Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνεις τον αριθμό η το ποσό που είναι υπολοίπο από την κάρτα που έβαλες;

To ποσό, για να χάσεις τον αριθμό δεν πρέπει να βάλεις κάρτα για 1 χρόνο νομίζω, σου λέει στις πληροφορίες πότε λήγει η σύνδεσή σου.

Δημοσ.

Αυτό για ανανέωση 5€ από την εφαρμογή δεν έχω καταλάβει τι εννοούν, στην εφαρμογή του whats up διαχειρίζεσαι χρήματα που έχεις ήδη βάλει στο κινητό

Στην εφαρμογη εχεις δυνατοτητα να κανεις ανανεωση με χρεωστικη ή παυπαλ.

Το υπολοιπο χανεις

Δημοσ.

To ποσό, για να χάσεις τον αριθμό δεν πρέπει να βάλεις κάρτα για 1 χρόνο νομίζω, σου λέει στις πληροφορίες πότε λήγει η σύνδεσή σου.

Το πόσο δεν ήταν στους 6 μήνες; 

Όταν λες πληροφορίες που εννοείς; 

Δημοσ.

Το πόσο δεν ήταν στους 6 μήνες; 

Όταν λες πληροφορίες που εννοείς; 

Ήταν στους 6, μετά πήγε στους 4 και τώρα στους 3, σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα πάει και στον 1...

​Πληροφορίες εννοώ στο 1314, πατάς 2 και σου λέει, αν κι εγώ που το τσέκαρα τώρα μου λέει ότι λήγει σ'ένα μήνα η σύνδεσή μου, ενώ είχα βάλει κάρτα πριν 3 μήνες, δεν ξέρω μήπως το άλλαξαν κι αυτό...

​Μάλιστα και όπως είδα στο site τους όντως χάνεις τον αριθμό στους 13 μήνες, όμως αυτό που άλλαξαν είναι ότι στους 4 μήνες σου κάνουν φραγή εξερχομένων και εισερχομένων κλήσεων, το νταβατζιλίκι συνεχίζεται...

Από το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%. Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου.

Στους 4 μήνες (120 ημέρες) χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου.

Δημοσ.

Στους 3 μήνες χάνεις το υπόλοιπο που έχεις. Στους 4 μπαίνει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων (εξερχόμενες δεν μπορείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς αν δεν έχεις χρήματα μέσα). Στον 1 χρόνο χάνεις τον αριθμό.

Δημοσ.

Ήταν στους 6, μετά πήγε στους 4 και τώρα στους 3, σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα πάει και στον 1...

​Πληροφορίες εννοώ στο 1314, πατάς 2 και σου λέει, αν κι εγώ που το τσέκαρα τώρα μου λέει ότι λήγει σ'ένα μήνα η σύνδεσή μου, ενώ είχα βάλει κάρτα πριν 3 μήνες, δεν ξέρω μήπως το άλλαξαν κι αυτό...

Στους 3 μήνες χάνεις το υπόλοιπο που έχεις. Στους 4 μπαίνει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων (εξερχόμενες δεν μπορείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς αν δεν έχεις χρήματα μέσα). Στον 1 χρόνο χάνεις τον αριθμό.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ενημέρωση. είχα μείνει στους 6 μήνες και έβαζα κάρτα να 4 μήνες περίπου...Πω, τι λαμογια είναι αυτά @@@ Όλα αυτά επιτρέποντα από τον νόμο;

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα ένα παλιό κινητό που παίρνει την κλασσική sim. Πριν 1 χρόνο περίπου πήρα καινούριο που έπαιρνε όμως micro-sim. Επειδή περιστασιακά πάω σε αμπέλια ή άλλες χειρωνακτικές εργασίες, δεν θέλω να παίρνω το καινούριο κινητό μαζί μου για να μην το χτυπήσω πουθενά, και σκέφτηκα να χρησιμοποιώ και τα 2, παλιό και καινούριο, με το ίδιο νούμερο. Πήγα στο ΟΤΕShop και ζήτησα twin-sim, 2 κάρτες sim με το ίδιο νούμερο (μια κανονική και μια micro). Πλήρωσα 10 ευρώ και για τις 2, δηλαδή 5 ευρώ η μία. Αυτό έγινε περίπου πριν 1 χρόνο τέτοιο καιρό, τώρα δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...