gs_ps4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά τα άλλα, μάθαμε να βάζουμε και clone ...... ενταξη εισαι τραγικος απλα! παπαλα λεμε 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 τι ηλικία ρε? εμένα δε θα μ τύχαινε αυτό , οι κοντινοί μου δεν με προτείνουν σε καμία Από οτι θυμάμαι τότε, ο ξάδερφος πρέπει να ήταν 22-23, η κοπέλα δεν ξέρω γιατί δεν την γνώριζα καν, ηλικία μεταξύ 20-30. ενταξη εισαι τραγικος απλα!παπαλα λεμε Τραγικό είναι το ps4, πάρε xbox να γουστάρεις.
seftynw Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τερμα βαρετοί οι γαμοι..Παω μονο για τα κοριτσια που ειναι τέρμα φτιαγμενες βαμμένες με καλα ρουχα και τακουνιά και μαρεσει αυτο το στυλ.Εγω βέβαια το πιο πιθανο ειναι να σκάσω με φορμες γιατι αυτα ειναι τα ρουχα που φοραω συνηθως αντε πες επειδή ειναι γάμος να βαλω τα καλα αθλητικά και ισως κολονια.Ειναι καλη στρατηγική πιστεψτε με γιατι ξεχωρίζεις απο ολους και σε προσεχουν.Εχω παρατηρήσει σχεδον παντα τις καλύτερες γκομενες τις βαζουν μπομπονιεριστριες.Για το γλεντι μετα δεν ξερω αμα αξιζει, συνήθως ειναι μετριο το φαι οποτε πας παλι για το καβλαντιζμα και οσο αντεξεις τη χαλια μουσικη που βαζουν παντα
kokkigodynia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τερμα βαρετοί οι γαμοι..Παω μονο για τα κοριτσια που ειναι τέρμα φτιαγμενες βαμμένες με καλα ρουχα και τακουνιά και μαρεσει αυτο το στυλ.Εγω βέβαια το πιο πιθανο ειναι να σκάσω με φορμες γιατι αυτα ειναι τα ρουχα που φοραω συνηθως αντε πες επειδή ειναι γάμος να βαλω τα καλα αθλητικά και ισως κολονια.Ειναι καλη στρατηγική πιστεψτε με γιατι ξεχωρίζεις απο ολους και σε προσεχουν. πρεπει να εχουνε πεσει τρελοι τσακωμοι μεταξυ γαμπρου-νυφης για το ποιός σε κάλεσε 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι καλη στρατηγική πιστεψτε με Εχω παρατηρήσει σχεδον παντα τις καλύτερες γκομενες τις βαζουν μπομπονιεριστριες Δηλαδή έζμπρωξες; και ήταν και μπομπονιερίστρια?
kokkigodynia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή έζμπρωξες; τον υπολοιπο κοσμο, για να παρει πρωτος μπομπονιερα 5
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 τον υπολοιπο κοσμο, για να παρει πρωτος μπομπονιερα μπομπονιερίστρια Αυτός να μου το θυμηθείς.. Με την adidas τη γυαλιστερή χτύπησε κορυφή 2
Irene.j Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τερμα βαρετοί οι γαμοι..Παω μονο για τα κοριτσια που ειναι τέρμα φτιαγμενες βαμμένες με καλα ρουχα και τακουνιά και μαρεσει αυτο το στυλ.Εγω βέβαια το πιο πιθανο ειναι να σκάσω με φορμες γιατι αυτα ειναι τα ρουχα που φοραω συνηθως αντε πες επειδή ειναι γάμος να βαλω τα καλα αθλητικά και ισως κολονια.Ειναι καλη στρατηγική πιστεψτε με γιατι ξεχωρίζεις απο ολους και σε προσεχουν.Εχω παρατηρήσει σχεδον παντα τις καλύτερες γκομενες τις βαζουν μπομπονιεριστριες.Για το γλεντι μετα δεν ξερω αμα αξιζει, συνήθως ειναι μετριο το φαι οποτε πας παλι για το καβλαντιζμα και οσο αντεξεις τη χαλια μουσικη που βαζουν παντα 1
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 TS να πας σε ποντιακό γαμω, θα αλλάξεις γνώμη 1
Big Boss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 και εγώ πολύ για αυτό και δε πηγαίνω ποτε,ούτε καν σε συγγενείς. Δε τρώω έξω,δε πίνω,δε ξενυχτάω,δεν ακούω ελληνική μουσική και δε χορεύω .Δεν έχω θέση σε τέτοια μερη εγώ.
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 count me in, δεν παω, ετσι απλα... δωρα κλπ οτι θετε αλλα δεν ερχομαι στο πανηγυρακι σας...(στην καλυτερη ισως παω στην εκκλησια/δημαρχείο για 20'...) 1
gs_ps4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Από οτι θυμάμαι τότε, ο ξάδερφος πρέπει να ήταν 22-23, η κοπέλα δεν ξέρω γιατί δεν την γνώριζα καν, ηλικία μεταξύ 20-30. Τραγικό είναι το ps4, πάρε xbox να γουστάρεις. α καλα πες μου ετσι...για αυτο εισαι ασχετος
haris_216 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Βαπτισεις κ γαμοι με το ζορι, μονο σε κοντινους συγγενεις. Και παλι ομως το μετανιωνω στο τελος. Για να φυγω νωρις εχω πει απο το οτι εχω να παω και σε αλλο γαμο μεχρι το οτι εχω παθει στομαχοπονο. Κηδειες γουσταρω. Ελαχιστα παιδακια, πιο γκοθικ φαση, χωρις 'και στα δικα σου', με τελειο γευμα με κρεατακι στον φουρνο αλλα και φιλοσοφικες συζητησεις τυπου 'να ζει κανεις ή να μη ζει'. Μου άνοιξες τα μάτια σε διαφορετική προσέγγιση του θέματος (κηδεία). Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι Τώρα αναφορικά με τα γαμοβαφτίσια, κοντά στο 2005 ξεκίνησα να βρίσκομαι σε πολλά λόγω δουλειάς (βοηθούσα ένα φωτογράφο) και τότε συνειδητοποίησα το μέγεθος της δηθενιάς. Όλοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον) την είχαν δει "Δυναστεία" κι έψαχναν τα διάφορα "κτήματα" όπου μάζευαν όλο το σόϊ (σόϊ που απλά τους είπε κάποιος ότι συγγενεύουν χωρίς ίσως να το γνωρίζουν οι ίδιοι) για να "γλεντήσουν και να τους ευχηθούν". Το κουτσομπολιό και το ξεκατίνιασμα πήγαινε σύννεφο. Φαντάσου το παίρναμε χαμπάρι ακόμα κι εμείς οι άσχετοι με την οικογένεια (βέβαια ίσως ακριβώς επειδή είμασταν άσχετοι να είμασταν και "αόρατοι" στους άλλους και να μην τους ένοιαζε). Και βεβαια, αν έχεις δει 1-2 γάμους τους έχει δει όλους. Ειδικά στις φωτογραφίες είναι τόσο στημένες και με πανομοιότυπες "μοντελικές" πόζες που σκέφτεσαι ότι κάποιος σου κάνει πλάκα. 2
Melissa_virus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν τους πάω τους γάμους, χωρίς νόημα και ουσία, περιττά έξοδα, υποχρέωση σε κανέναν δεν έχω εγώ, γιατί να ασχολούμε με των γονιών μου. "Δώρο" κατάθεση σε λογαριασμό δλδ δεν έχω πρόβλημα να βάλω. να πηγαίνω δεν βρίσκω νόημα. Καμία διάθεση να πάω σε θρησκευτικό γάμο γλέντια και ιστορίες. Ούτε καν στον δικό μου δεν θέλω να πάω και ας είμαι και γυναίκα. Προτιμώ πολιτικό, βέβαια δεν συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε αυτό.
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά είναι θέμα παρέας Σε γάμους φίλων που ήμασταν όλοι μαζί, μια χαρά περάσαμε ακόμα και σε μούφα μαγαζιά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις