Προς το περιεχόμενο

I-bank θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω αρχικοποίηση του κωδικου μου μέσω email και ολα τα email που έρχονται ειναι στα κινέζικα! δοκιμασα σε 3 διαφορετικά PC και ολα το ιδιο. Πρώτη φορα συναντώ το συγκεκριμένο πρόβλημα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έστελνε κάτι στα κινεζικά η εθνική. Να ήταν κάτι πολυεθνικό, maybe, αμιγώς ελληνική τράπεζα, με τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαω με τραπεζα το κανουν αυτοι αλλαζω κωδικούς συνδέομαι αποσυνδέομαι να δοκιμασω αν ειναι ολα οκ και παλι δεν συνδέεται... δεν είμαι και κανενας ανιδεος το χρησιμοποιώ χρονια το internet banking. Να παρω παλι τηλέφωνο τωρα; πφ

Στο τηλεφωνο ειπαν οτι σε κάποιους browser η κωδικοποίηση δεν δουλεύει καλα και την επομενη φορα αν χρειαστεί να δοκιμασω με αλλον. Βεβαια δοκιμασα σε 3-4 διαφορετικούς και σε ολους το μήνυμα ηταν ιδιο, προφανώς και δεν ειναι απο το PC γιατι το μηνυμα έρχεται οταν πατας Αρχικοποίηση κωδικου μεσω email και έρχεται αυτόματα απο την τραπεζα(ειναι το κανονικο email της Εθνικής που έρχεται και οχι καποιο fake)

Update: μου είπαν ότι μπορεί και λόγω της ώρας και των αναβάθμισεων που γίνονται γενικά να ωφειλεται αυτό με τα Email. Προσωπικά τους ανέφερα το πρόβλημα γιατί είναι σίγουρα πρόβλημα δικό τους. Γιατί δεν γίνεται να συνδέομαι και μετά από 30 δευτέρα να μην μπορώ ξανά και να λέει λάθος κωδικός.

Αν έχω κάτι νεότερο θα σας το αναφέρω εδώ

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έστελνε κάτι στα κινεζικά η εθνική. Να ήταν κάτι πολυεθνικό, maybe, αμιγώς ελληνική τράπεζα, με τίποτα.

Έχουν θέμα μέρες τώρα. Εμένα μου ήρθε με κινέζικες διευθύνσεις μόνο στο Mail app τού iPhone. Στο Gmail app και στους browsers ήταν οκ. Μίλησα μαζί τους, τους έστειλα Email με screenshot, είπαν το παλεύουν. Όλα αυτά εδώ και 8 μέρες. 

post-282951-0-38353300-1505109714_thumb.png

Δημοσ.

Έχουν θέμα μέρες τώρα. Εμένα μου ήρθε με κινέζικες διευθύνσεις μόνο στο Mail app τού iPhone. Στο Gmail app και στους browsers ήταν οκ. Μίλησα μαζί τους, τους έστειλα Email με screenshot, είπαν το παλεύουν. Όλα αυτά εδώ και 8 μέρες.

Ετσι ηρθε και σε εμενα αλλα ηταν και το κειμενο κινεζικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...