lactate Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ο θείος μου προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα και ο παθολόγος του, του είπε να κάνει βελονισμό για να τον βοηθήσει. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: δέχεται η ιατρική τον βελονισμό; Είχα την εντύπωση ότι τον ψιλο-απέρριπτε. Επίσης ποια ειδικότητα εφαρμόζει βελονισμό; Και που εκπαιδεύεται κάποιος στον βελονισμό; Το ασκούν και μη γιατροί;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικά με το αν βοηθάει στο κάπνισμα ο βελονισμός δεν ξέρω, σε άλλες περιπτώσεις κάνει δουλειά και σε συζήτηση που είχα με φίλο μ γιατρο δύο βδομάδες πριν ναι σιγά σιγά αναγνωρίζεται από την ιατρική.
Ar_DiMiS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως πεθερά φίλου ( καμια 70αρα ) , μετα απο χρονια καπνίσματος το έκοψε μαχαίρι! Η γυναικα του φίλου το σταμάτησε για ενα διάστημα αλλα μετα ξανάρχισε... Στον ιδιο βελονιστη πήγαν...
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το κόψιμο του καπνίσματος εχει να κάνει με το αν το θέλεις και οχι με το πώς θα το κόψεις. Με λίγα λόγια η πεθερά θα το έκοβε άσχετα απο το βελονίσμο ενώ η φίλη δεν θα το έκοβε ακόμη και αν την έκλειναν σε ένα δωμάτιο. ΥΓ: ο βελονισμός, τσίχλες νικοτίνης κλπ ειναι καθαρά placebo για βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα