Zerg13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ποτε δεν ειπα να το χαρισει. Να το πεταξει ειπα, αν μπορει να το αντικαταστησει φυσικα με νεο. Δεν πετας χωρις να βαλεις αλλο πισω. -το εκατοσταρικο ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο, αν μπορει να το παρει. Και το πενηνταρικο ακομα σε ΧΡΗΜΑ. Αν δεν μπορει να το παρει, ας το παρει το κλιματιστικο φιτζι ,γνωριζοντας οτι θα κανει οικονομικη ζημια στον επομενο ενοικιαστη. Καλο θα ηταν μια συμφωνια με συμβολαιο και αντικατασταση του κλιματιστικου, οχι με μπατηρι ενοικιαστη που κοιταει το ευρω, και τελικα υα πληρωσει τα αντερα του στη ΔΕΗ απο τσιγγουνια ή αγνοια. Εγω φιλε ημουν εξαιρετικα αναλυτικος στις θεσεις μου, οποιος συμφωνει ή διαφωνει ξερει και το γιατι. Πχ για σενα δεν ξερω καν ποσα πληρωσες σε ρευμα σε ολη την σεζον, και,ποσες μερες το δουλεψες. Αν εχεις καλοριφερ ή τζακι, το μοντελο του κλιματιστικου σου...
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ενοικιαστης εφυγε.Τα ενοικια τα εχεις χασει τουλαχιστον μην χασεις και το κλιματιστικο.Η μαρκα δεν σε ενδιαφερει γιατι εαν το ενοικιασεις παλι το ρευμα θα το πληρωνει ο ενοικιαστής.Σε ενδιαφερει να υπαρχει καποιο κλιματιστικο στο μαγαζι σου και οχι εαν ειναι παλιο η καινουργιο και εαν καει πολυ ρευμα κτλ 1
zeys13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι να πάρει, και να πάρει και όσα μπορέσει απο τα χρωστούμενα. Αλλιώς να το χαρίσει στον επόμενο χωρίς καμία ευθύνη..... Οχι δε ξέρεις, όπως δε ξέρει και κανείς πόσο θα το δουλευει, για να του καίει και ανάλογα. Το θέμα αν τα βάλεις κάτω σε πόσα χρόνια θα κάνει απόσβεση η νέα αγορά.
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω το βγάζω 110 με τον τρόπο σου. Λάθος το έκανα; Νομίζω οτι με αυτό που εγραψα βγαίνει το νόημα οτι δεν είναι πανάκεια το ινβερτερ (πόσο μάλλον σε 9αρι), αν έχεις κατί που δουλεύει μια χαρά. Και δε συμφωνώ με τον Zerg13, δεν τα πετάς-χαρίζεις έτσι τα πράγματα, που είναι λειτουργικά και κάνουν τη δουλεία τους μια χαρά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε ήθελα για λογιστή μου.
Zerg13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Zeys13 με τα 2 συμβατικα 9αρια sanyo 25ετιας ζεσταινεσαι, ποσα τμ; και αυτα μονο ή εχεις και αλλες παροχες ζεστης; οπως πχ καλοριφερ ή τζακι
zeys13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε ήθελα για λογιστή μου. Δεν είπα οτι είμαι λογιστής, και έκανα το 143/1.3= 110. Και σε ρωτάω αν το έχω κάνει λάθος. Zeys19 με τα 2 συμβατικα 9αρια sanyo 25ετιας ζεσταινεσαι, ποσα τμ; και αυτα μονο ή εχεις και αλλες παροχες ζεστης; οπως πχ καλοριφερ ή τζακι Ναι ζεσταίνομαι, βρίσκονται σε 2 υπνοδωμάτια σε σπίτι δεκαετίας 80, οπότε πρέπει να είναι 20 τμ το καθένα λογικά, και 3 μέτρα ύψος. Το ένα απο τα 2 βρισκόταν στο καθιστικό-κουζίνα όπου στα πολύ κρύα τα έβρισκε σκούρα. εδώ και κανα 5 χρόνια μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει και καλοριφέρ το οποίο ανάβει ελάχιστα. Η κύρια θέρμανση είναι με τα κλιματιστικά.
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Zeys13 με τα 2 συμβατικα 9αρια sanyo 25ετιας ζεσταινεσαι, ποσα τμ; και αυτα μονο ή εχεις και αλλες παροχες ζεστης; οπως πχ καλοριφερ ή τζακι τι σχεση εχει ο ζευς13,το τζακι,το καλοριφερ και εαν ζεσταινουν τα 25ετιας?Το θεμα ειναι να κρατησει το κλιματιστικο η να ενοικιασει το μαγαζι του χωρις κλιματιστικο?Η να χαλασει χρηματα για να βαλει inverter και αθορυβο.Και εαν δεν ενοικιαστει γιατι ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είπα οτι είμαι λογιστής, και έκανα το 143/1.3= 110. Και σε ρωτάω αν το έχω κάνει λάθος. Φυσικά και είναι λάθος, δοκίμασε 143*0,3 ή διαίρεσε το 143 με το 100 και μετά πολλαπλασίασε το με το 30. ΕΡΩΤ.4 Πως βρίσκω το ποσοστό ενός ποσού; ΑΠΑΝΤ.Αρκεί να πολλαπ/σω το ποσό με το δεκαδικό κλάσμα που ισούται με το ποσοστό,ή με τον δεκαδικο αριθμο που ισουται με το ποσοστο Παράδειγμα 1.Το 5% του 200 το βρίσκω, κάνοντας: =10 http://2gym-varis.att.sch.gr/files/teachers/Mathimatika/Data/kwtselis1/pososta.htm
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Διαγράφηκαν ορισμένα μηνύματα. Ξέρετε ποιοι είστε. Μην το συνεχίσετε, παρακαλώ πολύ. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ενοικιαστης εφυγε.Τα ενοικια τα εχεις χασει τουλαχιστον μην χασεις και το κλιματιστικο.Η μαρκα δεν σε ενδιαφερει γιατι εαν το ενοικιασεις παλι το ρευμα θα το πληρωνει ο ενοικιαστής.Σε ενδιαφερει να υπαρχει καποιο κλιματιστικο στο μαγαζι σου και οχι εαν ειναι παλιο η καινουργιο και εαν καει πολυ ρευμα κτλ Τον ενδιαφέρει πολύ αν είναι παλιό ή οχι, γιατί στην περίπτωση που χαλάσει κανένας συμπιεστής στον επόμενο ενοικιαστή τότε του αγοράζει καινούργιο.
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ας βάλει πρωτα καινούργιο ενοικιαστή και μετα βάζει καινούργιο κλιματιστικό.Επειδη ασχολουμε με ενοίκια απο μικρο παιδί ειναι δύσκολα πλεον τα πραγματα. 1
Zerg13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 τι σχεση εχει ο ζευς13,το τζακι,το καλοριφερ και εαν ζεσταινουν τα 25ετιας?Το θεμα ειναι να κρατησει το κλιματιστικο η να ενοικιασει το μαγαζι του χωρις κλιματιστικο?Η να χαλασει χρηματα για να βαλει inverter και αθορυβο.Και εαν δεν ενοικιαστει γιατι ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.να νοικιασει χωρις καθολου δεν γινεται. Επισης το συστημα θερμανσης δεν το εγκαθιστα ο ενοικιαστης, ΑΝ το ενοικιο ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο. Αν εχει γινει εκπτωση ναι, τοτε ολα διαπραγματευονται. Ο zeys13 αν προσεξεις τι εγραψε, και τι απαντησε σε οσα ρωτησα, βγαζεις συμπερασματα για την "αξια"των παλαιων συμβατικων...
lary7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τετοια Fidji κλιματιστικα ειχαμε βαλει σε κατι γραφεια προς ενοικιαση το 2005-2006, ακομα δουλευουν και δεν παραπονεθηκαν ποτε οι ενοικιαστες. Η συντήρηση ειναι δική τους, απλά κάτω απο 0 δεν βγαζουν ζεστη αλλα για αυτες τις μερες βαζουν καμια σομπα αλογονου. Δεν ειναι οτι ναναι μαρκα, σε εμας τα εφερνε ενα καλο καταστημα σαν ενναλακτικη στα Daikin, εγω θα ελεγα κρατα το για 100-150€ ωστε να γινει πιο ελκυστικο το γραφειο στον επομενο. Οταν χαλασει, και αν ειναι συνεπης ο ενοικιαστης βαζεις ενα Daikin και εξασφαλιζεις θερμανση για 15+ χρονια.
Zerg13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σταματανε να δουλευουν πριν το μηδεν απο το +3. Και οσο δουλευουν τραβανε πολυ ρευμα ισως και το διπλασιο απο ενα νεο κλιματιστικο. αν πεσει και η θερμοκρασια εξω τον ηπιες σε καταναλωση. Ειναι ενεργειακης κλασης Ε ή και F ακομα στη θερμανση Και daikin συμβατικο 11ετιας δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα. Η τεχνολογια εχει αλλαξει δεν φταιει η μαρκα, και η παλαιοτητα που εχει. Επισης κανουν πολυ θορυβο, ξηραινουν τον αερα, τραβανε αποτομα ρευμα και ισως ριξουν την ασφαλεια... Το προβλημα τους ειναι στην θερμανση, η ψυξη ειναι οκ. Και μονο που πιστευεις οτι μετα απο 11 χρονια αξιζει 150,,,,με 250+80 =330παιρνεις καινουργιο inverter. Αμεταχειριστο και η εγκατασταση μεσα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σε όλα τα κλιματιστικά υπάρχει το πρόβλημα της ξήρανσης του αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα