Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στηνω Μinitx συστηματακι, σε πρωτη φαση δε σκεφτομαι αναβαθμισεις. Υλικο

Ryzen 5 1600x

2x8 DDR4 3200

SSD sata

Nvidia 1080

Κaι το τροφοτικο μου ειναι το Corsai SF450

Εδω παντως μου δειχνει οτι load ειμαι 390

post-40215-0-90915200-1504684707_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικα σκεφτομαι 1080ti που προσθετει αλλα 70W. Μηπως τωρα ειμαι οριακα και θελω 600αρι? Εχω ηδη παραγγειλει SF450 και δε γινεται ακυρωσει οποτε αν δεν κανει, δε μπορω να παιξω με ti

Δημοσ.

Επειδή το SF450 είναι τρομερά καλό τροφοδοτικό πιστεύω την 1080ti την σηκώνει, αλλά δεν θα πείραζα ρεύματα καθόλου σε overclocking είτε cpu, είτε gpu.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω εκει παταω, βλεπω σε review ειναι 92% αποδοτικο, οποτε θεωρω ακομα και στα μαξ στρεσαρισμο με στοκ τιμες θα κρατησει. Αλλιως κανω και κανα αντερβολτ και μελλοντικα βλεπω μηπως ανεβασω σε τροφοδοτικο. Αλλωστε στη minitx θηκη (node202) overclock δε σκεφτομουν

Δημοσ.

Και γω εκει παταω, βλεπω σε review ειναι 92% αποδοτικο, οποτε θεωρω ακομα και στα μαξ στρεσαρισμο με στοκ τιμες θα κρατησει. Αλλιως κανω και κανα αντερβολτ και μελλοντικα βλεπω μηπως ανεβασω σε τροφοδοτικο. Αλλωστε στη minitx θηκη (node202) overclock δε σκεφτομουν

Όπα. Σε αυτή τη θήκη χωράνε οι κάρτες γραφικών που ψάχνεις; Πρόσεξε τις διαστάσεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά. 

Αυτή χωράει πάντως https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1080-Ti-ARMOR-11G-OC/Specification

Undervolt δε θα χρειαστεί να κάνεις. Αν δεις ότι όντως έχεις προβλήματα σταθερότητας, μόνο τότε.

Δημοσ.

Σε αλλο φορουμ μου ειπαν ειναι κομπλε

https://www.skroutz.gr/s/11885681/EVGA-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-SC2-11G-P4-6593-KR.html

Αυτη ειναι η καρτα, οπου τα φαν ειναι χαμηλοτερα απο το shroud και εχεις περιθωριο υψους ακομα και με 25mm case fan (που και παλι πηρα slim profile 15mm)

Δημοσ.

1080ti και μάλιστα όχι blower σε itx case? Good luck with the thermals bro. Θα προσπαθούσα να το έχω κάπως σηκωμένο το case να έχει πιο πολύ αέρα να ανασάνει η 1080ti από κάτω από τις γρύλλιες. Επίσης είχα δει είχε βγάλει η silverstone ένα SF650 Watt για κάτι τέτοια builds.

• Like 1
Δημοσ.

1080ti και μάλιστα όχι blower σε itx case? Good luck with the thermals bro. Θα προσπαθούσα να το έχω κάπως σηκωμένο το case να έχει πιο πολύ αέρα να ανασάνει η 1080ti από κάτω από τις γρύλλιες. Επίσης είχα δει είχε βγάλει η silverstone ένα SF650 Watt για κάτι τέτοια builds.

SF600, αλλα ειναι 50% πιο ακριβο, κανει περισσοτερο θορυβο και ουτως η αλλως τωρα εχω παραγγειλει ηδη το 450 γιατι δε σκοπευα αρχικα για ti. Μου απαντησε και ο ιδιος ο jonny guru στα φορουμ οτι μια χαρα θα μαι με το 450αρι οποτε κομπλε μου φυγε το αγχος

Το χα ψαξει πολυ για το blower style και τελικα ολοι λεγαν οτι δεν εχει διαφορα και πως με τους 2 120αρες φαν ακριβως πανω απ οτην καρτα τα αποτελεσματα θα ναι τα ιδια

https://www.youtube.com/watch?v=smd4RD8GTKc

Ιδιες θερμοκρασιες ιδιος θορυβος. Και σκεψου τη συγκρινει με την Mini που δεν εχει τους ανεμιστηρες και την ποιοτητα των full board gpu

• Like 1
Δημοσ.

Απλά πρόσεχε μην "κλείσεις" τις γρύλλιες από κάτω. Good Luck!

Εχει stand και το κατακορυφωνεις ουτως η αλλως και οι γρυλιες πανε στο πλαι και εχεις καλυτερο airflow. Και σκεφτομαι να τους κανω intake για να φαιρνουν κρυο αερα μεσα να μη ζεσταινονται τα υπολοιπα component απο την στιγμη που η καρτα δεν ειναι blower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...