aristos12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ξάδελφος εχει μιά μικρή καφετέρια σέ ενα κατσικοχώρι κάπου στήν κεντρική ελλάδα .... από ενα διπλανό χωριό σχεδόν κάθε απόγευμα ερχεται ενας αγριάνθρωπος κυριολεκτικά καί σέ τρόπους καί σέ εμφάνιση ,καί παραγγέλνει καφέ η μπύρες καί ενοχλεί τούς υπόλοιπους 10-15 πελάτες... ο ξάδελφος τού λέει κύριε δέν σέ θέλω στό μαγαζί μου γιατί δέν σέ θέλουν καί οι υπόλοιποι πελάτες , αλλά καί εγώ γιατί δέν μού αρέσεις σάν χαρακτήρας σάν ανθρωπος αλλά καί μυρίζεις εντονα ασχημα καί ολοι οι υπόλοιποι διαμαρτύρονται συνέχεια...ασε πού παραγγέλνεις 2 μπύρες πληρώνεις μόνο τήν μία καί γιά την αλλη λές ειναι κερασμένη από τό μαγαζί ? ? εχει μπλέξει ο ξάδελφος και οταν τού ειπε μήν ξανάρθεις στό μαγαζί μου δέν πρόκειται νά σέ σερβίρω τού ειπε ο αλλος μέ υποστηρίζει ο νόμος ....
akpe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ποδήλατο έχει;Νομίζω υπό κάποιες συνθήκες μπορεί να του αρνηθεί την είσοδο (όχι φάση φεις κοντρόλ σε μπιτσόμπαρο) αλλά δεν είμαι και τόσο σχετικός, καλύτερα να απαντήσει κάποιος που είναι
Lanike71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, έχει το δικαίωμα άρνησης. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως μετά, με τον αγριάνθρωπο...
txcellas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλύτερα με τρόπο να τα βρει μαζί με αυτόν τον νεανταρταλ παρά στον τσαμπουκά. Τουλάχιστον αν ήμουν εγώ ο επιχειρηματίας αυτό θα έκανα! Θα του κερνουσα πχ μια μπυρα με την προϋπόθεση να είναι κύριος. Όχι στα άκρα πρώτου εξαντληθούν όλες οι περιπτώσεις ανοχής!
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 2 τέτοιους και καθάρισε ο ξάδερφος. https://www.youtube.com/watch?v=Deeusdh55nw 2
Shadows Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γτ δεν τον κερναει αλλες 5-6 μπυριτσες και 2-3 ποικιλλιες να τιγκαρει ο αγριανθρωπος να την πεσει για υπνο? 1
EvilEyes Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ας τον αφήσει να πιει μια δυο μπύρες και μετά να καλέσει την αστυνομία να τον μαζέψει με την αιτιολογία ότι είναι μεθυσμένος και παρεκτρεπεται. 1
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πάλι πρόβλημα ο aristos. Μα τι πρωτότυπο! 7
vairass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνε φίλο τον εχθρό για να κερδίσεις την μάχη. 5
vision Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 και που αλλού να πάει; Τα κατσικοχώρια έχουν 1-2 καφενεία. Το δρομολόγιό του θα είναι από το ένα στο άλλο. Ας του ξηγηθεί μια φορά, αν δεν παίρνει χαμπάρι, ας μην του σερβίρει, κι ας τον αφήσει να φέρει την αστυνομία αυτός...αν τολμάει. Δεν χρειάζονται φωνές, τρόπος χρειάζεται, στα κατσικοχώρια βέβαια, ακούς πολλά μπεεεε
Whitefanged Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ο πελάτης είναι ρυπαρός, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορούν να αρνηθούν την εξυπηρέτηση. Κάπου θυμάμαι να διαβάζω το παραπάνω, αλλά δεν θυμάμαι που 1
valkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 E ας φέρει τον νόμο αφού τον υποστηρίζει. Για να δουμε
Alphaleader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν η μπυρα οπως λεει ο φιλος μας, ειναι "κερασμενη απο το μαγαζι" καλεις χωρις αλλη προειδοποιηση την αστυνομια να καταγραφει το περιστατικο και απο εκει και πέρα ναι... εφοσον δημιουργει θέμα τον πετάς εκτός και αν θελει ας σε παει στα δικαστηρια. 1
duende Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν η μπυρα οπως λεει ο φιλος μας, ειναι "κερασμενη απο το μαγαζι" καλεις χωρις αλλη προειδοποιηση την αστυνομια να καταγραφει το περιστατικο και απο εκει και πέρα ναι... εφοσον δημιουργει θέμα τον πετάς εκτός και αν θελει ας σε παει στα δικαστηρια. καλη τυχη με τον γιδοβοσκο αν κανει κατι τετοιο, στη καλυτερη θα του ερθει την αλλη μερα με το δικαννο
Invader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως είναι ξάδερφος του ανταγωνιστικού καφενείου;Τέτοιες κατινιές είναι συνηθισμένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα