Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω να πληρώσω μέσω ATM ένα φόρο για το δημόσιο και πρέπει να βάλω και ψιλά γίνεται, ή μόνο χαρτονομίσματα δέχεται το ATM, αν βάλω σε χαρτονόμισμα θα μου δώσει ρέστα ή θα μείνουν στο λογαριασμό μου..;;;; Θα πήγαινα στην τράπεζα αλλά έχω ακούσει ότι παίρνει προμήθεια η τράπεζα από φέτος για αυτή τη συναλλαγή..!!!!!

Δημοσ.

Γειά σας θέλω να πληρώσω μέσω ATM ένα φόρο για το δημόσιο και πρέπει να βάλω και ψιλά γίνεται, ή μόνο χαρτονομίσματα δέχεται το ATM, αν βάλω σε χαρτονόμισμα θα μου δώσει ρέστα ή θα μείνουν στο λογαριασμό μου..;;;; Θα πήγαινα στην τράπεζα αλλά έχω ακούσει ότι παίρνει προμήθεια η τράπεζα από φέτος για αυτή τη συναλλαγή..!!!!!

Στο ΑΤΜ δεν μπορείς να βάλεις ψιλά ή να πάρεις ρέστα. Σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών που είναι μέσα στην τράπεζα μπορείς. Ρέστα αν θυμάμαι καλά δίνει μέχρι 10€.

Δημοσ.

Στο ΑΤΜ δεν μπορείς να βάλεις ψιλά ή να πάρεις ρέστα. Σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών που είναι μέσα στην τράπεζα μπορείς. Ρέστα αν θυμάμαι καλά δίνει μέχρι 10€.

Σε εκείνα τα μηχανήματα που είναι μέσα τα λεγόμενα ΚΑΣ μπορείς να πληρώσεις και φόρους..;;;

Καν'τα κατάθεση στον λογαριασμό σου και μετα πλήρωσε απο ebanking χωρίς προμήθεια

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το e-banking και δεν ξέρω πώς γίνεται..!!!!!

Δημοσ.

Σε εκείνα τα μηχανήματα που είναι μέσα τα λεγόμενα ΚΑΣ μπορείς να πληρώσεις και φόρους..;;;

Να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

ευκαιρία να μάθεις.

θα γλιτώσεις από πολύ κόπο.

το ΑΤΜ δεν είναι κουλοχέρης. δε παίζουν ψιλά

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα λύθηκε..!!!! Πήγα σε ένα Κ.Α.Σ της Alpha Bank και έκανα τη δουλειά μου εύκολα, γρήγορα και χωρίς προμήθεια..!!!! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να πάς σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος..!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα λύθηκε..!!!! Πήγα σε ένα Κ.Α.Σ της Alpha Bank και έκανα τη δουλειά μου εύκολα, γρήγορα και χωρίς προμήθεια..!!!! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να πάς σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος..!!!!

Να ενεργοποιήσεις το e-banking και για μελλοντικές πληρωμές και όχι μόνο.Θα γλυτώσεις πολλή ταλαιπωρία.

Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκα μέσα σε τράπεζα....Α ναι , όταν πήγα να ενεργοποιήσω το e-banking.Από τότε μόνο σε κανα ΑΤΜ πλησιάζω.Το μέσα το κατάργησα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι διαδικασία έκανες για την  ενεργοποίηση του e-banking, είναι δύσκολη η διαδικασία..;;;

είναι πολύ εύκολη διαδικασία. κάτι κωδικούς σου δίνουν ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι έτοιμος.

Να ενεργοποιήσεις το e-banking και για μελλοντικές πληρωμές και όχι μόνο.Θα γλυτώσεις πολλή ταλαιπωρία.

Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκα μέσα σε τράπεζα....Α ναι , όταν πήγα να ενεργοποιήσω το e-banking.Από τότε μόνο σε κανα ΑΤΜ πλησιάζω.Το μέσα το κατάργησα.

κι εγώ ακριβώς έτσι.. σου λύνει τα χέρια!

Δημοσ.

Με τι χαρτιά πρέπει να πάω στη τράπεζα για να μου δώσουν τους κωδικούς..;;;

Λογικά, ταυτότητα και βιβλιάριο αρκούν. Για σιγουριά κάνε ένα τηλ. στο 21 03260000

Δημοσ.

Να μην ξεχάσεις να πάρεις από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και ένα αποδεικτικό οτι είναι στο όνομά σου το νούμερο του κιν. τηλεφώνου.Θα στο ζητήσουν στην τράπεζα.

Πολλές συναλλαγές δεν ολοκληρώνονται μόνο με απλό login στο site του e-banking της εκάστοτε τράπεζας.Για επιβεβαίωση και για επιπλέον δικλείδα ασφαλείας σου στέλνουν και έναν (συνήθως) 5-ψήφιο κωδικό που τον βάζεις στο αντίστοιχο πεδίο και έτσι ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Όπως καταλαβαίνεις , ακόμα και αφελής να είσαι και με κάποιο τρόπο να σου κλέψει κάποιος τους κωδικούς για login στο e-banking , αυτό δεν είναι αρκετό γιατί θα πρέπει να σου έχει κλέψει ταυτόχρονα και το κινητό σου.

Δημοσ.

Βασικά πέρνα από την τράπεζα και ρώτα τι θέλουν γιατί μπορεί να θέλουν επικαιροποίηση τα στοιχεία σου ,κάτι να λείπει δηλαδή και να στο ζητήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πέρνα από την τράπεζα και ρώτα τι θέλουν γιατί μπορεί να θέλουν επικαιροποίηση τα στοιχεία σου ,κάτι να λείπει δηλαδή και να στο ζητήσουν.

Ναι το συνηθιζουν πολυ τελευταια εστω και αν δεν εχει αλλαξει τιποτα αλλα μονο το εκκαθαριστικο  ...Κι αυτο να μην εχει αλλαξει μπορει να στο ξαναζητησουν.

Τα βασικα ειναι ταυτοτητα , εκκαθαριστικο και λογαρισμος ΔΕΚΟ ή κινητης κλπ .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...