Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 αρκετοι νομιζουν οτι το γαβγισμα του σκυλου ειναι κατι περιεργο η οτι ειναι κακοποιηση. ως φιλοζωος και κατοχος σκυλου ειναι λογικο το σκυλι να γαβγιζει μερα η νυχτα.τωρα εαν καποιος ενοχλειται αυτο ειναι αλλο θεμα. Εγώ την ώρα που κοιμάσε το βράδυ θα πάρω ένα κομπρεσέρ και θα αρχίσω να σπάω τοίχους στον από πάνω όροφο, επίσης θα βάλω την μουσική στο τέρμα, έχω και μια καραμπίνα εδώ αν έρθει κανένας και κάνει τσαμπουκάδες και μαγκιές. Πολλοί νομίζουν οτι είναι κάτι περίεργο να κάνουμε φασαρία το βράδυ εμείς οι τσιγγάνοι. Είναι απολύτως λογικό ένας τσιγγάνος να κάνει φασαρία στις 3-4 το βράδυ. Τώρα αν κάποιος ενοχλείται από αυτό είναι άλλο θέμα, ας έρθει με καλάσνικοφ αν θέλει να κάνει τον μάγκα. 7
Pelvic Thrust Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Και για μενα ειναι λογικο να μαρσαρω το 7000 κυβικων μηχανακι μου με την καγκουρωεξατμιση καθε βραδυ ολο το βράδυ κατω απο το μπαλκονι σου......................... Ντάξει άλλο το σκυλάκι που δεν ενοχλεί κανέναν κι άλλο το μηχανάκι με την τρυπια εξατμιση που ακούγετε σαν ελικόπτερο, όχι όλα ισα κι ομοια... 1
Sorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που σώνει και καλά επειδή κάποιον δεν τον ενοχλεί το γάβγισμα, δεν πρέπει να ενοχλεί και κανέναν άλλον, είναι τελείως κουκουρούκου νοοτροπία. Προσωπικά, το γαύγισμα είναι απο τους ήχους που δεν μπορώ με τίποτα να "φιλτράρω" στον ύπνο μου και πάντα ξυπνάω. Και δυστηχώς, δίπλα μου ακριβώς άφηναν σκύλους στην ταράτσα. Ο πρώτος το κατέβαζε που και που για καμιά βόλτα, και το σκυλί περίμενε να κατέβει κάτω για να κατουρήσει αλλιώς κρατιόταν! Έλα μου ντε, που καμιά φορά τον καθυστερούσε για ώρες και το σκυλί το έπιανε υστερία (δεν τα άφηνε κι αυτό να ηρεμήσει!) Ο δε άλλος, το σκυλί πρέπει να το είχε 4-5 χρόνια σταθερά στην ταράτσα. Ούτε μια φορά δεν το πήγε βόλτα το γίδι... 2
Pelvic Thrust Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που σώνει και καλά επειδή κάποιον δεν τον ενοχλεί το γάβγισμα, δεν πρέπει να ενοχλεί και κανέναν άλλον, είναι τελείως κουκουρούκου νοοτροπία. Προσωπικά, το γαύγισμα είναι απο τους ήχους που δεν μπορώ με τίποτα να "φιλτράρω" στον ύπνο μου και πάντα ξυπνάω. Και δυστηχώς, δίπλα μου ακριβώς άφηναν σκύλους στην ταράτσα. Ο πρώτος το κατέβαζε που και που για καμιά βόλτα, και το σκυλί περίμενε να κατέβει κάτω για να κατουρήσει αλλιώς κρατιόταν! Έλα μου ντε, που καμιά φορά τον καθυστερούσε για ώρες και το σκυλί το έπιανε υστερία (δεν τα άφηνε κι αυτό να ηρεμήσει!) Ο δε άλλος, το σκυλί πρέπει να το είχε 4-5 χρόνια σταθερά στην ταράτσα. Ούτε μια φορά δεν το πήγε βόλτα το γίδι... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί το γαύγισμα. Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, υπάρχουν και οι ωτασπίδες. Όπως ο ανθρωπος μιλάει, ο σκύλος γαυγίζει. 2
plakalis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί το γαύγισμα. Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, υπάρχουν και οι ωτασπίδες. Όπως ο ανθρωπος μιλάει, ο σκύλος γαυγίζει. Προφανώς τρολαρεις δε γίνεται αλλιώς.. εκτός αν είσαι 5 χρόνων. Σκέψου τώρα έναν άνθρωπο, σε 2μετρο φράχτη σε μια ταράτσα, να ουρλιάζει όλη τη μέρα και όλο το βράδυ βοήθεια. Και συ λες να βάλουμε ωτοασπίδες. Που στην περίπτωση μου δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό, αλλά σκέψου να χεζει ο άνθρωπος επι 3 μήνες στην ταράτσα και να μην τα μαζεύει κανεις. Και λες τι σας ενοχλεί. Οκ το πέτυχες ασχοληθήκαμε μαζί σου.. πήγαινε σε άλλο νήμα τώρα. 8
BlueBlade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίστε να απαντάτε σοβαρά στο Troll 1
deltagama Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά όλα καλά αλλά τα σκυλιά γαβγίζουν και μάλιστα εδώ που είμαι εγώ στην επαρχία Λάρισας γαβγίζουν όλο το βράδυ και είναι και λυτά μέσα στα οικόπεδα.Που βλέπετε το περίεργο με το γάβγισμα των συμπαθεστατων τετραποδων δεν μπορώ να το καταλάβω.
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρω 'γω, εσύ πού θα δεις το περίεργο όταν μια μέρα απ' την αϋπνία (σε συνδυασμό με νεύρα και κακή διάθεση γενικότερα) σε πατήσω στο δρόμο; 3
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά συμβαίνει κάποιοι για να κοιμηθούν τη νύχτα να χρειάζονται λίγη ησυχία
krami Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Στις μονοκατοικίες, η διατήρηση ζώων συντροφιάς επιτρέπεται εάν και εφόσον έχουν σημανθεί και καταχωρισθεί νομίμως και φέρουν βιβλιάριο υγείας. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες καλής μεταχείρισης και ευζωίας των ζώων, οι ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις καθώς και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας —Πρόστιμα: Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμοί και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ. Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου συντροφιάς ή της εξέτασης από κτηνίατρο 500 ευρώ. μονο οταν πληρωνουν οι παραβατες συμμορφωνονται, ειτε μιλαμε για οδηγους, ειτε για εργοδοτες, ειτε για δημοσιους λειτουργους κλπ κλπ. επομενως γινεται η καταγγελια στην αστυνομια και τον βαζουν στη θεση του 2
postfire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 www.youtube.com/channel/UC1Yrmvp24sdJSiOsAMBG1qQ
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί το γαύγισμα. Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, υπάρχουν και οι ωτασπίδες. Όπως ο ανθρωπος μιλάει, ο σκύλος γαυγίζει. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Τα επιχειρήματα σου είναι τύπου "Εγώ έχω να φάω, άρα δεν υπάρχει πείνα". Ο άλλος έχει το σκύλο δύο χρόνια πάνω στην ταράτσα, και αντί να τον κράξει όλη η γειτονιά, έτυχε ένας άνθρωπος (ts) που θέλει να κάνει κάτι. Αυτό λέει δύο πράγματα. 1)Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα όταν κάποιος από τη γειτονιά έκανε αντίστοιχη κίνηση με τον ts. 2)Όλη η γειτονιά είναι γτπ που δε μιλάει... 5
apostol1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει επιτελους να καταλάβετε οτι το σκυλι γαβγιζει ειτε σας ενοχλει ειτε οχι. 2
Zerg13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω υποφερω απο γειτονικο διαμερισμα με μια που παραταει την γατα και ερχεται μετα απο μερες. Οχι τοσο αχρεια κατασταση σαν του ΤS βεβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα