ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα ενα προϊόν απο ελληνικό καταστημα μέσω eshop. Παρέλαβα το δέμα και δεν είχε μέσα αποδειξη όπως συμβαίνει σε όλα οσα εχω πάρει απο Ελλάδα. Τη ζητησα απο τον εμπορο αλλά δε μου απαντάει πλεον ούτε στα email (επιλεκτικά σε μενα) Δεν έχω όρεξη να κανω σα παιδάκι να τον παίρνω απο άλλα νουμερα κτλ.. Δυστυχως σε τετοιες υποθεσεις δεν ασχολούνται. Πιθανον να εχει κοψει και να μη μου τη δινει για πλακα
haris_216 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα ενα προϊόν απο ελληνικό καταστημα μέσω eshop. Παρέλαβα το δέμα και δεν είχε μέσα αποδειξη όπως συμβαίνει σε όλα οσα εχω πάρει απο Ελλάδα. Τη ζητησα απο τον εμπορο αλλά δε μου απαντάει πλεον ούτε στα email (επιλεκτικά σε μενα) Δεν έχω όρεξη να κανω σα παιδάκι να τον παίρνω απο άλλα νουμερα κτλ.. Δυστυχως σε τετοιες υποθεσεις δεν ασχολούνται. Πιθανον να εχει κοψει και να μη μου τη δινει για πλακα Το πιο "πιθανό" (βέβαιο θα έλεγα) είναι να μην έχει κόψει.
AristidisZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ να μην υπάρχει απόδειξη σε αγορά από Ελλάδα.... 3
bill999r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πληρωσες με κάρτα; Αν ναι τότε δεν τον παίρνει να μην κόψει. Εκτυπωσε το παραστατικο μέσω ebanking και στείλε του email ότι αν δεν σου την στείλει θα τον καρφωσεις. Απλά και καθαρά
ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πληρωσες με κάρτα; Αν ναι τότε δεν τον παίρνει να μην κόψει. Εκτυπωσε το παραστατικο μέσω ebanking και στείλε του email ότι αν δεν σου την στείλει θα τον καρφωσεις. Απλά και καθαρά Με αγνοεί αυτο ειναι το θεμα. Του ζηταω αποδειξη καμια απαντηση. Τηλεφωνο δεν απαντάει. Ειναι γνωστό κατάστημα με φυσικη παρουσία. Μέσω καρτας/paypal πλήρωσα. Εκτος του οτι μου έδωσε άλλο προιόν, προφανώς για να τσεπώσει. Πχ ειναι σα να σου πουλάω coca cola και να σου δινω freeway απο lidl και να σου λέω οτι ειναι coca cola αλλά τη παιρνω χυμα και βάζω σε δικο μου κουτι. (εχω κανει καταγγελία για αυτό) ήταν και χωρίς αποδειξη. Στο τηλεφωνο πριν πω για την αποδειξη ηταν ειρωνία και επειδη ειχα αναφέρει καταγγελία ζήταγε τα ρέστα αρχικά. Ευτυχώς που δεν πήρα και τα υπολοιπα που ηθελα(200ευρώ) απο εκεί!! Απο αλλο μαγαζί που πηρα και εχω παρει πολλες φορές παντα αποδειξούλα με το δέμα και παντα οτι ζήτησα με το κουτι τους και κωδικό κατασκευαστή που διάλεξα. Απο το ιντερνετ σε reviews εχω δει και αναφορά οτι δε κόβει ποτε αποδείξεις κτλ και ειναι γνωστό κατάστημα εχει αναφερθεί και εδώ. Το θεμα ειναι οτι με αγνοεί πλέον και δεν ειμαι παιδάκι να τον παίρνω απο άλλο τηλέφωνο..
DrLo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ να μην υπάρχει απόδειξη σε αγορά από Ελλάδα.... Ούτε εμένα, ποτέ. αν πλήρωσες μέσω paypal και δεν παρέλαβες αυτά που έπρεπε να παραλάβεις κάνε αίτημα στο paypal για επιστροφή χρημάτων (δε ξέρω πως και πότε υποστηρίζεται αυτή η λειτοργία βέβαια).
ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Οσες φορές εχει γινει λάθος μου το αλλάζουν. Αλλά αυτος θέλει να πληρώσω ολα τα μεταφορικά γιατι παραδεχεται το λάθος τουλαχιστον ητν πρωτη φορα που μου απαντουσε
haris_216 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ως "απόδειξη" (τουλάχιστον με την έννοια που δίνει σε αυτήν η εφορία) δε νοείται οποιοδήποτε τυπωμένο χαρτί περιγράφει μία συναλλαγή (δηλαδή γράφει ποιος πήρε τι, πότε και πόσο πλήρωσε). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από haris_216
bill999r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θες να το τραβήξεις το θέμα τυπωνεις το αποδεικτικό πληρωμής κ τον καρφωνεις κανονικά. Στον έλεγχο θα ψάξουν την ταμειακη του για τη συγκεκριμένη συναλλαγή κ αν δεν την βρουν την έκανε ο μάγκας. Οσο για τα μεταφορικά από τη στιγμή που είναι λάθος του καταστήματος εννοείται ότι δεν τα αναλαμβανεις εσύ. Αφού όπως λες υπάρχουν κ ανάλογες αρνητικές κριτικές δεν πρόκειται να ξεμπλεξεις εύκολα με τον συγκεκριμένο. Για μένα μια κλήση στο ΣΔΟΕ είναι μονόδρομος. Κ αστον να ψάχνεται...
ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα επικοινωνησα μεσω σελίδας (δεν ειδε ποιος ημουν αρχικα) Ζητάω αποδειξη μου απαντάει (ναι αμέ) Του λέω παραγγελία και μου λέει δε το εχετε στείλει πισω; Του λεω οχι Μου λέει "αφου σας ειπα μπορειτε να το στειλετε πίσω" Και του λεω οτι δε δεχομαι να πληρώσω μεταφορικά Και μου λέει να τα βάλω σε αυτον τα μεταφορικά τοτε. .. Για αποδειξη τιποτα. Αν μου δωσει τα λεφτα πισω θα ειμαι οκ. Αν θες να το τραβήξεις το θέμα τυπωνεις το αποδεικτικό πληρωμής κ τον καρφωνεις κανονικά. Στον έλεγχο θα ψάξουν την ταμειακη του για τη συγκεκριμένη συναλλαγή κ αν δεν την βρουν την έκανε ο μάγκας.Οσο για τα μεταφορικά από τη στιγμή που είναι λάθος του καταστήματος εννοείται ότι δεν τα αναλαμβανεις εσύ.Αφού όπως λες υπάρχουν κ ανάλογες αρνητικές κριτικές δεν πρόκειται να ξεμπλεξεις εύκολα με τον συγκεκριμένο. Για μένα μια κλήση στο ΣΔΟΕ είναι μονόδρομος. Κ αστον να ψάχνεται... To σδοε δεν ασχολείται με αυτα απο οτι εμαθα. θελει σε ειδικό τμήκα με την ελπίδα να γίνει καποτε ο ελεγχος..
bill999r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω κάνει ποτέ καταγγελία και δεν ξέρω ποσος χρόνος μεσολαβει μέχρι τον έλεγχο. Αν θες να το συνεχίσεις πάρε τους ένα τηλ στο 2103401113 και ρώτα τι γίνεται στην περίπτωση σου
Mau/Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι με αγνοεί πλέον και δεν ειμαι παιδάκι να τον παίρνω απο άλλο τηλέφωνο.. Φιλε αν δεν ησουν παιδάκι θα ειχες παει απο το μαγαζι του παρέα με την αστυνομία και θα τον ειχαν παρει σηκωτό για αυτόφωρο μιας και η μη έκδοση αποδείξεων ειναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με τουλάχιστον δυο μήνες φυλακή.
ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλε αν δεν ησουν παιδάκι θα ειχες παει απο το μαγαζι του παρέα με την αστυνομία και θα τον ειχαν παρει σηκωτό για αυτόφωρο μιας και η μη έκδοση αποδείξεων ειναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με τουλάχιστον δυο μήνες φυλακή. Δε μπορώ να παω βολτα στο μαγαζί γιατι ειναι 500 χιλιομετρα μακρια και η αγορά έγινε οπως ειπα απο μακριά δεν ημουν με φυσικη παρουσία και αυτο θελει καταγγελία. Και λογιστή που ρώτησα μου ειπε οτι έχει περιθώριο να τη βγάλει ακομα.
haris_216 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορώ να παω βολτα στο μαγαζί γιατι ειναι 500 χιλιομετρα μακρια και η αγορά έγινε οπως ειπα απο μακριά δεν ημουν με φυσικη παρουσία και αυτο θελει καταγγελία. Και λογιστή που ρώτησα μου ειπε οτι έχει περιθώριο να τη βγάλει ακομα. Περιθώριο να τη βγάλει μετά έχει μόνο στην περίπτωση που ήδη σου έχει στείλει το προϊόν με άλλο παραστατικό πχ δελτίο αποστολής. Γενικά για να φτάσει κάτι στα χέρια σου πρέπει να συνοδεύεται από απόδειξη πώλησης (όχι κωλ...χαρτο) ή δελτίο αποστολής
gr1goris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα ενα προϊόν απο ελληνικό καταστημα μέσω eshop. Παρέλαβα το δέμα και δεν είχε μέσα αποδειξη όπως συμβαίνει σε όλα οσα εχω πάρει απο Ελλάδα. Τη ζητησα απο τον εμπορο αλλά δε μου απαντάει πλεον ούτε στα email (επιλεκτικά σε μενα) Δεν έχω όρεξη να κανω σα παιδάκι να τον παίρνω απο άλλα νουμερα κτλ.. Δυστυχως σε τετοιες υποθεσεις δεν ασχολούνται. Πιθανον να εχει κοψει και να μη μου τη δινει για πλακα Νομιζω οτι μας δουλευης ειναι δυνατον να μην σου δινουν αποδειξη τα διαφορα eshop που ψωνιζεις δεν γίνονται αυτα , εκτως των αλλον η αποδειξη ειναι και η εγγύησή του προιοντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα