Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/29/2017 στις 4:11 ΜΜ, maximusgr είπε

Μαυριδόπληκτε

d015.gifd015.gifd015.gif 

Έκκληση προς mods: MHN το κλειδώσετε, ο Μάξιμος έχει να δώσει ακόμη...d015.gif

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υστερα απο ολα αυτα εγω ενα θα γραψω προς τους εχθρους του Γιωργαρα 

διαβαστε και μορφωθειτε  

http://www.ependitislive.gr/den-fantazeste-posa-chrimata-mazepse-o-giorgos-mavridis-gia-arrosta-pedia-chtypontas-tatouaz/

και αφηστε τους νικητες που ειναι ασοι στην κολοτουμπα να τους νιαζει μονο η εικονα τους!!!! 

Επεξ/σία από doctorser
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, doctorser είπε

υστερα απο ολα αυτα εγω ενα θα γραψω προς τους εχθρους του Γιωργαρα 

διαβαστε και μορφωθειτε  

http://www.ependitislive.gr/den-fantazeste-posa-chrimata-mazepse-o-giorgos-mavridis-gia-arrosta-pedia-chtypontas-tatouaz/

και αφηστε τους νικητες που ειναι ασοι στην κολοτουμπα να του νιαζει μονο η εικονα τους!!!! 

δινεις κι αλλη τροφη στον μαξιμους τωρα :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, G.TH. είπε

Σήμερα θα μας προσπεράσει το θρέντ  του Σαρβάιβορ :lol:

που το ξεθαψες; απο συνηθεια σχολιαζουν εκει κι οχι γιατι τους αρεσει το survivor. μεγαλη αποτυχια,μου ελειψε το νομαντς να φανταστεις :D

• Like 2
Δημοσ.

H τηλεθεαση του σαρβαιβορ εχει φτασει ηδη το 25% κι ειμαστε ακομη στην αρχη,υποτιθεται θα κρατησει 6 μηνες. Ενω ξεκινησε με 50αρια. Πολυ κοντα πλεον στα νουμερα του νομαντς που ολοι εβριζαν :P Εγω ελπιζω να γινει νομαντς 2 παντως και να φτιαξουν λιγο τον τροπο προβολης ,εκει το εχασαν,μια χαρα σιχαματα ειχε και σχετικα καλα αγωνισματα ως ενα σημειο.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/2/2018 στις 3:55 ΜΜ, livefreeordie είπε

H τηλεθεαση του σαρβαιβορ εχει φτασει ηδη το 25% κι ειμαστε ακομη στην αρχη,υποτιθεται θα κρατησει 6 μηνες. Ενω ξεκινησε με 50αρια. Πολυ κοντα πλεον στα νουμερα του νομαντς που ολοι εβριζαν :P Εγω ελπιζω να γινει νομαντς 2 παντως και να φτιαξουν λιγο τον τροπο προβολης ,εκει το εχασαν,μια χαρα σιχαματα ειχε και σχετικα καλα αγωνισματα ως ενα σημειο.

Αυτοί που έβλεπαν survivor έβλεπαν και nomads ξαναβλέπουν τώρα και survivor 2.

Απλά μπούχτισαν με τις ίδιες και τις ίδιες αηδίες και τα στημένα καυγαδάκια για αύξηση τηλεθέασης και σιγά σιγά εγκαταλείπουν το σπορ.Θυμάμαι παλιά προσπάθησα να δω 2-3  φορές survivor δεν μου φάνηκε κάτι το αξιόλογο και απορώ πως κάποιοι αντέχουν να βλέπουν ακόμη τα ίδια και τα ίδια πράγματα.Θεωρώ βαρετό τα κάθομαι να βλέπω τη Σπυροπούλου  και να σχολιάζω για το αν μπορεί ή δεν μπορεί να κουβαλήσει τον ανύπαρκτο @@λο της γιατί είναι εμπροσθοβαρής :P και χάνει την ισορροπία της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...