Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας, 

Ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια λιγο χαζη ερωτηση...

Πριν απο 10 μερες παω να πληρωσω εναν Εναντι λογαριασμο που ειχε ληξει απο τις 26/7 (ελειπα ολο αυτο το διαστημα). Η κυρια οπου πηγα να πληρωσω το ρευμα(εχει μια ας το πω επιχειρηση -κοβει αποδειξη- οπου μπορουμε να της πληρωνουμε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και αυτη παιρνει μια μικρη προμηθεια 70 λεπτα) μου λεει πως καλυτερα Μην πληρωσεις τωρα το ποσο(89€) , πληρωσε το μαζι με τον επομενο λογαριασμο που θα ερθει. Ενταξει λεω εγω και φευγω.

Fast forward σημερα, παω παλι στην ιδια κυρια να πληρωσω τον Εκκαθαριστικο(83€) συν το προηγουμενο ποσο -δηλαδη τα προηγουμενα 89€ συν τα τωρινα 83€- και μου λεει πως τα προγουμενα που οφειλα δεν χρειαζεται να πληρωθουν και απλα να πληρωσω τα 83€(μονο δηλαδη το ποσο του Εκκαθαριστικου)

Ειμαι φοιτητης οποτε δεν γνωριζω τι μπορει να'χει γινει και τι εννοει η κυρια αυτη... Παραθετω και μια φωτογραφια απο τον Εκκαθαριστικο λογαριασμο

post-460505-0-03112800-1506350997_thumb.jpg

Δημοσ.

Περίπου σωστά στα λέει.

Το παλιό ποσό υπάρχει μέσα στο σύνολό σου (προηγούμενες ανεξόφλητες οφειλές = 89 ευρώ) αλλά υπάρχει και μια πίστωση 65.45 ευρώ (το αρνητικό νούμερο) που αν δεν πλήρωσες κατά λάθος 2 φορές κάποιο λογαριασμό στο παρελθόν (μου έχει συμβεί) μάλλον προέκυψε από την εκκαθάριση του τετραμήνου γιατί σε κάποιον έναντι σε είχαν χρεώσει πολύ (απίθανο μου φαίνεται για τόση μεγάλη διαφορά).  

Στο σύνολο όμως, στο τέλος πληρώνεις αυτό που αναφέρει ο τωρινός λογαριασμός σου, τα 83 ευρώ δηλαδή.

Το διαμέρσιμα είναι καινούργιο, δηλαδή έχεις μπει πρόσφατα ?

btw: γιατί δε τους πληρώνεις me web-bank και μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με βολευει το web-banking(περιεργο ετσι?)...Στο διαμερισμα ειμαι 1 χρονο σχεδον.

Πιο κατω ο λογαριασμος λεει:"ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Εχετε οφειλη απο προηγουμενο λογαριασμο σας.Παρακαλουμε για την εξοφληση της το αργοτερο μεχρι...κτλ

Δημοσ.

Δεν με βολευει το web-banking(περιεργο ετσι?)...Στο διαμερισμα ειμαι 1 χρονο σχεδον.

Πιο κατω ο λογαριασμος λεει:"ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Εχετε οφειλη απο προηγουμενο λογαριασμο σας.Παρακαλουμε για την εξοφληση της το αργοτερο μεχρι...κτλ

Πλήρωσε αυτό το λογαριασμό και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Όπως σου τα λένε.Πληρώνεις τον τελευταίο και είσαι οκ.

Πιθανώς ο προηγούμενος ένοικος έκανε μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος.Η ΔΕΗ σύμφωνα με τις καταναλώσεις των

τελευταίων 1-2 ετών βγάζει το έναντι το οποίο ήταν σύμφωνα με τον προηγούμενο ένοικο και όχι με σένα που έχεις 

μικρή κατανάλωση.

Έτσι στον εκαθαριστικό αφαιρέθηκαν ποσά που σου είχαν βάλει παραπάνω και βγήκε αυτό που λέει ο τελευταίος

λογαριασμός , αυτόν πρέπει να πληρώσεις και είσαι οκ.

Δημοσ.

Ναι 83 ευρω πρεπει να πληρωσεις, τωρα γιατι εχεις αυτα -65,45 δεν εχω ιδεα αλλα αφου ετσι λεει ο λογαριασμος αυτο κανεις.

Δημοσ.

Σωστος ο τρόπος αλλα ετσι χάνεις την έκπτωση του 15%

Για να εχεις την εκπτωση του 15% πρεπει να εχεις πληρωσει και τον εναντι στην ωρα του; οχι μονο τον εκκαθαριστικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...