g_alkis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 α καλα Τα καθυστερημένα και τα ζαβά που γράφαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Στο Νο 2 λοιπόν να φέρουν τον Απόστολο Πέτρο , τον Απόστολο Παύλο και τον Απόστολο Ιωάννη αφού το παιχνίδι είναι για καλό σκοπό. Και τον Απόστολο Γλετσο ξέχασες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ναι η γλυκούλα!!!!! Και μετά που κάνει ο Οροκλός thumbs up και η γυναικάρα του χαμογελάει τόσο όμορφα!!! κανα κωλο εχει δειξει η κοπελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Στο Νο 2 λοιπόν να φέρουν τον Απόστολο Πέτρο , τον Απόστολο Παύλο και τον Απόστολο Ιωάννη αφού το παιχνίδι είναι για καλό σκοπό. Αφού είναι για καλό σκοπό θα πρότεινα αυτόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 κανα κωλο εχει δειξει η κοπελια; Νομίζω κάτι λίγο είχε δείξει όταν πήγαν σε ένα έπαθλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αρχισαν τις κωλοτουμπες η φαιη και η παρεα της , τι καλο παιδι ο γιωργος και μπραβο του και αν ειπαμε κατι κακο δεν ξεραμε τον σκοπο που μπηκε στο παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 http://viralman.gr/o-kakos-chamos-ston-ant1-logo-apostolias-zoi-apeti-na-tis-ftiaxoun-tin-ikona-amesa-giati/# κλαιει η Καλαμπουκα που την μισει ο κοσμος και κατηγορει τον αντ1 χαχαχα. λες κι ο αντ1 φταιει για τον χαρακτηρα της! καλα να παθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 δε πειραζει, ας προσεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπουρδίτσες χωρίς καμία βάση. Αποστολιάρα τους κανόνισε καλά. Ναι, καί τον εθνικό κλαψιάρη! Οι οπαδοί της κλίκας να κάνουν κουράγιο, θα περάσει ο πόνος σιγά σιγά. Μας πήρες τα μυαλά γυναικάρααααααα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 χαχα ναι ναι μπουρδιτσες. βρε τρολ μονο τα σχολια κατω απο αυτο το αρθρο να δεις θα καταλαβεις την γνωμη του κοσμου. παντου τετοια σχολια γραφουν. τα ειδε κι η Καλαμπουκα και σου λεει με μισουν,θα παει ακλαφτο το cd μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Βγάζουν τον χαρακτήρα τους έξω τα σιχάματα και μετά "απαιτούν να τους φτιάξουν την εικόνα άμεσα".. Τι λες μωρ.;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 χαχα ναι ναι μπουρδιτσες. βρε τρολ μονο τα σχολια κατω απο αυτο το αρθρο να δεις θα καταλαβεις την γνωμη του κοσμου. παντου τετοια σχολια γραφουν. τα ειδε κι η Καλαμπουκα και σου λεει με μισουν,θα παει ακλαφτο το cd μου. Μαυριδόπληκτε έλα λίγο υπομονή... Σε λίγο αρχίζει το Survivor και θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις το καλό, το λαϊκό, το αδικημένο παιδί στη νίκη και το έπαθλο. Μέχρι τότε αρκέσου στο να ποστάρεις για να μετριαστεί ο πόνος σου. Αποστολία = αμείλικτη τιμωρός της τριάδας της συμφοράς χαχα!!! Justice Served!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μαυριδόπληκτε έλα λίγο υπομονή... Σε λίγο αρχίζει το Survivor και θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις το καλό, το λαϊκό, το αδικημένο παιδί στη νίκη και το έπαθλο. Μέχρι τότε αρκέσου στο να ποστάρεις για να μετριαστεί ο πόνος σου. Αποστολία = αμείλικτη τιμωρός της τριάδας της συμφοράς χαχα!!! Justice Served!! ειπα δεν ειμαι φαν Μαυριδη τρολλακι τωρα για το σουρβαιβορ με αυτους που εχω δει μεχρι στιγμης να μπαινουν πατατα μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ειπα δεν ειμαι φαν Μαυριδη τρολλακι τωρα για το σουρβαιβορ με αυτους που εχω δει μεχρι στιγμης να μπαινουν πατατα μου φαινεται. Ε μα πώς. Κάνοντας μία αναδρομή στο θέμα βλέπω είσαι μέγιστο Μαυριδοτρολλάκι. Πατάτα; Α ωραία να μην επιχειρήσω να το δω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ε μα πώς. Κάνοντας μία αναδρομή στο θέμα βλέπω είσαι μέγιστο Μαυριδοτρολλάκι. Πατάτα; Α ωραία να μην επιχειρήσω να το δω καν. χαχα μια ετσι μια αλλιώς ήμουν. Δεν ξερω ετσι δείχνει με τα άτομα που θα μπουν δεν με εμπνέει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις