Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή πριν απο καμια βδομαδα ημουν Αθηνα και αναγκάστηκα να χρησιμοποιησω ΜΜΜ (ακόμη και λεωφορείο μπλιαχ), μου έκανε εντυπωση που ακομη δεν εχουν βαλει τουαλετες επισημες για το κοινο. Τι χαλι τριτοκοσμικο ειναι αυτο; Με αποτελεσμα στους πολυσυχναστους σταθμους οπως θησειο, Αττικη να βρωμαει ο τοπος απο κατι αθλιους που αμολανε τη τσαπου δημοσια και ποτιζουν τους θαμνους κ τα κρασπεδα γυρω απο τα σταθμο. Η ζεστη εκανε το προβλημα ακομη πιο ανυποφορο σχεδον εμετικο. Τη δευτερη μερα πηγα και νοικιασα αυτοκινητο για να γλιτωσω απο τη βρωμα. Κατα τα αλλα καθαρο το μετρο. Απορω με αυτους που χρησιμοποιουν καθημερινα τα ΜΜΜ ειδικα το λεωφορειο, κυκλοφορειτε με μανταλακια στη μυτη και το αντισηπτικο ανα χειρας; Δε διαμαρτυρεστε λιγο,γιατι δε προτιμάτε το αυτοκινητο ή τη μηχανη σας; Ωρες ωρες πιστευω οτι οι αναρχικοι καινε τα λεωφορεια και τα τρολλευ για να σταματησουν την πανούκλα απο εξαπλωση. Ειδικα μια γλυστερη, εμετικη χειρολαβη σχεδον με εκανε να ξερασω μεσ το λεωφορειο. Σαν να ημουν στο Νεο Δελχι ενα πραγμα. 4
txcellas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο κάτω στην φωτό προφίλ φαίνεται και το λιλι σου; - Εγγραφή πριν 10 μέρες; που ήσουν χαμένος αλάνι μου; 10
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο κάτω στην φωτό προφίλ φαίνεται και το λιλι σου; - Εγγραφή πριν 10 μέρες; που ήσουν χαμένος αλάνι μου; Ον τοπικ πλιζ.
defacer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ον τοπικ μου φαίνεται, και συ με βλακείες ξεκίνησες. Και για πες, σε ποιες πόλεις έχεις δει εσύ τουαλέτες στα ΜΜΜ; Και πόσες ήταν; 3
txcellas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Στο μετρο εχει τουαλετες. Πρεπει να ζητησεις κλειδι απο τον σταθμαρχη.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω δει εγώ στην Ιαπωνία αλλά δεν θα έπιανε εδώ. Αν υπήρχαν κανονικές τουαλέτες τότε ήταν που θα έζεχναν πραγματικά οι σταθμοί. Ο πελβικ θραστ (σε φάση στριπερ? τελείως γελοίο αλλά το παραβλέπουμε) έχει λεφτά να νοικιάσει αυτοκίνητο αλλά όχι να πάρει έναν καφέ και να κατουρήσει σε μια καφετέρια. Αν και τόσο σιχασιάρης που είναι θα έπρεπε να την περιλούσει με ντετόλ και να φορέσει στολή χαζματ για να μπει μέσα. 1
defacer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Στο μετρο εχει τουαλετες. Πρεπει να ζητησεις κλειδι απο τον σταθμαρχη. Άρα δεν έχει τουαλέτες. 6
theoritikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το αμάξι που νοίκιασες το πέρασες από βιολογικό καθαρισμό,ή ήσουν με το ντετολ στο ένα χέρι και το άλλο στο τιμόνι?
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Στο μετρο εχει τουαλετες. Πρεπει να ζητησεις κλειδι απο τον σταθμαρχη. Aμ δε , απο οτι εμαθα, και σε οποιον θέλουν το δινουν.Επομενως οπως ειπε ο defacer ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Το θεμα του δικου μου κατουρηματος ιδωμενεα το δικο μου το ελυσα με τον τροπο που ειπες, δε περιμενα εσενα ουτε ειμαι κανα τσαμπατζης να κατουραω δημοσια. Το προβλημα το δημιουργουν καποιοι χλιμιτζουρες, οπως κ εδω πανω στη Κοπεγχαγη υπηρχε θεμα με το κατουρημα, ειδικα βραδια παρασκευης, εβαλαν τουαλετες και ΚΑΜΕΡΕΣ στα μερη που γινοταν δημοσια ουρηση ενω απαγορευοταν (προφανως) ετσι σταματησαν ορισμενες περιοχες να ζεχνουν. Αλλο ενα πικρο θεμα οι καμερες στην Ελλαδα, ηλιθια νομοθεσια να μη μπορεις να μαγνητοσκοπεις αδικηματα σε δημοσιους χωρους.
soteras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το μετρο εχει τοαλετες αρκει να ζητησεις το κλειδακι απο σταθμαρχη μια φορα που ειχα ρωτησει γτ ειναι κλειδωμενες μου ειχαν πει οτι οταν ειχαν δοκιμασει να ειναι ανοιχτη ηταν το Εκαν απο πανω γτ πηγαινε οι ναρκωμανεις βαραγαν μια ενεση και απλα λυποθυμουσαν 1
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το αμάξι που νοίκιασες το πέρασες από βιολογικό καθαρισμό,ή ήσουν με το ντετολ στο ένα χέρι και το άλλο στο τιμόνι? Το αμαξι φιλε ήταν πεντακάθαρο και μοσχοβολουσε σαν αλπινικο πορνειο, φρεσκαδα οσο δε παει. Σε αντιθεση με την κλανιλα,ξυνιλα,μασχαλιλα του βρωμολεωφορειου.Ουτε ζωομεταφορες με κοπρια δεν εχουν τοσες διαφορετικες δυσωδιες μαζεμενες. 1
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το μετρό Θεσσαλονίκης έχει τουαλέτες Πλάκα πλάκα, η τουαλέτα μου έχει τόσα μετρό όσα και η Θεσσαλονίκη. 3
Anorymous Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στα σεπολια που μενω εξω απο τον σταθμο εχει χημικες τουαλετες αλλου δεν ξερω τι παιζει παντως ειναι οντως μλκ να μην εχει τουαλετες στα μμμ, μια φορα με ειχε πιασει κοψιμο στο μετρο αμπελοκηπων και ανεβηκα σφαιρα και πηγα στην πιτσα χατ που εχει ακριβως απεξω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Οι δημόσιες τουαλέτες απαιτούν σεβασμό από τους πολίτες και συνεχόμενη συντήρηση/καθαρισμό από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τίποτα από αυτά τα δύο δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Για ένα διάστημα εγκαταστάθηκαν αυτόματες και αυτοκαθαριζομενες (όπως στο Βερολίνο) σε διάφορα σημεία στην Αθήνα που έπρεπε να βάλεις 50λεπτα για να ανοίξουν. Δεν λειτουργεί πλέον καμία. Τις έκαναν ... σπίτια, αποθήκες, έκλεβαν ρεύμα από αυτές και διάφορα άλλα χαριτωμένα! 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις