Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω μια απορία θέλω να κάνω μια τοιχογραφία στο δωμάτιο μου με αόρατο μελάνι με black light αλλά από όσο ξέρω το black light είναι υπεριώδες ακτινοβολία uv (ultraviolet) και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές ή όχι ξέρει κάποιος σίγουρα;;
michael92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Βέβαιος καρκίνος. Βέβαιος αργός και βασανιστικός θάνατος...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ; Γιατί από οτι έχω ψάξει εκπέμπουν uva αλλά χαμηλή και λενε ότι δεν έχει μεγάλο κίνδυνο Η ακτινοβολία που δέχεσαι είναι ουσιαστικά σαν να κάθεσαι λίγη παραπάνω ώρα στον ήλιο
michael92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω ότι οι performers σε club (που έχουν τέτοια μαραφέτια) ψοφάνε σαν τα ποντίκια. Μακριά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βάλω απλά φωτισμό πάνω στην τοιχογραφία χωρίς να χτυπάει στο υπόλοιπο δωμάτιο λες να είναι καλύτερα ;;
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blacklight γενικως εχει πολυ μικρο output αλλα δεν παυει να ειναι uv
esem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ναι θα ζησεις περισσοτερο.. ρε φιλε πλακα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα