TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/29/2017 στις 4:11 ΜΜ, maximusgr είπε Μαυριδόπληκτε Έκκληση προς mods: MHN το κλειδώσετε, ο Μάξιμος έχει να δώσει ακόμη... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe
doctorser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) υστερα απο ολα αυτα εγω ενα θα γραψω προς τους εχθρους του Γιωργαρα διαβαστε και μορφωθειτε http://www.ependitislive.gr/den-fantazeste-posa-chrimata-mazepse-o-giorgos-mavridis-gia-arrosta-pedia-chtypontas-tatouaz/ και αφηστε τους νικητες που ειναι ασοι στην κολοτουμπα να τους νιαζει μονο η εικονα τους!!!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από doctorser 1
livefreeordie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, doctorser είπε υστερα απο ολα αυτα εγω ενα θα γραψω προς τους εχθρους του Γιωργαρα διαβαστε και μορφωθειτε http://www.ependitislive.gr/den-fantazeste-posa-chrimata-mazepse-o-giorgos-mavridis-gia-arrosta-pedia-chtypontas-tatouaz/ και αφηστε τους νικητες που ειναι ασοι στην κολοτουμπα να του νιαζει μονο η εικονα τους!!!! δινεις κι αλλη τροφη στον μαξιμους τωρα
G.TH. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα θα μας προσπεράσει το θρέντ του Σαρβάιβορ
livefreeordie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, G.TH. είπε Σήμερα θα μας προσπεράσει το θρέντ του Σαρβάιβορ που το ξεθαψες; απο συνηθεια σχολιαζουν εκει κι οχι γιατι τους αρεσει το survivor. μεγαλη αποτυχια,μου ελειψε το νομαντς να φανταστεις 2
omghi2u Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 το thread του survivor ειναι ξεκαθαρα spam/clownfest 1
livefreeordie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 H τηλεθεαση του σαρβαιβορ εχει φτασει ηδη το 25% κι ειμαστε ακομη στην αρχη,υποτιθεται θα κρατησει 6 μηνες. Ενω ξεκινησε με 50αρια. Πολυ κοντα πλεον στα νουμερα του νομαντς που ολοι εβριζαν Εγω ελπιζω να γινει νομαντς 2 παντως και να φτιαξουν λιγο τον τροπο προβολης ,εκει το εχασαν,μια χαρα σιχαματα ειχε και σχετικα καλα αγωνισματα ως ενα σημειο. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Σίχαμα Νomads, σίχαμα Αναγούλογλου, σίχαμα κι εγώ που συμμετείχα σ' αυτό το σιχαμένο θρεντ 2
G.TH. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-olga-piliaki-ekane-pros8etiki-sti8ous-dite-fotografies/ Ατζούν και Κυριακού, από ένα ο καθένας. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από G.TH.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ποτε προλαβε; Πριν μια βδομαδα ειχε ανεβασει βιντεο ο Χανταμπακης και δεν ειχε κανει τιποτα. Αποτυχημενη φαινεται στις φωτο του αρθρου.
papoys1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 3:55 ΜΜ, livefreeordie είπε H τηλεθεαση του σαρβαιβορ εχει φτασει ηδη το 25% κι ειμαστε ακομη στην αρχη,υποτιθεται θα κρατησει 6 μηνες. Ενω ξεκινησε με 50αρια. Πολυ κοντα πλεον στα νουμερα του νομαντς που ολοι εβριζαν Εγω ελπιζω να γινει νομαντς 2 παντως και να φτιαξουν λιγο τον τροπο προβολης ,εκει το εχασαν,μια χαρα σιχαματα ειχε και σχετικα καλα αγωνισματα ως ενα σημειο. Αυτοί που έβλεπαν survivor έβλεπαν και nomads ξαναβλέπουν τώρα και survivor 2. Απλά μπούχτισαν με τις ίδιες και τις ίδιες αηδίες και τα στημένα καυγαδάκια για αύξηση τηλεθέασης και σιγά σιγά εγκαταλείπουν το σπορ.Θυμάμαι παλιά προσπάθησα να δω 2-3 φορές survivor δεν μου φάνηκε κάτι το αξιόλογο και απορώ πως κάποιοι αντέχουν να βλέπουν ακόμη τα ίδια και τα ίδια πράγματα.Θεωρώ βαρετό τα κάθομαι να βλέπω τη Σπυροπούλου και να σχολιάζω για το αν μπορεί ή δεν μπορεί να κουβαλήσει τον ανύπαρκτο @@λο της γιατί είναι εμπροσθοβαρής και χάνει την ισορροπία της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις