haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν υπάρχει ακόμα περιθώριο συζήτησης και δεν έχουμε πάει στο επόμενο επίπεδο ("αϊ γ.....σου ρε μ....κα") μια ιδέα θα ήταν να τον φέρεις σπίτι σου κάποια στιγμή που θα έχει τη μουσική και να την ακούσει από τη δική σου πλευρά. Νομίζω ότι αρκετές φορές μπορεί να ενοχλεί κάποια μας συμπεριφορά και να μην το καταλαβαίνουμε ή να θεωρούμε ότι οι άλλοι υπερβάλουν και ίσως μια άμεση γνώση του προβλήματος που δημιουργεί να δώσει κάποια λύση. Ειδικά για το θέμα του θορύβου, θυμάμαι από παλιά (από τη φυσική του σχολείου) ότι συγκεκριμένα ανοίγματα (πχ πόρτες, παράθυρα, κλπ) ενδεχομένως να ενισχύουν κάποιους ήχους και να βγαίνουν πολύ πιο δυνατοί απ' όσο ακούγονται στο χώρο που δημιουργούνται. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση (δυστυχώς πιο πιθανή) να είναι απλά κάφρος
totem_lost Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ωρες μη κοινης ησυχιας δε σημαινει οτι κανεις οσο θορυβο γουσταρεις (αυτο το οριζει και ο νομος). Αλλα περα απο το νομο, ενας τετοιος γειτονας που βαζει τερμα τη μουσικη κατα τη διαρκεια της ημερας, θα ενοχλουσε τον οποιονδηποτε, δεν χρειαζεται να ειναι κομπλεξικος ο αλλος για να ενοχληθει απο μια τετοια κατασταση. Καλά το 'τέρμα μουσική' είναι πολύ σχετικό και για να είμαι ειλικρινής είναι έχω γνωρίσει και λίγους κομπλεξικούς που προσπαθούν να βρουν κάτι να ενοχληθούν. Μια γειτόνισσα κάποτε που είχαμε κολλητά μπαλκόνια μου ζητούσε να μην καπνίζω στο μπαλκόνι μου γιατί την ενοχλεί ο καπνός που πάει στο δικό της. 2
andreapaog328 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μια γειτόνισσα κάποτε που είχαμε κολλητά μπαλκόνια μου ζητούσε να μην καπνίζω στο μπαλκόνι μου γιατί την ενοχλεί ο καπνός που πάει στο δικό της. γιατί σου φαίνεται περίεργο? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις