29gk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειαζεται κανενα εξτρα χαρτι απο τη στιγμη που υπαρχει το συμβολαιο το οποιο και πιστοποιει το "καλως" και για τους δυο. Και για τον ενοικιαστη δηλαδη που βρηκε το σπιτι της αρεσκειας του ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και ΥΠΕΓΡΑΨΕ αλλα και για τον ιδιοκτητη που ειδε τις απαιτησεις του ( τις οικονομικες πρωτα αλλα και αλλες ) να ικανοποιουνται και επισης ΥΠΕΓΡΑΨΕ. Και για να ειμαι και ειλικρινης, πολυ φοβαμαι πως η ΕΞΤΡΑ υπογραφη, η αλληλογραφια και γενικα ενας τετοιος γραπτος "διαλογος" μαλλον κακο πιθανον να κανει στο ιδιοκτητη παρα καλο.
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 κι αν αύριο μεθαύριο δεν της αρέσει ας πούμε ο πάγκος ή τα πλακάκια του μπάνιου θα τα λλάξετε όλα και θα τα χρεωθεί ο ιδιοκτήτης; περίεργο μου φαίνεται
DrLo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αν την αλλαγή τη ζήτησε ο ενοικιαστής και δεν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης να το κανει, συμφωνείται και για το αν το ενοίκιο θα παραμείνει ή όχι το ίδιο και τα βάζει αυτή. Τη πληρωμή πρέπει κανονικά να την κάνει ο παραγωγός/ιδιοκτήτης ΑΛΛΑ θεωρητικά το όφελος - σε κάθε προιόν - το πληρώνει στο τέλος ο καταναλωτής/ενοικιαστής. Αν δεν την απασχολεί ιδιαίτερα το κόστος μπορεί φυσικά να δεχθεί να το νοικιάσει με το ίδιο ενοίκιο. κι αν αύριο μεθαύριο δεν της αρέσει ας πούμε ο πάγκος ή τα πλακάκια του μπάνιου θα τα λλάξετε όλα και θα τα χρεωθεί ο ιδιοκτήτης; περίεργο μου φαίνεται Εγώ κατάλαβα ότι θα ζητήσε από τον ιδιοκτήτη να τα αλλάξει προκειμένου να της "κάνει" το διαμέρισμα και να προχωρήσει στην ενοικίαση. Φυσικά αν το σπίτι έχει ενοικιαστεί ήδη τότε ο ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα και ο ενοικιαστής δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει τα ντουλάπια επειδή δε του αρέσουν. 1
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλαει για ντυσιμο με φυλλο συνηθως 0.7mm μελαμινης -βακελιτη -laminate -mdf... 300ε σαν εργασια μπορει σαν υλικο οχι
bluesattack Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αναμεσα σε νορμαλ ,πολιτισμενους ανθρωπους η εξισωση ειναι απλη.Αισθητικες παρεμβασεις τις πληρωνει ο ενοικιαστης,αφου συννενοηθει με τον ιδιοκτητη,προφανως δεν εχει αλλες αξιωσεις αργοτερα, ουτε προκαλει φθορες στο σπιτι κανοντας undo στις παρεμβασεις αυτες. Αναμεσα σε δικομανεις - ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε-κουτοπονηρους νεοελληνες , η λογικη μπορει να παρει και τα βουνα. Επισης αναμεσα σε πολιτισμενους ανθρωπους επιτρεπονται οι αισθητικες παρεμβασεις.Δεν καταδικαζεται να ζησει καποιος 3 χρονια με ενα χρωμα που σιχαινεται επειδη ο ιδιοκτητης δεν θελει αλλαγες στο ''σπιτι του'' .Για το οποιο εχει απαιτηση να εχει και κλειδι , μην ''τυχει κατι''.
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ κατάλαβα ότι θα ζητήσε από τον ιδιοκτήτη να τα αλλάξει προκειμένου να της "κάνει" το διαμέρισμα και να προχωρήσει στην ενοικίαση. Φυσικά αν το σπίτι έχει ενοικιαστεί ήδη τότε ο ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα και ο ενοικιαστής δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει τα ντουλάπια επειδή δε του αρέσουν. στο αρχικό ποστ λέει πρόσφατα νοίκιασα όχι θα νοικιάσω.. άρα το νοίκιασε ήδη. οπότε σημαίνει ότι της άρεσε :/
DrLo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο αρχικό ποστ λέει πρόσφατα νοίκιασα όχι θα νοικιάσω.. άρα το νοίκιασε ήδη. οπότε σημαίνει ότι της άρεσε :/ Ναι δεν αντιλέγω, το έγραψα αν ήταν κάτι που έγινε χθες ας πούμε και δεν έχει "τελειώσει" ακόμα. Αναμεσα σε νορμαλ ,πολιτισμενους ανθρωπους η εξισωση ειναι απλη.Αισθητικες παρεμβασεις τις πληρωνει ο ενοικιαστης,αφου συννενοηθει με τον ιδιοκτητη,προφανως δεν εχει αλλες αξιωσεις αργοτερα, ουτε προκαλει φθορες στο σπιτι κανοντας undo στις παρεμβασεις αυτες. Αναμεσα σε δικομανεις - ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε-κουτοπονηρους νεοελληνες , η λογικη μπορει να παρει και τα βουνα. Επισης αναμεσα σε πολιτισμενους ανθρωπους επιτρεπονται οι αισθητικες παρεμβασεις.Δεν καταδικαζεται να ζησει καποιος 3 χρονια με ενα χρωμα που σιχαινεται επειδη ο ιδιοκτητης δεν θελει αλλαγες στο ''σπιτι του'' .Για το οποιο εχει απαιτηση να εχει και κλειδι , μην ''τυχει κατι''. Εφόσον η αλλαγή αυτή είναι μόνιμη δεν είναι "αισθητική παρέμβαση". Για το χρώμα, ναι θεωρητικά έτσι είναι όπως τα λες ΑΛΛΑ ... ο ενοικιαστής οφείλει να παραδώσει το σπίτι στο χρώμα που το πήρε και θεωρητικά το ίδιο "φρέσκους". Αν πχ νοικιάσει ένα σπίτι με λευκους ή μπεζ-οειδής τοίχους που γενικά είναι αρκετά "κοινά αποδεκτοί" δε μπορει να το αφήσει μετά με πορτοκαλο-λαχανί γιατί μάλλον αυτό θα δυσκολέψει τον ιδιοκτήτη να το νοικιάσει στον επόμενο (ή θα του δημιουργήσει νέο κόστος). έτσι καλό είναι να τον ειδοποιήσει/ρωτήσει, αν ο ιδιοκτήτης φοβάται πχ ότι μπορεί ότι ο ενοικιαστής μπορεί να το παρατήσει έτσι (χωρίς να τους ξαναβάψει) θα πρέπει θεωρώ να του αφήσει "εγγύηση" ποσό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να το ξανακάνει άσπρο. Τα τελευταία χρόνια ακούω από φίλους/γνωστούς τρελλά πράγματα στο θέμα ενοικίαση με τους ανθρώπους να πιστολιάζουν καταστάσεις και να προσπαθούν να βγουν και από πάνω, οπότε με το δίκιο του κανείς γίνεται και λίγο επιφυλακτικός. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τον 666 μάλλον τον πέταξε ο ιδιοκτήτης απο τα παράθυρο και εσείς μιλάτε μόνοι σας 1
bluesattack Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι δεν αντιλέγω, το έγραψα αν ήταν κάτι που έγινε χθες ας πούμε και δεν έχει "τελειώσει" ακόμα. Εφόσον η αλλαγή αυτή είναι μόνιμη δεν είναι "αισθητική παρέμβαση". Για το χρώμα, ναι θεωρητικά έτσι είναι όπως τα λες ΑΛΛΑ ... ο ενοικιαστής οφείλει να παραδώσει το σπίτι στο χρώμα που το πήρε και θεωρητικά το ίδιο "φρέσκους". Αν πχ νοικιάσει ένα σπίτι με λευκους ή μπεζ-οειδής τοίχους που γενικά είναι αρκετά "κοινά αποδεκτοί" δε μπορει να το αφήσει μετά με πορτοκαλο-λαχανί γιατί μάλλον αυτό θα δυσκολέψει τον ιδιοκτήτη να το νοικιάσει στον επόμενο (ή θα του δημιουργήσει νέο κόστος). έτσι καλό είναι να τον ειδοποιήσει/ρωτήσει, αν ο ιδιοκτήτης φοβάται πχ ότι μπορεί ότι ο ενοικιαστής μπορεί να το παρατήσει έτσι (χωρίς να τους ξαναβάψει) θα πρέπει θεωρώ να του αφήσει "εγγύηση" ποσό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να το ξανακάνει άσπρο. Αισθητικη ειναι η παρεμβαση αφου δεν εχει να κανει με την λειτουργικοτητα.Αισθητικη παρεμβαση ειναι η φορμαικα , τι ειναι.Με τα αλλα εννοειται οτι συμφωνω.Και προφανως πρεπει να υπαρχει συννενοηση.Δεν μπορει ο ιδιοκτητης να εχει δωσει ενα καρο λεφτα για βαψιμο και ο αλλος να θελει να το ..περασει ενα χερι .Αλλα απο την αλλη βεβαια δεν μπορει ο ιδιοκτητης να κανει σαν υστερικος για ενα καδρο.Δεν νοικιαζει λευκο κελι φυλακης
deviljin666 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τον 666 μάλλον τον πέταξε ο ιδιοκτήτης απο τα παράθυρο και εσείς μιλάτε μόνοι σας Εγω ειμαι ο ιδιοκτητης Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα τα αλλαξει γιατι "κλωτσησε" οταν της ειπα οτι εγω δεν θελω να τα πειραξω [καθως πριν μπει τα ειχα αναπαλαιωσει (βαψιμο, τριψιμο.. στο φυσικο τους χρωμα) τα ντουλαπια ] και δεν προτιθεμαι να πληρωσω 300€ (περιπου) για κατι που εμενα προσωπικα δε μου αρεσει. Να πω οτι τα ντουλαπια ηταν χαλασμενα θα το σκεφτομουν...
web_assasin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου εσυ δε θες να τα πειραξεις γιατι ανοιξες το θεμα? Εαν δε θες να παει τσαμπα η δουλεια δεν υπηρχε λογος να ασχοληθεις.Εαν απλα δεν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις τα 300 ειναι αλλο θεμα. Εαν παλι ειναι εκεινη διατεθειμενη να τα χρεωθει ολα χωρις καμια αξιωση στο μελλον,ολα καλα.
deviljin666 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αφου εσυ δε θες να τα πειραξεις γιατι ανοιξες το θεμα? Εαν δε θες να παει τσαμπα η δουλεια δεν υπηρχε λογος να ασχοληθεις. Εαν απλα δεν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις τα 300 ειναι αλλο θεμα. Εαν παλι ειναι εκεινη διατεθειμενη να τα χρεωθει ολα χωρις καμια αξιωση στο μελλον,ολα καλα. Ανοιξα το θεμα γιατι θελω να ενημερωθω ωστε να ειμαι ενας καλος εκμισθωτης και οχι ενας ασχετος. Το ανοιξα γιατι θελω να ενημερωθω σχετικα με το τι με καλυπτει ο νομος και τι μπορω να κανω και τι οχι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από deviljin666
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ανοιξα το θεμα γιατι θελω να ενημερωθω ωστε να ειμαι ενας καλος ενοικιαστης και οχι ενας ασχετος. Το ανοιξα γιατι θελω να ενημερωθω σχετικα με το τι με καλυπτει ο νομος και τι μπορω να κανω και τι οχι. Σπιτονοικοκύρης εννοείς. 1
29gk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Σπιτονοικοκύρης εννοείς. Υπαρχει και η περιπτωση του να μην εχει κανει λαθος, βεβαια...... 1
deviljin666 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια κακο ειναι να ρωτησω? Και ναι ειμαι καχυποπτος. Γιατι να μην ειμαι στους καιρους που διανυουμε? Και για να διωρθωθω συγνωμη για το λαθος μου, εκμισθωτης ηθελα να πω. οχι ενοικιαστης. Εκμισθωτης ειμαι. Στο πρωτο ποστ δεν έλεγες οτι θα στα κανει δωρο; γιατι ξύνισε τοτε που δεν θα πληρώσεις; Προφανως το ειχε σχεδιασει αλλιως.... Οτι αν εγραφε ας πουμε σαν η ενοικιάστρια με τον χρυσοχέρη αδερφό, δεν θα άντεχε την κοινωνική κατακραυγη. Έλεος με την καχυποψία μερικών. Άλλωστε για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει το "εχω έναν φίλο που...." Ο αδερφος της δεν ειπα οτι θα της τα εκανε δωρο. 300€ θα της τα χρεωνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα