Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να βγάλω μια πιστωτική για να μπορώ να παίρνω πράγματα με δόσεις. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια; Έχω και πάσο σε ισχύ άρα και κάποια φοιτητική θα βόλευε. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

...άρα δεν πρόκειται να εγκριθεί θα έλεγα εγώ.

Άλλο ρώτησα, το αν θα εγκριθεί ή όχι είναι άλλη υπόθεση κι αν δε κάνω αίτηση δε θα μάθω ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ρώτησα, το αν θα εγκριθεί ή όχι είναι άλλη υπόθεση κι αν δε κάνω αίτηση δε θα μάθω ποτέ.

Sorry τότε.

Σου προτείνω τη "Σπουδάζω" της Εθνικής, επειδή έχει δυνατότητα υπερανάληψης.

Δημοσ.

Kανε αιτηση για black american express τοτε.

Ποτε δεν ξερεις.

• Like 2
Δημοσ.

Sorry τότε.

Σου προτείνω τη "Σπουδάζω" της Εθνικής, επειδή έχει δυνατότητα υπερανάληψης.

No prob φίλε,

Το googlαρα και μου βγάζει ότι είναι δάνειο, έχει και κάρτα με το ίδιο brand name?

Kανε αιτηση για black american express τοτε.

Ποτε δεν ξερεις.

Έχω πέσει κάτω και σπαρταράω απ' τα γέλια 

• Like 1
Δημοσ.

No prob φίλε,

Το googlαρα και μου βγάζει ότι είναι δάνειο, έχει και κάρτα με το ίδιο brand name?

Στην ουσία η πιστωτική κάρτα μια μορφή δανείου είναι και αυτή.

Και ναι, δάνειο είναι, το ποσό που θα σου εγκριθεί πιστώνεται στο λογαριασμό σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις αγορές με τη κάρτα σου.

Δημοσ.

Καλυτερα θα ελεγα να βγαλεις μια χρεωστικη - Debit. Εγω εχω της Πειραιως και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Κανω αγορες οπου θελω (εξωτερικο) μεχρι 600 ευρω τη μερα. Μπορεις να παρεις να ρωτησεις. Πιστευω οτι θα στη βγαλουν παρολο που δεν δηλωνεις εισοδημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλυτερα θα ελεγα να βγαλεις μια χρεωστικη - Debit. Εγω εχω της Πειραιως και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Κανω αγορες οπου θελω (εξωτερικο) μεχρι 600 ευρω τη μερα. Μπορεις να παρεις να ρωτησεις. Πιστευω οτι θα στη βγαλουν παρολο που δεν δηλωνεις εισοδημα.

Ξαναδιάβασε το αρχικό post.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς όσο και να δοκιμάσεις αν δεν έχεις στην ξεφτίλα (μπορεί να λέω και λίγα) 9000 ευρώ ετήσιο εισόδημα  κάρτα δεν θα δεις...

(τα 9000 ευρώ δεν προκύπτουν απο το δούλεψες σε internet cafe 3 μήνες και έβγαλες πχ 750 ευρώ και άρα είσαι εντάξει θα πρέπει να έχεις σταθερή δουλειά πχ μηχανικός σε συνεργείο, γραμματέας σε γραφείο κτλ που να σε πληρώνει τόσα για αρκετό καιρό)

Είναι ένα μέτρο υποανάπτυξης για να γίνουμε Ζιμπάμπουε(η οποία νομίζω μας έχει ήδη ξεπεράσει οπότε θα πρέπει να σκεφτώ άλλη χώρα)  0 πίστωση σε πολίτες και επιχειρήσεις εκτός αν είναι τόσο πλούσιες που δεν χρειάζονται πίστωση εξ αρχής τότε οκ τους δίνουν.

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο και να δοκιμάσεις αν δεν έχεις στην ξεφτίλα (μπορεί να λέω και λίγα) 9000 ευρώ ετήσιο εισόδημα κάρτα δεν θα δεις...

(τα 9000 ευρώ δεν προκύπτουν απο το δούλεψες σε internet cafe 3 μήνες και έβγαλες πχ 750 ευρώ και άρα είσαι εντάξει θα πρέπει να έχεις σταθερή δουλειά πχ μηχανικός σε συνεργείο, γραμματέας σε γραφείο κτλ που να σε πληρώνει τόσα για αρκετό καιρό)

Είναι ένα μέτρο υποανάπτυξης για να γίνουμε Ζιμπάμπουε(η οποία νομίζω μας έχει ήδη ξεπεράσει οπότε θα πρέπει να σκεφτώ άλλη χώρα) 0 πίστωση σε πολίτες και επιχειρήσεις εκτός αν είναι τόσο πλούσιες που δεν χρειάζονται πίστωση εξ αρχής τότε οκ τους δίνουν.

Το να δίνουν πιστωτική σε άτομα που είναι πιθανό να μπορούν να την πληρώνουν είναι τέτοιο μετρό?

Έπρεπε ακόμα να δίνουν σε όποιον περνάει την πόρτα της τράπεζας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...