκολιση τιποτα με την μυτη ενα τσικ λογικο ειναι με κολα να σπαει γιατι ειναι το σημειο g που τρωει ολο το βαρος του πανω.Ο μεντεσες μου κανει για τουβλο χ ενα μεντεσε που χρειαστηκα παντως τον βρηκα σε τιμη χυμα των 5 ευρω σε καταστημα την αλλη μερα τον ειχα τον εβαλα και ολα καλα
Alex-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 δεν ειναι turbo x. lenovo ειναι το λαπτοπ. θα ψαξω για μαστορα και αν ειναι διαθεσιμος να το φτιαξει, καλως. Αλλιως, το αφηνουμε ετσι. Online το βρηκες το καταστημα?
soteras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 δεν ειναι turbo x. lenovo ειναι το λαπτοπ. θα ψαξω για μαστορα και αν ειναι διαθεσιμος να το φτιαξει, καλως. Αλλιως, το αφηνουμε ετσι. Online το βρηκες το καταστημα? Όχι είχα παει είχα πλαίσο είπα το μοντελο και λεω θελω απλα το ανταλακτικο και θα το βαλω μονος πηγαν να μου πουν εδω θα το βαλει ο πιο τεκ γκουρου που υπαρχει σε ολο το συμπαν του γελασε και του λεω και ο παππας της ρωμης να το βαλει δεν θελω. 1
Alex-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Χαχαχαχα. Δυσκολο εδω επαρχια παντως. Αν εισαι αθηνα ενταξει λογικο να βρηκες.
sil_unique Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 κοίτα μια και στις αγγελίες μήπως βρεις ανταλλακτικά από ίδιο μοντέλο
Alex-V Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια...ενταξει...Μετα απο πολλες προσπαθειες, το κολλησα με σκετο καλαι! Και πως? Το δοκιμασα με leaded στην αρχη και εσπασε. Ειχα στο συρταρι ενα lead free. ΚΟΛΛΗΣΕ!!! Και με λιγο flux φυσικα για προσφυση στο μεταλλο. Υποψιν. Αυτη που εβαλα τωρα ειναι απο το λαπτοπ της μαμας που εσπασε και αυτη τον μεντεσε. Εφτιαξα και το πρωτο!! Οποτε, oποιος εχει παθει κατι παρομοιο, lead free καλαι, υγρο flux και το φτιαχνει!
sil_unique Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ωραίος, να μας πεις και σε βάθος χρόνου 1
Alex-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ωραίος, να μας πεις και σε βάθος χρόνου Σε ευχαριστω πολυ. Θα δειξει αργοτερα ναι. Δεν ξερω αν παιζει ρολο. Ισως κολλησε πιο δυνατα γιατι το lead free λιωνει σε μεγαλυτερους βαθμους. Μηπως δηλαδη η κολληση του ειναι πιο ισχυρη απο τα leaded. Μπορει...
sil_unique Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 η lead free είναι και πιο σκληρό κράμα αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετά για τέτοια χρήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα