vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Πριν απο περιπου εναν χρονο, ειχε γινει μια στραβη και με επιασαν με μικροποσοτητα κανναβης(κατι παραπανω απο μισο γραμμαριο). Περασε σχεδον ενας χρονος και δεν ειχε γινει τιποτα. Μεσα στο καλοκαιρι ηρθαν 2 αστυνομικοι στο σπιτι μου, και μου εδωσαν χαρτι για δικαστηριο. Σε καναν μηνα ειναι. Το χαρτι λεει οτι πρεπει να εμφανισθω στο μονομελες πλημμελειοδικειο της πολης μου(μενω επαρχεια). Γνωριζει κανεις τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Δεν μπει καν σε δικαστηριο, και λιγο τρομαζω. Επισης, με το ντυσιμο τι γινεται? Δεν ειμαι ατομο που βγαινει εξω σε μαγαζια, και γενικα φοραω μονο φορμες, και δεν εχω ουτε ενα τζιν. Δεν εχω βαλει καποιον δικηγορο, λογω οικονομικου θεματος. Παρακαλω τα φωτα σας... Θα πληρώσεις την ποινή που Θα ορίσει ο δικαστής η Θ πας μέσα, δεν είναι τα δικαστήρια παιχνίδι.
kargo130 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικα εχοντας μια ευπρεπη εμφανιση δειχνεις σεβασμο προς τον δικαστη και τον θεσμο οπως επισης εχοντας και μια "ευγενικη" παρουσια εκει μεσα. Δεν ξερω αν θα μετρησει συν αλλα σιγουρα δεν θα μετρησει μειον. Ως προς το νομικο κομματι, βρες/ρωτα καποιο δικηγορο μην σου ξεφυγει καμια βλακεια εκει μεσα μεσα στο αγχος σου.
AristidisZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή λεφτά για μαύρο έχεις, λεφτά να πάρεις 2 ρούχα δεν έχεις ε ; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι φοράς όλη μέρα φόρμες... και δεν έχεις καν ούτε τζιν (πολύ κυριλέ!) τι εντύπωση θα δημιουργήσει στον δικαστή; Οτι είσαι ένας καμμένος που όλη μέρα παίζει προ. Οπότε αν θέλεις άκου αυτές τις συμβουλές και πήγαινε όπως είσαι στον δικαστή. Βάλε και tshirt "legalize marihuana".
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχήν δεν πας σαν άνεργος στο δικαστήριο,έχεις δεν έχεις δουλειά. Ήσουν ανεργος μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά πρόσφατα βρήκες δουλειά κάπου ξέρω π.χ. σε ένα βενζινάδικο και παίρνεις 25 ευρώ την ημέρα με τα οποία προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα και να ξεχρεώσεις κάποιες υποχρεώσεις που είχες δημιουργήσει όταν ήσουν άνεργος. Δεν κάνει καλή εντύπωση στο δικαστήριο αν πας σαν άνεργος.ΙΚΑ ή πρόσληψη δεν θα σου ζητήσουν.Ιδιωτικός υπάλληλος θα δηλώσεις. Δεν θα ερωτηθείς αλλά αν ερωτηθείς με τους γονείς σου έχετε καλή σχέση. Δεν είχες κάνει ξανά χρήση ή είχες κάνει 1-2 φορές διότι σαν νέος νόμιζες ότι ήταν μόδα.Έχεις καταλάβει το λάθος σου δεν έχεις ξανακάνει χρήση ούτε πρόκειται να ξανακάνεις διότι κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτε.Δηλώνεις μετανοιωμένος για το λάθος και ζητάς την επιείκεια του δικαστηρίου και αν είναι δυνατόν αυτό το στιγμιαίο λάθος σου να μην είναι η αιτία να σημαδευτεί για πάντα το μέλλον σου. (εννοώ να μην καταδικαστείς). Δεν ανάγκη να ντρέπεσαι ούτε να ζητάς συγγνώμη.Οι περισσότεροι (και από εδώ μέσα) έχουν περάσει από αυτό στάδιο,δηλαδή έτυχε μόνοι ή σε παρέα να κάνουν αν όχι ολόκληρο μερικές ρουφηξιές από ένα τσιγάρο. Αρκεί όμως να είναι μόνο 1-2 έστω τρία τσιγάρα και όχι κάτι περισσότερο,όχι για το Νόμο αλλά για τις ζωές τους. Καλή τύχη σου εύχομαι.Αν δεν μπορείς να συμβουλευτείς δικηγόρο πήγαινε τουλάχιστον πρωί πρωί στο δικαστήριο.Μπορεί κάποιος να δεχτεί να σου δώσει 2 συμβουλές χωρίς χρήματα. 4
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καμπάνα θα πέσει απλά αν πας κυριλέ θα φας την μισή
Manjaro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τρέξε πήγαινε σε γιατρό να σου βγάλει συνταγή για κάνναβη πλέον να χρησιμοποιείς κάνναβη για ιατρικούς σκοπούς. Αλλιώς θα φας μερικούς μήνες με αναστολή στην χειρότερη (η αναστολή είναι σαν buffer νομίζω πάει μέχρι 2 χρόνια σύνολο αν δεν ξεπεράσεις τον buffer δηλαδή τα 2 χρόνια -αθροιστικά όλες οι καταδίκες σου όχι κάθε φορά ξεχωριστά- τότε δεν πας φυλακή αν τον ξεπεράσεις τότε μπαίνεις μέσα αναγκαστικά) Δηλαδή λεφτά για μαύρο έχεις, λεφτά να πάρεις 2 ρούχα δεν έχεις ε ; μισό γραμμάριο Αλβανός 5 ευρώ να κάνει.. ένα τζιν πάει τουλάχιστον 20 στην ξεφτίλα
Mau/Maus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Tsόχι ότι θα σου πουν τίποτα αν πας με την φόρμα κ τους εξηγήσεις την κατάσταση σου αλλά παίζει ρόλο η εικόνα σου, να πας δηλαδή καθαρός με ένα απλό τζιν κ ένα μπλουζάκι, να καλημερίσεις την έδρα όταν ανέβεις γιατί είναι άνθρωποι κ αυτοί και όχι ρομπότ, μίλα τους αληθινά και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα μην φοβάσαι.Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ να σου δώσω εγώ τζινακι και μπλούζα καινούργια. 4
MikeJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό στις αμερικανικές ταινίες "You have the right to an attorney. If you cannot afford an attorney, one will be provided to you by the state." ; Επίσης , δεν έχεις ένα γνωστό-συγγενή να σου δανείσει ένα παντελόνι, ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι παπούτσια ;
apostol1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω δικαστεί πολλές φορές για μικρό-αμαρτήματα από την εμπειρία μου δεν εχει σημασία το ντύσιμο.εαν δικαστέις αργά το μεσημέρι ο δικαστής ειναι κουρασμένος και θα σε ξεπετάξει γρήγορα.για δικηγόρο δεν νομίζω οτι θα σου χορηγήσουν για μια τόσο απλή υπόθεση όσο η δικιά σου.
Baator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δικηγόρο δωρεάν δεν δικαιούσαι από την στιγμή που είναι πλημμέλημα. Να βρεις ένα τζιν και να πας καθαρός και περιποιημένος, δεν χρειάζεται να βάλεις κουστούμι, αλλά δείξε ότι σέβεσαι τον χώρο και έκανες μια προσπάθεια να είσαι ευπρεπής. Να είσαι ευγενικός μαζί τους, ψύχραιμος και να παραδεχτείς τι έκανες, όχι με παρέσυραν και δεν ήξερα, κτλ. Ήταν καθαρά για προσωπική χρήση, ναι έχω κάνει 1-2 φορές, άλλη σχέση με ναρκωτικά δεν έχω. Όταν πας εκεί θα γίνεται χαμός από κόσμο και φασαρία, θα σου φύγει μεγάλο μέρος του άγχους που έχεις. Αν είσαι σοβαρός, ευγενικός. ευπρεπής και δεν πας να πουλήσεις παπά, ενώ άλλα προβλήματα δεν είχες με τον νόμο, πιστεύω θα σε κρίνουν ατιμώρητο. Προσπάθησε γενικά να δώσεις την εντύπωση ατόμου που γενικά δεν είναι αλήτης, απλά έκανε ένα τσιγάρο με την παρεά του μια φορά. Και οι δικαστές άνθρωποι είναι, ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και με τι όχι και σε πολλές περιπτώσεις δείχνουν κατανόηση, ειδικά με ένα πρώτο λάθος δεν σου καταστρέφουν την ζωή. Εννοείται πως φυλακή και τέτοια δεν πας με την καμία, στην χειρότερη να φας μια ποινή με αναστολή, μην αγχώνεσαι για κάτι τέτοιο. Κάνε και μια προετοιμασία σπίτι να ξέρεις 5 πράγματα που θα πεις, μην πας ψαρωμένος τελείως. Η όλη διαδικασία θα πάρει ελάχιστα λεπτά, μην περιμένεις τίποτα ώρες να ασχολούνται μαζί σου, ξαναλέω ότι μόλις δεις τι γίνεται εκεί και την όλη φασαρία, θα σου φύγει μεγάλο άγχος. Ουσιαστικά εσύ και ο δικαστής θα είστε, θα μιλήσετε 3-4 λεπτά και τέλος. Στο χέρι σου είναι, και με λίηγ τύχη αν πέσεις σε λίγο πιο χαλαρό δικαστή, να σου κάνει έντονη παρατήρηση αλλά να στην χαρίσει χωρίς ποινή, λόγω ποσότητας και πρώτης φοράς. https://www.vice.com/gr/article/78p8bz/ti-tha-sou-sumvei-an-se-tsakwsoun-me-ena-grammario-kannavis-i-kokas-stin-ellada https://imgur.com/a/XUQWh 3
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καμπάνα θα πέσει απλά αν πας κυριλέ θα φας την μισή Δεν είναι σίγουρο ότι θα πέσει καμπάνα. Αυτοί που δικάζουν είναι άνθρωποι.Ένα τσιγάρο λέει ότι του βρήκαν πάνω του. Αυτός λέγεται περιστασιακός χρήστης και αν καταφέρει να πείσει το δικαστήριο ότι το έκανε από λάθος 1-2-3 φορές από τότε δεν το έχει ξανακάνει τώρα βρήκε μία δουλίτσα προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του και μία ποινή πιθανώς θα ήταν αιτία να τον διώξουν από τη δουλειά τώρα που έβαλε σε μία σειρά τη ζωή του. (προσοχή δεν θα πεις ότι αν σε διώξουν θα ξαναπάς πάλι εκεί το έχεις διαγράψει για πάντα) έχει πάρα πολλές πιθανότητες να απαλλαγεί από το δικαστήριο. Πολλοί έχουν αθωωθεί.Δεν θα είναι ο πρώτος. 1
l337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 TS:α) Βάλε ένα τζιν ότι να 'ναι και να είσαι όσο πιο καθαρός μπορείς και ευγενικός. Επίσης και ψύχραιμος. Τίποτα άλλο.β) Με μισό g (ένα μικρό παπαδάκι στην ουσία) δεν σου κάνουν απολύτως τίποτα.γ) Εάν σε ρωτήσουν που το βρήκες, θα πεις στο δρόμο.Αυτά. 2
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πες στον δικαστη YOLO και τελειωσε το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις