hateuall Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Λίγο πολύ όλοι θα έχετε ακούσει για τα συνδρομητικά κουτιά που έγιναν γνωστά στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο..Ένα από αυτά λοιπόν,είναι το Dumbox!Το Dumbox ξεκίνησε την λειτουργία του ακριβώς έναν χρόνο πρίν πουλώντας συνδρομητικά κουτιά με θέματα όπως Marvel heroes,pokemon,star wars κλπ.Απο την αρχή αυτή η επιχείρηση δυσλειτουργούσε.. αργούσε να στείλει τα πακέτα,δεν ενημέρωνε εγκαίρως τους πελάτες του και συνεχώς ανέβαλε την αποστολή των αντικειμένων!Για κακή μου τύχη το Πάσχα που πέρασε πίστεψα πως ξεπεράστηκαν αυτά τα προβλήματα και έκανα συνδρομή 3μηνών αξίας 75 ευρώ.Τα κουτιά 6 μήνες μετά φυσικά και δεν τα έχω παραλάβει διότι η επιχείρηση σταματησε την λειτουργία της απλώς κάνοντάς μια αναρτηση στο facebook δίνοντας ένα email για όποιον ήθελε να ακυρώσει την συνδρομή του.Από τότε κανένας υπάλληλος δεν απαντάει ούτε σε τηλέφωνό,ούτε σε email ούτε και στο facebook!Σε αυτή την περίπτωση εγώ τι μπορώ να κάνω για να πάρω πίσω τα χρήματα μου;Να σημειώσω ότι πλήρωσα μέσω χρεωστικής κάρτας και βρήκα το προφίλ του co founder στο facebook από το linkedin
idomeneas7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το dumb ox στο όνομα έπρεπε να σε είχε βάλει σε υποψίες.
fylatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πας στη τράπεζα σου και κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα