Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Πριν περίπου δυο μήνες είχε σπασει ο σωλήνας που φεύγει από το ρολόι της ευδαπ προς το σπίτι.Ειχα επικοινωνήσει με την ευδαπ αλλά μου είπαν πως ήταν δική μου ή ζημία, οπότε και το έφτιαξα. Πριν 20 μέρες μου ήρθε ειδοποίηση για αυξημένη κατανάλωση. Επιστρέφοντας από τις διακοπές βρήκα λογαριασμό 400 ευρώ.Μπορω να κάνω κάτι ώστε να μην πληρώσω όλο το ποσό?
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ναι να πεις του υδραυλικου που στο εφτιαξε να σου κοψει αποδειξη που να λεει αφανης διαρροη στο εδαφος. Και θα την πας μαζι με τον λογαριασμο κ θα σου κοψουν το 60% του ποσου. (Ισχυει γ μια φορα ανα παροχη νερου) 5
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ακόμα και αν δεν ήταν αφανής? Δηλαδή το πρωί που ξύπνησα είχε γεμίσει όλος ο δρόμος νερά..επίσης παίζει ρόλο που έχει περάσει ένα δίμηνο? Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Στην ευδαπ να μην αναφέρω για τα νερά που έτρεχαν? Ρωταω για να μην κάνω καμιά γκάφα.
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν παιζει ρολο απλα κοψτε την αποδειξη πιο παλαια ημερομηνια οχι εννοειται μετα τον λογαριασμο. θα κοψει ο υδραυλικος αποδειξη αφανης διαρροη γιατι δεν την εβλεπες θα πεις μονο αυτο.στην ευδαπ απλα δωσε την αποδειξη και μην ανοιξεις το στομα σου για τιποτα παραπανω. Θα δουν και θα πραξουν αυτοι τα αναλογα.
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ή απόδειξη πρέπει να αναγράφει συγκεκριμένο ποσό? Εμένα πχ μου πήγε 250 χωρίς απόδειξη..
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βαλε το ποσο που σου πηρε. Δεν πρεπει να ειναι συγκεκριμενο το ποσο την ευδαπ δεν την ενδιαφερουν αυτα. (Πολλα εδωσες παντως...) Τι διαρροη ειχες; εκει τοπικα στο ρολοι η σου αλλαξε ολη την παροχη του νερου με καινουργια;
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βασικά μάλλον θα πρέπει να πάρω από αλλού απόδειξη μιας και ο υδραυλικός έχει καταθέσει χαρτιά απ ότι έμαθα (!!!).Είχε σπάσει ο σωλήνας που έφευγε από το ρολόι προς την πολυκατοικία. Άλλαξε ένα κομμάτι αλλά μόλις άνοιξε την παροχή εσπάσε σε πιο πάνω σημείο. Έτσι μου άλλαξε όλη την σωληνωση απο το ρολόι μέχρι και το διαμέρισμα, ήταν και σε ακάλυπτο και χρειάστηκε να σκάψει και να περάσει πολλά μέτρα σωλήνα..Ηταν ο υδραυλικός της πολυκατοικίας και τον πήρα οπότε δεν ξέρω αν με τσεκουρωσε.. Απλά έπρεπε να βρω κάποιον άμεσα γιατί πετούσε πολύ νερό και όπως με πληροφόρησαν έτρεχε από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9 το πρωί που το είδα..Οπότε αφού θα χρειαστεί να πάω σε άλλον να του πω να μου κόψει μία τυπική 20 -30 ευρώ?
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν νομιζω να στην κοψει ετσι δωρεαν ο αλλος υδραυλικος (και καλα θ κανει εδω που τα λεμε γιατι ουτε πληρωθηκε γ καποια εργασια +οτι θα πρεπει να κοψει αποδειξη γ εργασια αλλου με οτι συνεπαγετε αυτο) Τεσπα ελπιζω να βρεις υδραυλικο να στην κοψει την αποδειξη γτ χωρις αυτην δεν εχει εκπτωση.
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σε περίπτωση που βρω κάποιον τι ποσό να ζήτησω στην απόδειξη? Βασικά θα πω στον υδραυλικό αν μπορέσει να μου βρει κάποιον , να πληρώσω εννοείται και το φπα του! Απλά όσο το δυνατόν λιγότερα..για αυτό ρωταω 20 ευρώ είναι καλά ή θα φαίνονται λίγα για εργασία υδραυλικού? Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
sargio01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς λόγω της κρίσης στις κατασκευές, πολλοί εργάζονται χωρίς βιβλία πλέον και όταν χρειάζονται παραστατικό τους το κόβει συνάδελφος καλύπτοντάς του το αντίστοιχο ΦΠΑ. Πες του υδραυλικού σου να κάνει το ίδιο(απορώ που δεν το 'κανε με δική του πρωτοβουλία όταν του το ζήτησες, είναι ευρέως γνωστή τακτική του κλάδου). 1
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λογικά θα γίνει κάπως έτσι..απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το ποσό που θα πρέπει να έχει ή απόδειξη. Τα 20 ευρώ θα φαίνονται λίγα ή με καλυπτουν?
sargio01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν εχω ιδέα, για το μικρότερο δυνατό κόστος θα πρέπει επίσης να συνεννοηθείς με τον υδραυλικό. Μην γυρίσει η ΕΥΔΑΠ και σου πει "καλά τι σόι ζημιά προκάλεσε τέτοια διαρροή και επισκευάστηκε με μόνο 20-30€;; Μάλλον την έκανες την κατανάλωση και δεν μας το λες"
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βρες καποιον να σου κοψει μια αποδειξη περιπου 80-90€ και εισαι οκ Δωσε του ανθρωπου το ΦΠΑ του και να πιει κ ενα καφεδακι-μπυρα-ποτακι και σουβλακια και θα ειναι οκ. Και ασε τι λεει ο SARGIO που ειναι καλλιτεχνης και μπογιατζης :) χαχαχχα (Αυτο το εβαλα στο τελος γ να σε πειραξω ) 1
Spuros papa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βρε τον κερναω ότι θέλει, αρκεί να βγάλω καμία άκρη γιατί είδα το 400αρι και κάπως μου ήρθε. Συνήθως έδινα 25 με 30.. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την βοήθεια σας!
Spuros papa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλημέρα! Θα χρειαστω λίγη ακόμη βοήθεια. Λοιπόν ο σωλήνας είχε σπάσει 13 ιουνιου ξημερώματα όπου και φτιάξανε την βλάβη την ίδια μέρα.Η επόμενη μέτρηση εγίνε 28 ιουλιου όπου και βρέθηκε αυξημένη κατανάλωση, μου άφησαν και ειδοποίηση.Στην ευδαπ πήγε σήμερα ο αδερφός μου για να ρωτήσει τι πρέπει να κάνω μιας και λήγει σήμερα ο λογαριασμός και δεν ξέρω αν πρέπει να πληρώσω ή όχι.Τ ον ρώτησαν πού υπήρχε ή διαρροή. Εγώ τι πρέπει να ισχυριστω..ότι υπήρχε διαρροή κοντά στο ρολόι αλλά δεν φαινόταν? Βέβαια όταν ήρθαν για καταμέτρηση είχε ήδη φτιαχτεί και φαινόταν στο ρολόι οτι υπήρχε καινούριος σωληνας.. τώρα λοιπόν πως εξηγω ότι κατάλαβα την διαρροή αφού δεν φαινόταν? Να πω ότι έβγαλε λίγα νερά και δεν κατάλαβα τόσο καιρό ότι έκλεβε σιγά σιγά το νερό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα