dimigar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ο rovan ανέφερε ότι ήλθε με απλή αποστολή. 1
JohNickZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ζητηστε full refund με αποστολή πίσω κ έξοδα του μαγαζιού. Ανοίξτε και case στο Paypal κατευθείαν. Μην κρατάτε τίποτα ελαττωματικό. Την έχουν δει κάπως κ στέλνουν τις σαβουρες τους αντί να τα στείλουν πίσω στον παραγωγό. 5
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 επισης υπαρχει πιθανότητα να δικαιουστε επιστροφη των μεταφορικών απο το Paypal, τσεκαρετε το αν ισχυει ακομα
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Επισεις να αναφερω κατι (ειναι offtopic) Σε λιγο θα ανοιξω στην κατηγορια ιντερνετ ενα θεμα (οσοι ασχολειστε ειδικα με αγορες μεσω του alixpress μπειτε να το δειτε σας ενδιαφερει) εχει θεμε με απατη με τους ποντους που πηγαν (αλλα δεν τους βγηκε) να μου κανουν
Agathoklis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 επισης υπαρχει πιθανότητα να δικαιουστε επιστροφη των μεταφορικών απο το Paypal, τσεκαρετε το αν ισχυει ακομα Επειδή αναφέρει στο σαιτ το μαγαζι ότι καλύπτει τα έξοδα αποστολής σε DOA δεν καλύπτει το pp. I ve been there, I ve done that 1
rovan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγαλο ρισκο. Ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει κανονικά. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ με priority. Πιθανόν να είμαι τυχερος
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει κανονικά. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ με priority. Πιθανόν να είμαι τυχερος Οχι απλα τυχερος. Πολυυυυ τυχερος.γιατι κ ογκο ειχε και βαρος
rovan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον πηρα refund 60$. Μολις μου τα βαλανε, πηγα να πειραξω αυτο το αυτοκολλητο που υπήρχε πάνω δεξια στην οθονη. Ηταν προστατετικη ζελατινα και ως δια μαγειας εξαφανιστηκε το Δ απο την οθονη. Αρα τζαμπα το κραξιμο στους Κινεζους! 2
nteminio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον πηρα refund 60$. Μολις μου τα βαλανε, πηγα να πειραξω αυτο το αυτοκολλητο που υπήρχε πάνω δεξια στην οθονη. Ηταν προστατετικη ζελατινα και ως δια μαγειας εξαφανιστηκε το Δ απο την οθονη. Αρα τζαμπα το κραξιμο στους Κινεζους! ωραιο timing
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον πηρα refund 60$. Μολις μου τα βαλανε, πηγα να πειραξω αυτο το αυτοκολλητο που υπήρχε πάνω δεξια στην οθονη. Ηταν προστατετικη ζελατινα και ως δια μαγειας εξαφανιστηκε το Δ απο την οθονη. Αρα τζαμπα το κραξιμο στους Κινεζους! Χαχαχα ωραιος
greekboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον πηρα refund 60$. Μολις μου τα βαλανε, πηγα να πειραξω αυτο το αυτοκολλητο που υπήρχε πάνω δεξια στην οθονη. Ηταν προστατετικη ζελατινα και ως δια μαγειας εξαφανιστηκε το Δ απο την οθονη. Αρα τζαμπα το κραξιμο στους Κινεζους! ωπα τι εννοεις? το τραβηξες απο πανω προς την κατω αριστερη γωνια? θα το δοκιμασω το απογευμα
rovan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ωπα τι εννοεις? το τραβηξες απο πανω προς την κατω αριστερη γωνια? θα το δοκιμασω το απογευμα Έβγαλα το αυτοκόλλητο και το τράβηξα από τη γωνία και βγήκε η ζελατίνα μαζί με το σημάδι... Σίγουρα και σε σένα το ίδιο συμβαινει
vgeorgis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 [OFFTOPIC] Αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να το δώσει ας στείλει ένα PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα