vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν για όσους ψάχνεστε αν είναι καλό ή όχι, πήγαμε σήμερα στην πρωινή παράσταση, το εισιτήριο είναι από 8 έως 12 για τα παιδιά και 10 ως 15 για τους μεγάλους ( το ακριβό είναι ΜΠΡΟΣΤΑ). Εχω πάει ως παιδι σε αρκετές παραστάσεις οπότε έχω κάποια εμπειρία , καταρχάς ζώα δεν υπήρχαν σε αυτό το τσίρκο δεν ξέρω αν είναι θετικο η αρνητικό ( για εμένα θετικό). Η παράσταση ξεκινάει όπως σε όλα τα τσίρκο λίγο κάπως περίεργα, μετά το δεύτερο νούμερο όμως σε αποζημιώνει μπορώ να πω 100%...ειδικά στην ώρα του μάγου!! Δεν θα πω κάτι παραπάνω για τον μάγο αλλά σε δευτερόλεπτα ήταν πίσω μου χωρίς να πάρω χαμπάρι... ( υποτίθεται ότι τον περιμένεις να βγει από άλλο σημείο) Τεσπα όλα τα λεφτά είναι ο μάγος και άνετα πήγαινα ξανά μόνο για αυτόν!! ( όποιος έχει πάει ας μας πει την λύση) Λοιπόν σε κάποια φάση κάνει διάλειμμα και τέλος έχει ένα κομμάτι που δεν θα αποκαλύψω Γενικώς για τα λεφτά που ζητάνε τα αξίζουν και οι τιμές σε ποπ Κορν κλπ λογικές. πάρκινγκ θα βρείτε άνετα μιλάμε για μεγάλη περιοχή ( εγώ βρήκα δίπλα). Περιμένω εντυπώσεις για τον μάγο και την λύση!! 1
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα πω κάτι παραπάνω για τον μάγο αλλά σε δευτερόλεπτα ήταν πίσω μου χωρίς να πάρω χαμπάρι... ( υποτίθεται ότι τον περιμένεις να βγει από άλλο σημείο) Είχε δίδυμο αδερφό δηλαδή ε; 6
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είχε δίδυμο αδερφό δηλαδή ε; Το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω έγιναν όλα στο μπαμ.
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις δει το αριστούργημα του cinema που λέγεται 'The Prestige'; http://www.imdb.com/title/tt0482571/?ref_=nv_sr_1 6
papoys1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Α δεν έχω λύση για το μάγο. Και σε μας εδώ στην περιοχή μας (Δήμο Παλλήνης - Γέρακα) από χτές στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Παλλήνης είναι άλλο ένα Ιταλικό τσίρκο (μαννούλα σε αυτά οι Ιταλοί) Εγώ δεν πήγα αλλά πήγε η γυναίκα με την κόρη και την εγγονούλα . Δεν ξέρω τι είδε η εγγονούλα αλλά ήταν τόσο ευχαριστημένη όταν γύρισε τα μάτια της γυάλιζαν από ευχαρίστηση με αγκάλιασε και από τη χαρά της με κρατούσε ένα δύο λεπτά. 'Εριξε πολύ ουρλιαχτό - γέλιο και χορό όπως μου είπαν και μου έδειχνε συνέχεια μία φωτογραφία με τον κλόουν και το μίκυ την οποία δεν αφήνει από τα χέρια της. Μάλλον θα την ξαναστείλω μέχρι της 3 του Οκτώβρη που θα είναι στα μέρη μας. 2
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις δει το αριστούργημα του cinema που λέγεται 'The Prestige'; http://www.imdb.com/title/tt0482571/?ref_=nv_sr_1 Ε ναι το έχω δει. Για πες; Α δεν έχω λύση για το μάγο. Και σε μας εδώ στην περιοχή μας (Δήμο Παλλήνης - Γέρακα) από χτές στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Παλλήνης είναι άλλο ένα Ιταλικό τσίρκο (μαννούλα σε αυτά οι Ιταλοί) Εγώ δεν πήγα αλλά πήγε η γυναίκα με την κόρη και την εγγονούλα . Δεν ξέρω τι είδε η εγγονούλα αλλά ήταν τόσο ευχαριστημένη όταν γύρισε τα μάτια της γυάλιζαν από ευχαρίστηση με αγκάλιασε και από τη χαρά της με κρατούσε ένα δύο λεπτά. 'Εριξε πολύ ουρλιαχτό - γέλιο και χορό όπως μου είπαν και μου έδειχνε συνέχεια μία φωτογραφία με τον κλόουν και το μίκυ την οποία δεν αφήνει από τα χέρια της. Μάλλον θα την ξαναστείλω μέχρι της 3 του Οκτώβρη που θα είναι στα μέρη μας. Ήταν φοβερά για όλους όντως, το τσίρκο το θεωρώ απόλυτη διασκέδαση και αξίζουν τα λεφτά που δίνεις, ίσως πάμε και εμείς ξανά για να δω τον άτιμο μάγο πως το κάνει
papoys1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=o4gHCmTQDVI Δίδυμο αδελφό.Θυμήθηκα την παραπάνω πολύ καλή ταινία. Edit. Έγραφα το ίδιο με τον skiadox 1
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι παίζει το σκέφτηκα χωρίς να θυμηθώ καν την ταινία... Αλλά Οκ αυτό λύνεται... Υπήρχε και κάτι ακόμα που δεν μπορώ να πω θα χαλάσω όσους θέλουν να πάνε.
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Α δεν έχω λύση για το μάγο. Και σε μας εδώ στην περιοχή μας (Δήμο Παλλήνης - Γέρακα) από χτές στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Παλλήνης είναι άλλο ένα Ιταλικό τσίρκο (μαννούλα σε αυτά οι Ιταλοί) Εγώ δεν πήγα αλλά πήγε η γυναίκα με την κόρη και την εγγονούλα . Δεν ξέρω τι είδε η εγγονούλα αλλά ήταν τόσο ευχαριστημένη όταν γύρισε τα μάτια της γυάλιζαν από ευχαρίστηση με αγκάλιασε και από τη χαρά της με κρατούσε ένα δύο λεπτά. 'Εριξε πολύ ουρλιαχτό - γέλιο και χορό όπως μου είπαν και μου έδειχνε συνέχεια μία φωτογραφία με τον κλόουν και το μίκυ την οποία δεν αφήνει από τα χέρια της. Μάλλον θα την ξαναστείλω μέχρι της 3 του Οκτώβρη που θα είναι στα μέρη μας. Μόνο μη δείτε το it : https://www.youtube.com/watch?v=hAUTdjf9rko 1
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=o4gHCmTQDVI Δίδυμο αδελφό.Θυμήθηκα την παραπάνω πολύ καλή ταινία. Edit. Έγραφα το ίδιο με τον skiadox Θα το ξαναδώ να το θυμηθώ!!
unforgiven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά και είναι θετικό το ότι δεν είχε ζώα. Για την ακρίβεια, έχει απαγορευθεί ο βασαβνισμός και εξευτελισμός αγρίων ζώων με αυτόν τον τρόπο. 5
Lazlow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 αν δεν έχει καμιά αρκούδα με ποδήλατο, κανέναν ελέφαντα, καμία τίγρη να πηδάει μέσα στις φωτιές τι να το κάνεις.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ νομίζω ότι έχουν απαγορευτεί τα άγρια ζώα σε τσίρκο πλέον. Παλιά που είχα πάει είχαν, αλλά ήταν αρκετά παλιά. Καλύτερα που δεν έχουν πάντως. 1
David20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις δει το αριστούργημα του cinema που λέγεται 'The Prestige'; http://www.imdb.com/title/tt0482571/?ref_=nv_sr_1 + 1 !!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα την ατυχία να ζήσω στιγμές που με πήγαν μικρό σε τσίρκο της επαρχίας ή ερχόταν στις πλατείες πλανόδια αυτοσχέδια mini-τσίρκο. Ευτυχώς είχα από μικρός την αντίληψη για το πόσο βασανισμένα και δυστυχισμένα είναι τα ζώα και ζήτησα να μην με ξαναπάνε. Την ίδια στιγμή βέβαια, πολλά παιδάκια από την παρέα μου διασκέδαζαν με τις αρκούδες που με το χαλκά και τον πόνο στη μύτη, ακολουθούσαν τις ορέξεις του αμόρφωτου "εκπαιδευτή" τους... Διασκέδαζα όμως τρελά όταν ερχόταν ταχυδακτυλουργοί και ακροβάτες! Anyway... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα