Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο ΜΜ, ευτυχώς δεν είχα ποτέ θέμα για RMA, απλά έχω σταματήσει να πηγαίνω επειδή είναι ακριβότεροι από τον ανταγωνισμό και τους έχω πιάσει μιά δυό φορές να κάνουν εικονικές εκπτώσεις.

Εκεί που έχω να πατήσω χρόνια λόγω εμπειριών RMA είναι το Πλαίσιο, δεν ξέρω αν έχουν βελτιωθεί καθόλου τελευταία. Μιλάμε για καταστάσεις τύπου κάρτα γραφικών των €300, πάω σπίτι δεν δουλεύει και μετά στο σέρβις να τσακωνόμαστε μισή ώρα επειδή θέλουν να τη στείλουν στην  αντιπροσωπεία για "έλεγχο", μετά να προκύπτει πως όλως τυχαίως τελείωσε το συγκεκριμένο μοντέλο και θέλουν να μου δώσουν πιστωτικό αντί για τα χρήματα πίσω (χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη κάρτα στην ίδια τιμή) και γενικά να μετανοιώνω την ώρα και τη στιγμή που δεν παρήγγειλα μέσω net από κάποιο μικρότερο μαγαζί. 

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια έχω ακούσει και για τα κουλά της άλλης άκρης... αγοράζει κάποιος CPU των €400, τον δουλεύει ένα χρόνο και μετά τον τρέχει με overvoltage και χωρίς cooler για να καεί και να πάρει πιστωτικό, κάνοντας έτσι δωρεάν αναβάθμιση στο νεότερο CPU.  

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Leon90

Leon90 5 αναρτήσεις

• zio10

zio10 4 αναρτήσεις

• Sta

Sta 3 αναρτήσεις

• DrLo

DrLo 3 αναρτήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...