Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή στέλνω σπάνια και όταν στέλνω πάντα διαλέγω κουριερ, με ταχυδρομείο παίζει να στείλω δέμα με έξοδα του παραλήπτη;

Δημοσ.

Μόνο αντικαταβολή και να προσθέσεις εκεί τα έξοδα (αφού τα έχεις πληρώσει εσύ). Αυτό που κάνουν οι κούριερ που στέλνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα κατά 99% δεν γίνεται στα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Μόνο αντικαταβολή και να προσθέσεις εκεί τα έξοδα (αφού τα έχεις πληρώσει εσύ). Αυτό που κάνουν οι κούριερ που στέλνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα κατά 99% δεν γίνεται στα ΕΛΤΑ.

Αν το πάω σε ΕΛΤΑ κουριερ; λογικά θα γίνεται

Δημοσ.

Ναι αλλά εκεί είναι σαν κούριερ οι χρεώσεις κλπ.

Καλά θα ρωτήσω τον αγοραστή τι θέλει και θα δούμε.. Δεν μου έβαλε έξοδα αποστολής γιαυτό.

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς αν διαλέξεις κούριερ ελτα και να προσθέσεις την χρέωση στην αρχική τιμή δλδ στην αντικαταβολή π.χ.

Δημοσ.

μπορείς αν διαλέξεις κούριερ ελτα και να προσθέσεις την χρέωση στην αρχική τιμή δλδ στην αντικαταβολή π.χ.

Εχω πάρει τα χρήματα... :)

Δημοσ.

Εχω πάρει τα χρήματα... :)

σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις τον οικονομικό τρόπο αποστολής φαντάζομαι  :)  

Δημοσ.

σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις τον οικονομικό τρόπο αποστολής φαντάζομαι :)

Ποιος είναι και πόσο πάει;

Δημοσ.

Το πιο οικονομικο σε δεμα ειναι τωρα στα 2.70 αν θυμαμαι,με παραλαβη απο το καταστημα.

Θα του πω να βάλει ακόμα 3 ευρώ τότε..

Δημοσ.

Η πας στα ελτα πορτα πορτα,με 5 ευρω χρεωση παραληπτη και παλι παραλαβη απο το καταστημα.

Δηλαδή πάω το αφήνω και πληρώνει 5 ο παραλήπτης; θα τον ρωτήσω μήπως θέλει έτσι.

Δημοσ.

Η πας στα ελτα πορτα πορτα,με 5 ευρω χρεωση παραληπτη και παλι παραλαβη απο το καταστημα.

Η υπηρεσια πόρτα πόρτα είναι μέσω ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ κουριερ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...