elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα πηγα να καταθεσω το ενοικιο και στο ταμειο η κοπελα μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμο για εμενα ενα αποταμιετικο προγραμμα το οποιο ξεκιναει με χαμηλο επιτοκιο, αλλα μετα απο 5 χρονια παει στο 5%. Δεν βρηκα κατι σχετικο στο ιντερνετ. Γνωριζει κανεις κατι;
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω γι' αυτό το πρόγραμμα "για σένα" και κάτω από ποιες προϋποθέσεις (ποσό, δεσμεύσεις, κλπ) θα φτάσει στο 5% αλλά χθες που συμπτωματικά κοιτούσα στο ίντερνετ για επιτόκιο καταθέσεων το θέμα είναι για γέλια (άσχετα από τράπεζες). Ακόμα και να "κλείσεις" πχ 10000 ευρώ για ένα χρόνο μιλάνε για 0,3%. Αστειότητες δηλαδή. Και βέβαια είναι αναμενόμενο πλέον. Άσχετα από την όποια εξέλιξη της οικονομίας όταν σε έχουν υποχρεωμένο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να έχεις τα χρήματα σου στην τράπεζα γιατί ύστερα η όποια τράπεζα να θέλει να σε δελεάσει (με κάποιο ενδιαφέρον επιτόκιο) να πας αε αυτή; Αφού έτσι κι αλλιώς σε αυτή θα πας. Και αν όχι στην ίδια, θα πας στο αδερφάκι της (σιγά τα πολλά options που έχουμε)
torq Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και γιατί δε τη ρωτούσες να πεις και σε εμάς τι είναι;
tarantules Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ρώτησες το ποιο σημαντικό....Για ποιον είναι αποταμιευτικό για σένα ή την τράπεζα;
elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ρωτησα γιατι ημουν στο ταμειο και υπηρχε ουρα. Απλα με ενημερωσε στα γρηγορα. Τωρα το πως θα γινει 5% δε το καταλαβα. Ειπε οτι ξεκιναει με 0,3-0,45%. Λογικα ενα απο αυτα τα 2 προγραμματα θα ειναι..
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά που έβαλες είναι άθλια προγράμματα και γενικά η Πειραιώς έχει τις χειρότερες αποδόσεις. Το ας πούμε "καλύτερο" που έχουν είναι να τους πας λεφτά από άλλη τράπεζα και να σου δώσουν για 9 μήνες ενα επιτόκιο μαζι με yellows κάπου στο 0.60%. Τα ασφαλιστικά είναι χάλια παντού. Πόσα λεφτά έχεις και πόσο καιρό θέλεις να δεσμευτείς?
elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ενα ποσο στην Alpha Bank. Εαν τους πω οτι θελω να το μεταφερω Πειραιως λες να μου κανουν καποια προσφορα; Παντως τωρα εχει 0,1% επιτοκιο δλδ τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα