Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτα απο ολα απο την στιγμη που λες οτι εχεις καποια προβληματα ψυχολογικα πρεπει να σε παρακολουθει ψυχολογος /ψυχιατρος ( αναλογα την παθηση δεν ειμαι ειδικος για να σου πω πηγαινει εκει ) αλλα ειτε με ψυχοθεραπεια ειτε με φαρμακευτικη αγωγη πρεπει να το αντιμετωπισεις, απο εκει και περα το νυχτερινο ειναι οτι καλυτερο και γλυτωνετε και τα χρηματα για ιδιωτικα κλπ. Εισαι ενας νεος ανθρωπος εχεις ολη την ζωη μπροστα σου βαλε σε μια σειρα τα πραγματα με την βοηθεια του γιατρου σου και προχωρα Που θα τον βρει τον γιατρο; μπορει μην εχει χρηματα ισως να θελει και 20 επισκεψεις. Κρατικος γιατρος ή υπηρεσια υπαρχει με σοβαρα αποτελεσματα;Αυτο ειναι το no1 θεμα του, ολα τα αλλα διορθωνονται. Λιγο προχειρα, βρηκα αυτο σαν πρωτη υποστηριξη http://www.0-18.gr/gia-paidia/tilefonikes-grammes-gia-paidia-efiboys http://mazigiatopaidi.gr/m/categories/static-pages/contents/115-25-together-for-children-helpline
vairass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Που θα τον βρει τον γιατρο; μπορει μην εχει χρηματα ισως να θελει και 20 επισκεψεις. Κρατικος γιατρος ή υπηρεσια υπαρχει με σοβαρα αποτελεσματα; Αυτο ειναι το no1 θεμα του, ολα τα αλλα διορθωνονται. Λιγο προχειρα, βρηκα αυτο σαν πρωτη υποστηριξη http://www.0-18.gr/gia-paidia/tilefonikes-grammes-gia-paidia-efiboys http://mazigiatopaidi.gr/m/categories/static-pages/contents/115-25-together-for-children-helpline Κέντρα ψυχικής υγείας φίλε του κράτους και έχουν μια χαρά αποτέλεσμα, απλά τώρα στα Ιωάννινα είναι πιο δύσκολα.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εναλλακτικά δεν θα μπορούσες να πας σε κάποιο επαλ σε τμήμα μηχανολογίας? αν σε "τραβάει" μπορεί να συγκεντρωθείς σε αυτό χωρίς καν να το καταλάβεις, σε φάση κατεβάζω ρολά σε όλα και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ σε αυτό που μου αρέσει και αυτό μόνο με νοιάζει. αν μπεις σε τέτοιο τριπάκι δεν υπάρχει κούραση, πίεση, άγχος κ.α. βοηθάει. ποιο κατανοητός δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω... τώρα όσων αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση είναι γενικό το κακό για πτυχιούχους και μη... κάνε και καμία επίσκεψη σε ψυχολόγο του δήμου αν μπορέσεις. τα φάρμακα δεν είναι η καλύτερη λύση. είσαι μικρός ακόμα.
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλήμερα συνεχεία αυτο ακούω οτι πρέπει να το θες για να μένεις και τέτοια αλλα ειμαι σε σημείο να μην ξερω να λύνω ουτε εξίσωση πιστεύεις θα με περάσουν γιαυτό θελω να παω ενα χρόνο γελ και να παω 2 νυχτερινό Φυσικά. Μαθηματικά που λες και εγώ δεν ήξερα τίποτα έγραφα 4-5 και στα τετράμηνα μου βάζανε 13. Γ' λυκείου μάλιστα είχα 15 και έγραψα 2. Δεν έχει νόημα να σε αφήσουν στο λύκειο. Ότι έμαθες έμαθες. Και επίση σκέφτονται οτι δεν θα βρίσκεις και δουλειά χωρίς απολυτήριο. 1
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με έβλεπε ψυχολόγος πριν το καλοκαίρι και μετά σταμάτησα πήγα σήμερα και του είπα τι με έπιασε στα ξαφνικά και του ειπα τι εχω σκοπο να κάνω αρχικά μου είπε μπράβο που τελείωσα το γυμνάσιο και αλλα τοσα μπράβο που καταφερνης και θελεις να τελειώσεις και το λύκειο τελικά πήρα μια απόφαση και νομίζω ειναι και η καλυτερη θα πάω φέτος στο πρωινό εκεί που παω δηλαδή και μετα 2 χρονια νυχτερινό και αφου τελειώσω το λυκειο θα κοιτάξω σε κατι ιδιοτικο η οαεδ δεν με ενδιαφερη ας λενε οτι ειναι πετάμενα λεφτά και τζάμπα χρόνος ενα χαρτί και ας είναι και οτι νάνε πάντα θα είναι κάπου χρήσιμο.
keravnos21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πιστευω οτι εισαι ικανος για πολλα πραγματα και ας μην σε ξερω προσωπικα οπως ικανος για πολλα πραγματα ειναι και ο καθενας μας , βαλε στοχους στην ζωη σου βγαλε απο το κεφαλι σου οτι αρνητικο οσο γινεται και θα δεις οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα. 1
valkon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Διαβάζοντας το κείμενό σου βλέπω πολλά ορθογραφικά λάθη. Επίσης όπως λες δεν μπορείς να συγκεντρωθείς ούτε να παρακολουθήσεις μάθημα. Από την άλλη δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να βγάλουν το γενικό Λύκειο.Θα έλεγα σαν πρόταση μήπως είναι καλό να συνεχίσεις σε κάποιο ΤΕΙ μαθαίνοντας κάποιο επάγγελμα το οποίο θα σε βοηθήσει και στην επαγγελματική σου αποκατάσταση;;; Δεν είναι ντροπή.Πολλά παιδιά το κάνουν.Επίσης εκεί είναι διαφορετικός ο τρόπος διδασκαλίας και μελέτης και πιθανόν να σου αρέσει. Πως να συνεχίσει στο ΤΕΙ ακριβώς χωρίς να τελειώσει λύκειο και να δώσει πανελλήνιες; Μήπως ΙΕΚ εννοούσες; 2
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με έβλεπε ψυχολόγος πριν το καλοκαίρι και μετά σταμάτησα πήγα σήμερα και του είπα τι με έπιασε στα ξαφνικά και του ειπα τι εχω σκοπο να κάνω αρχικά μου είπε μπράβο που τελείωσα το γυμνάσιο και αλλα τοσα μπράβο που καταφερνης και θελεις να τελειώσεις και το λύκειο τελικά πήρα μια απόφαση και νομίζω ειναι και η καλυτερη θα πάω φέτος στο πρωινό εκεί που παω δηλαδή και μετα 2 χρονια νυχτερινό και αφου τελειώσω το λυκειο θα κοιτάξω σε κατι ιδιοτικο η οαεδ δεν με ενδιαφερη ας λενε οτι ειναι πετάμενα λεφτά και τζάμπα χρόνος ενα χαρτί και ας είναι και οτι νάνε πάντα θα είναι κάπου χρήσιμο. Αδερφούλη γιατί πολύ απλά δεν πας σε Επαλ? Και πρωί είναι και πιο εύκολα είναι και θα μπεις αμέσως στην διαδικασία όμορφα και ωραία να μάθεις μια τέχνη και να πάρεις και ένα πτυχίο.
tsioulak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Διαβάζοντας το κείμενό σου βλέπω πολλά ορθογραφικά λάθη. Επίσης όπως λες δεν μπορείς να συγκεντρωθείς ούτε να παρακολουθήσεις μάθημα. Από την άλλη δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να βγάλουν το γενικό Λύκειο.Θα έλεγα σαν πρόταση μήπως είναι καλό να συνεχίσεις σε κάποιο ΤΕΙ μαθαίνοντας κάποιο επάγγελμα το οποίο θα σε βοηθήσει και στην επαγγελματική σου αποκατάσταση;;; Δεν είναι ντροπή.Πολλά παιδιά το κάνουν.Επίσης εκεί είναι διαφορετικός ο τρόπος διδασκαλίας και μελέτης και πιθανόν να σου αρέσει. Μαλλον εννοεις ΤΕΕ και οχι ΤΕΙ (τα ΤΕΙ θελουν πανελλαδικες) και, δυστυχως, τα ΤΕΕ εχουν καταργηθει. Dayttora πηγαινε σε ενα ΕΠΑΛ να μαθεις μια τεχνη που σ'αρεσει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που με παραξενεύει βέβαια εμένα είναι οτι κάποιος στο 1ο ποστ ήταν απελπισμένος και δεν ήξερε τι να κάνει και στην δεύτερη σελίδα το έχει πάρει απόφαση να πάει στο πρωινό λύκειο, όλα αυτά επειδή μόνο και μόνο μπήκε στο insomnia. Τέλος πάντων, έχοντας δύο φίλους που έχουν πάθει κατάθλιψη και γνωρίζοντας οτι η κατάθλιψη έχει πολύ μεγάλο εύρος συμπτωμάτος από άνθρωπο σε άνθρωπο, αν και εφόσον πάσχεις, οποιαδήποτε συμβουλή είναι άχρηστη πέραν της προτροπής επίσκεψης σε ψυχίατρο για εκτίμηση της κατάστασης κι αν απαιτείται φαρμακευτική αγωγή ή οχι. Μετά μπορούμε να συζητήσουμε τα υπόλοιπα. 4
momotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 πιστευω οτι εισαι ικανος για πολλα πραγματα και ας μην σε ξερω προσωπικα Δίνει πόνο η Παρασκευή. 5
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δίνει πόνο η Παρασκευή. εγώ ήμουν 50-50 αλλά εκει που είπε ότι θαιλι να βγκαλυ λικοιο για σε περειπτοσει που δεν μπωρη να παροι το ταξοι του μπαμπά, κατέληξα 2
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτα τα 2 ποστ. Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις από θέμα άγχους για το μέλλον μου και ακόμα τα περνάω.Τι σημαίνει αυτο ? Ότι πρέπει να με κοροιδέψουν και μένα ? 2
satsok2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 κανε ενα κουραγιο να τελειωσεις το λυκειο, παντου το ζητανε κυριολεκτικα... στη χειρότερη πηγαινε νυχτερινο. Δες και καποιο ψυχολογο σε καποιο κεντρο του δημου κλπ, δεν ειναι κακό, εισια πολυ μικρός για να τραβας τετοιες καταστασεις... Καλο σκ Off topic αλλά μεγάλη αληθεια ξεστόμισες. Μη σου πω και διδακτορικό.
keravnos21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτα τα 2 ποστ. Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις από θέμα άγχους για το μέλλον μου και ακόμα τα περνάω.Τι σημαίνει αυτο ? Ότι πρέπει να με κοροιδέψουν και μένα ? Μην δινεις βαση υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι που απλα δεν το παραδεχονται απλα υπαρχουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις