Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε Ευρωπαϊκές χώρες (~10 μέρες).

Ποια είναι η ποιο "συμφέρουσα" καρτοκινιτή για να έχω Internet στο κινητό; Πλοήγηση, email, IM.

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε Ευρωπαϊκές χώρες (~10 μέρες).

Ποια είναι η ποιο "συμφέρουσα" καρτοκινιτή για να έχω Internet στο κινητό; Πλοήγηση, email, IM.

Αν είναι χώρες της ΕΕ μπορείς να καταναλώνεις τα Mb του αγορασμένου πακέτου (με κάποιες εξαιρέσεις) μέχρι ένα όριο

Δημοσ.

Δεν έχω σύνδεση.

Σκέφτομαι να πάρουμε μια καρτοκινητή,να την φορτώσω 5-6 gbytes και να την έχω. Κάνα 50ρικο θα θέλει;

Λιγότερο. Αν πάρεις f2g το Gb κοστιζει περιπου 7  ευρω. Ομως δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις τόσο πολλά σε roaming με εθνικές τιμές. Ρωτα στην εταιρία. Υπάρχουν όρια όπως σου έγραψα

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στην Vodafone και μου είπαν, μόνο μέχρι 200 Mbyte την μέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Και μου πρότειναν να αγοράσω κάρτα από εκεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ομιλια η knowroaming  https://www.knowroaming.com  εχει τις καλυτερες τιμες ανα λεπτο ! Την χρησιμοποιησα Τσεχια και Αυστρια χωρις προβλημα (ακομα και Ελλαδα συμφερει).  Eχει και απεριόριστο δωρεάν what's app !
Τα data της ειναι λιγο πιο ακριβα πχ 3 ημερες απεριοριστα δεδομενα χωρις οριο 23 δολλαρια. Tα δεδομένα δεν τα εχω χρησιμοποιησει γιατί Αυστρια ειχα παρει μια τοπικη sim την https://www.yesss.at και βολευτηκα.
Γενικα οι τοπικες sim συμφερουν αλλα αν βαριεσαι να βαζεις βγαζεις καρτουλες και ταξιδευεις συχνα παρε μια διεθνη sim υπαρχουν πολλες αν ψαξεις αλλα δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα. Η knowroaming ειναι Καναδεζικη 10-15 δολλαρια αγορα η sim με 5 $ δωρεάν χρονο ομιλίας και πολυ ευκολη στη χρηση της.

Επεξ/σία από molot12
Δημοσ.

δεν τι λες και καλη τιμη με  20 ευρω το gb

Δεν είναι ακριβώς έτσι, το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χωρα πχ. Αυστρία 1Gb  10 ευρώ !  Γενικά όμως δεν φαίνεται φτηνή.

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χωρα πχ. Αυστρία 1Gb  10 ευρώ !  Γενικά όμως δεν φαίνεται φτηνή.

ακριβως γιαυτο σχολιασα την τιμη του mb γιατι το παιδι λεει οτι ενδιαφερεται για ιντερνετ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα περισσοτερα ελληνικα καρτοκινητα την γραψανε στα @@ την δωρεαν περιαγωγη, οποτε ή ψαχνεις να δεις ποιο προγραμμα καρτοκινητης δεν το εκανε αυτο και βλεπεις αν σε συμφερει ή κοιτας ξενες καρτοκινητες.

Δημοσ.

Σε όλες της χώρες εντός ευρωζώνης που πήγα ήταν σαν να ήμουν στην Ελλάδα. Μόνο σε χώρες εκτός είχε άλλες χρεώσεις, που σε ενημέρωναν με σχετικό μήνυμα.

Με Vodafone και Cosmote. Σύνδεσεις και κάρτες.

Δημοσ.

Σε όλες της χώρες εντός ευρωζώνης που πήγα ήταν σαν να ήμουν στην Ελλάδα. Μόνο σε χώρες εκτός είχε άλλες χρεώσεις, που σε ενημέρωναν με σχετικό μήνυμα.

Με Vodafone και Cosmote. Σύνδεσεις και κάρτες.

Για πες μας ποια ηταν τα καρτοκινητα που ειχες και δουλευαν οκ (δηλαδη σου χρησημοποιουσανε αυτα που ηδη ειχες);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...