Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω έναν μεγάλο κάδο, να τον έχω μέσα στο σπίτι για να ρίχνω μέσα τα διάφορα της ανακύκλωσης. Έχει κανένας τίποτα τέτοιο στο σπίτι του; Επειδή θα είναι μέσα στο σπίτι απλώς αναφέρω πως πρέπει να είναι κάτι καλαίσθητο κλπ. αντιλαμβάνεστε.  :-)

Δημοσ.

Προφανώς και δεν απαντώ στο ερώτημά σου (περί κάδου) αλλά είπα να σου δώσω μια εναλλακτική.

Εγώ έχω στο μπαλκόνι μια μεγάλη τσάντα (αυτές τις επαναχρησιμοποιούμενες από supermarket) κρεμασμένη και την οποία γεμίζω με τα της ανακύκλωσης.

Όταν ψιλογεμίσει (άλλοτε σε 3 μέρες άλλοτε σε 10) πάω και την αδειάζω στον κάδο (ευτυχώς είναι κοντά) και ξανά απ' την αρχή

• Like 1
Δημοσ.

Ανελκυστήρα έχεις;

Έχω!

Προφανώς και δεν απαντώ στο ερώτημά σου (περί κάδου) αλλά είπα να σου δώσω μια εναλλακτική.

Εγώ έχω στο μπαλκόνι μια μεγάλη τσάντα (αυτές τις επαναχρησιμοποιούμενες από supermarket) κρεμασμένη και την οποία γεμίζω με τα της ανακύκλωσης.

Όταν ψιλογεμίσει (άλλοτε σε 3 μέρες άλλοτε σε 10) πάω και την αδειάζω στον κάδο (ευτυχώς είναι κοντά) και ξανά απ' την αρχή

Mε τις βροχές κ τις υγρασίες βρε φίλε, τι κάνεις εκεί έξω στο μπαλκόνι;

Δημοσ.

Φτιαξε μονος σου ενα καδο απο ξυλο , 2 σε ενα καλυτερα, με δυο πενταλ για να μην λερωνεσαι.Και μεσα μεγαλες σακουλες κηπου.Mπογια/λουστρο εξωτερικου χωρου και βαλτο στο μπαλκονι.Στο βαψιμο , στα χρωματα και στο σχεδιο δεν υπαρχουν περιορισμοι.Μπορει να ειναι απο σουπερ καλαισθητο μεχρι μαπα.

Αντι να ρωτας επρεπε να ειχες ξεκινησει ηδη την κατασκευη.Με απογοητευσες zoranb  :(

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω έναν μεγάλο κάδο, να τον έχω μέσα στο σπίτι για να ρίχνω μέσα τα διάφορα της ανακύκλωσης. Έχει κανένας τίποτα τέτοιο στο σπίτι του; Επειδή θα είναι μέσα στο σπίτι απλώς αναφέρω πως πρέπει να είναι κάτι καλαίσθητο κλπ. αντιλαμβάνεστε.  :-)

Οι τσάντες / κάδοι για άπλυτα ρουχα ειναι μια χαρά για τη χρήση αυτή.

Προτίμησε να ειναι freestanding & με χερούλια για να βολεύει στη μεταφορά

Random παράδειγμα :

http://www.kitchenstuffplus.com/ksp-soho-laundry-hamper-with-removable-bag-grey

Ειχα παρει το δικό μου από IKEA, 5-10 ευρώ, πολύ καιρό πριν.

Α, και φρόντισε να ειναι καθαρά και στεγνά όλα τα ανακυκλώσιμα αν δεν θελεις να κάνεις το σπίτι σου μυρωδάτη χωματερή.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα βλέπω αρχίσαμε το δούλεμα κιόλας!

Σοβαρα.Στο εσωτερικο των καδων βαλε εξτρα επενδυση απο κεινο το πλαστικο σε ρολο που πουλανε στα χρωματοπωλεια-σιδεραδικα σε περιπτωση που σκιστει η σακουλα που θα βαλεις.Φτιαχτο απο σανιδες,κανε κανα σχεδιακι , καμμια διχρωμια.Ενταξει και μεσα στο σπιτι μπαινει,αλλα ειναι ογκωδες.

Αλλιως.. αγοραζεις υφασματινο η καμμια πλαστικουρα  :-(

Δημοσ.

Έχω!

Mε τις βροχές κ τις υγρασίες βρε φίλε, τι κάνεις εκεί έξω στο μπαλκόνι;

Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν έχω κάποιο θέμα αφού το μπαλκόνι έχει...ταβάνι (όπως τα περισσότερα :-) ).

Η τσάντα είναι κρεμασμένη σε ένα γάντζο στον τοίχο κι εκεί βάζω χαρτιά, πλαστικά, συσκευασίες, κλπ.

Μόνο τα γυαλιά δεν βάζω, αφού γι' αυτά  έχουμε ξεχωριστό κάδο στην περιοχή, και όταν προκύψει κάτι (κυρίως κάνα σπασμένο ποτήρι/μπουκάλι) το βάζω πρόχειρα σε μια απλή σακούλα και με πρώτη ευκαιρία πάει στον ειδικό κάδο

Δημοσ.

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα πισω και στα στα πλαινα των καδων (οχι παντου, να μεινει λιγο επιφανεια  για να αναδειχθει το ξυλο ) μπορει να μπει καλαμωτη για αναρριχωμενα.

Η να  φτιαξεις μια επιφανεια οπου θα κρεμονται γλαστρακια με μυρωδικα φυτα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σήμερα στα IKEA οπότε δεν βάζω link.

Απλά βρες μια που να έχει λαβές μεταφοράς και αποσπώμενη βάση στήριξης.

Παρε μια φωτό απο τη δική μου τσάντα με τον σκελετό της, έτοιμη για άδειασμα.

post-417060-0-58899200-1506163675_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει ένα μεγάλο τέτοιο και ένα μικρό και τα έχω στη κουζίνα. Τώρα αν τα λες καλαίσθητα δεν ξέρω αλλά με έχει βολέψει.

sortera-waste-sorting-bin-with-lid-white

Αυτό είναι http://www.ikea.com/gb/en/products/small-storage-organisers/waste-sorting-bins/sortera-waste-sorting-bin-with-lid-white-art-70255899/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λινκ που έδωσα τα γράφει όλα αυτά. Αλλά δες στο ελληνικό, εκεί που λέει πληροφορίες προϊόντος.

Αυτό είναι το μεγάλο:
http://www.ikea.gr/apothikeusi-mikron-pragmaton/dialogi-aporrimmaton/sortera-kados-diax-moy-skoypidiwn-m-kapaki-37344/70255899/

Επεξ/σία από mary
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...