zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω έναν μεγάλο κάδο, να τον έχω μέσα στο σπίτι για να ρίχνω μέσα τα διάφορα της ανακύκλωσης. Έχει κανένας τίποτα τέτοιο στο σπίτι του; Επειδή θα είναι μέσα στο σπίτι απλώς αναφέρω πως πρέπει να είναι κάτι καλαίσθητο κλπ. αντιλαμβάνεστε.
haris_216 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και δεν απαντώ στο ερώτημά σου (περί κάδου) αλλά είπα να σου δώσω μια εναλλακτική. Εγώ έχω στο μπαλκόνι μια μεγάλη τσάντα (αυτές τις επαναχρησιμοποιούμενες από supermarket) κρεμασμένη και την οποία γεμίζω με τα της ανακύκλωσης. Όταν ψιλογεμίσει (άλλοτε σε 3 μέρες άλλοτε σε 10) πάω και την αδειάζω στον κάδο (ευτυχώς είναι κοντά) και ξανά απ' την αρχή 1
zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ανελκυστήρα έχεις; Έχω! Προφανώς και δεν απαντώ στο ερώτημά σου (περί κάδου) αλλά είπα να σου δώσω μια εναλλακτική. Εγώ έχω στο μπαλκόνι μια μεγάλη τσάντα (αυτές τις επαναχρησιμοποιούμενες από supermarket) κρεμασμένη και την οποία γεμίζω με τα της ανακύκλωσης. Όταν ψιλογεμίσει (άλλοτε σε 3 μέρες άλλοτε σε 10) πάω και την αδειάζω στον κάδο (ευτυχώς είναι κοντά) και ξανά απ' την αρχή Mε τις βροχές κ τις υγρασίες βρε φίλε, τι κάνεις εκεί έξω στο μπαλκόνι;
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Φτιαξε μονος σου ενα καδο απο ξυλο , 2 σε ενα καλυτερα, με δυο πενταλ για να μην λερωνεσαι.Και μεσα μεγαλες σακουλες κηπου.Mπογια/λουστρο εξωτερικου χωρου και βαλτο στο μπαλκονι.Στο βαψιμο , στα χρωματα και στο σχεδιο δεν υπαρχουν περιορισμοι.Μπορει να ειναι απο σουπερ καλαισθητο μεχρι μαπα. Αντι να ρωτας επρεπε να ειχες ξεκινησει ηδη την κατασκευη.Με απογοητευσες zoranb 2
zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έλα βλέπω αρχίσαμε το δούλεμα κιόλας!
jakis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω έναν μεγάλο κάδο, να τον έχω μέσα στο σπίτι για να ρίχνω μέσα τα διάφορα της ανακύκλωσης. Έχει κανένας τίποτα τέτοιο στο σπίτι του; Επειδή θα είναι μέσα στο σπίτι απλώς αναφέρω πως πρέπει να είναι κάτι καλαίσθητο κλπ. αντιλαμβάνεστε. Οι τσάντες / κάδοι για άπλυτα ρουχα ειναι μια χαρά για τη χρήση αυτή. Προτίμησε να ειναι freestanding & με χερούλια για να βολεύει στη μεταφορά Random παράδειγμα : http://www.kitchenstuffplus.com/ksp-soho-laundry-hamper-with-removable-bag-grey Ειχα παρει το δικό μου από IKEA, 5-10 ευρώ, πολύ καιρό πριν. Α, και φρόντισε να ειναι καθαρά και στεγνά όλα τα ανακυκλώσιμα αν δεν θελεις να κάνεις το σπίτι σου μυρωδάτη χωματερή. 1
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έλα βλέπω αρχίσαμε το δούλεμα κιόλας! Σοβαρα.Στο εσωτερικο των καδων βαλε εξτρα επενδυση απο κεινο το πλαστικο σε ρολο που πουλανε στα χρωματοπωλεια-σιδεραδικα σε περιπτωση που σκιστει η σακουλα που θα βαλεις.Φτιαχτο απο σανιδες,κανε κανα σχεδιακι , καμμια διχρωμια.Ενταξει και μεσα στο σπιτι μπαινει,αλλα ειναι ογκωδες. Αλλιως.. αγοραζεις υφασματινο η καμμια πλαστικουρα
haris_216 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω! Mε τις βροχές κ τις υγρασίες βρε φίλε, τι κάνεις εκεί έξω στο μπαλκόνι; Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν έχω κάποιο θέμα αφού το μπαλκόνι έχει...ταβάνι (όπως τα περισσότερα ). Η τσάντα είναι κρεμασμένη σε ένα γάντζο στον τοίχο κι εκεί βάζω χαρτιά, πλαστικά, συσκευασίες, κλπ. Μόνο τα γυαλιά δεν βάζω, αφού γι' αυτά έχουμε ξεχωριστό κάδο στην περιοχή, και όταν προκύψει κάτι (κυρίως κάνα σπασμένο ποτήρι/μπουκάλι) το βάζω πρόχειρα σε μια απλή σακούλα και με πρώτη ευκαιρία πάει στον ειδικό κάδο
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα πισω και στα στα πλαινα των καδων (οχι παντου, να μεινει λιγο επιφανεια για να αναδειχθει το ξυλο ) μπορει να μπει καλαμωτη για αναρριχωμενα. Η να φτιαξεις μια επιφανεια οπου θα κρεμονται γλαστρακια με μυρωδικα φυτα
zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Random παράδειγμα : http://www.kitchenstuffplus.com/ksp-soho-laundry-hamper-with-removable-bag-grey Ωραίο αυτό! Ειχα παρει το δικό μου από IKEA, 5-10 ευρώ, πολύ καιρό πριν. Τι ακριβώς από το ΙΚΕΑ?
jakis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει σήμερα στα IKEA οπότε δεν βάζω link. Απλά βρες μια που να έχει λαβές μεταφοράς και αποσπώμενη βάση στήριξης. Παρε μια φωτό απο τη δική μου τσάντα με τον σκελετό της, έτοιμη για άδειασμα. 1
mary Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω πάρει ένα μεγάλο τέτοιο και ένα μικρό και τα έχω στη κουζίνα. Τώρα αν τα λες καλαίσθητα δεν ξέρω αλλά με έχει βολέψει. Αυτό είναι http://www.ikea.com/gb/en/products/small-storage-organisers/waste-sorting-bins/sortera-waste-sorting-bin-with-lid-white-art-70255899/ 2
zoranb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μεγέθους είναι αυτά τα δύο; Μπας κι έχεις κανά link με το πραγματικό προϊόν να δω διαστάσεις κλπ.;
mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το λινκ που έδωσα τα γράφει όλα αυτά. Αλλά δες στο ελληνικό, εκεί που λέει πληροφορίες προϊόντος.Αυτό είναι το μεγάλο:http://www.ikea.gr/apothikeusi-mikron-pragmaton/dialogi-aporrimmaton/sortera-kados-diax-moy-skoypidiwn-m-kapaki-37344/70255899/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από mary 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα